Új hozzászólás Aktív témák
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Füge007 #11692 üzenetére
Akkor kiemelem a lényeget az én olvasatomban:
"Tehát szerintem valami tök alap ff. lézer kellene, nem kell a multifunkci, a gyorsaság és a hiperszuper minőségű nyomat sem számít, csak megbízhatóan nyomtasson és évekig ne legyen vele gond."
Véleményem szerint ez inkább illik a a P1102-re.
Nem a márka ismertségéről beszélek, hanem a saját szervizes tapasztalataimról -és az ügyfeleink tapasztalatairól-. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Persze tök jó, hogy másol/szkennel, ha van rá szükség. De ha 5 év múlva biztosan akarok nyomtatni vele -és nem akarok benne görgőt cseréltetni szabad szemmel is jól látható összegért-, akkor a Hp-t választanám.
Szerk.: A 3 év garit. kb kenheti a hajára az ember, ha eredeti kellékhez van kötve. -
TheProb
veterán
válasz
Csavarnyuzo #11691 üzenetére
Syno DS115J egész pontosan
-
Füge007
senior tag
válasz
Csavarnyuzo #11690 üzenetére
Éves szinten szerintem max. kb. 500 oldal szöveget nyomtatna vele.
Ha ezt nézed akkor bőven elég, viszont mérlegeld, hogy másol és szkennel is, ami valljuk időnként nagyon jól jöhet! Azért mert nálunk kevésbé ismerik, nem jelent semmit, a környezetembe akad jó pár Brother nyomtató és a meghibásodási rátájuk semmivel nem magasabb mint más márkáké.
-
TheProb
veterán
válasz
Csavarnyuzo #11687 üzenetére
nincs hozzá lemezem, netem meg csak OSX és linux driverek vannak.
De közben megoldódott szerencsére. NAS-ra van rákötve és annak az egyik appjával sikerült rendesen felcsatolni. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van egy Canon MP252-es gépem, amihez ugye nincs gyártói winfos driver, csak amit maga a win szed le.
Na most, ezzel képes vagyok nyomtatni, de scannelési lehetőségem nincs. Van esetleg tippetek, hogy hogyan lehetne ezt megoldani? Felraktam az MP Navigatort, de az nem látja ezt a drivert. -
ottobacsi
tag
válasz
Csavarnyuzo #11684 üzenetére
Köszi az útbaigazítást!
-
ottobacsi
tag
Helló mindenki!
Segítsetek légyszi!
Nyomtatót keresek apósomnak, aki 90%-ban csak ilyenkor, az adóbevallások nyomtatása idején használná a nyomtatót. Éves szinten szerintem max. kb. 500 oldal szöveget nyomtatna vele.
Én egy legegyszerűbb ff. lézerre gondoltam, mert már televan a faxom a tintasugarasok állandó baszkurálásával.
Vagy a lézerekkel is sűrűn szokott nyűg lenni?
Tehát szerintem valami tök alap ff. lézer kellene, nem kell a multifunkci, a gyorsaság és a hiperszuper minőségű nyomat sem számít, csak megbízhatóan nyomtasson és évekig ne legyen vele gond.
Ha esetleg nem túl drága hozzá a toner(vagy az utántöltés) az sem baj, de inkább az lenne a fontosabb hogy nagy kapacitású legyen hogy ne kelljen vele sűrűn foglalkozni.
Árban max. 20-25ezer lenne rá a keret, de ha olcsóbb az nem probléma.
Ebben az árkategóriában van ilyen? -
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
Nem teljesen tartozik a topic témájához, de hátha valaki tud segíteni. Pesten szeretnék posztert nyomtatn, 60*90-es méretben kéne. Van valakinek tapasztalata, hogy hol lehet szépen és viszonylag olcsón nyomtatni ilyet? A legolcsóbb amit találtam, ott 3000-ért nyomtatnak ilyet, annak a minőségétől kicsit tartok.
Előre is köszönöm a segítséget,
ManUnited -
Sziasztok,
Epson stylus photo R200-asnyomtatóhoz milyen utángyártott patron érdemes venni?
Elképzelhető, hogy be is van száradva a nyomtató fej. Többszöri nyomtató fej tisztítást csinálva vajon életre lehet még kelteni egy ilyen régi nyomtatót, amiben valószínűleg még a hozzá adott garnitúra van?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
kacsa009
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #11678 üzenetére
és ha kicserélem le kell tisztítani az ITB-t, vagy letisztul egy-két nyomtatás után?
-
kacsa009
csendes tag
válasz
Panthera #11676 üzenetére
Nyomtatott oldalak összesen: 11952
Sajnos nincs üres tonerem de 1-2 napon belül kapok egy másik fekete tonert és azzal kipróbálom majd. Remélem csak az a problémája, mert elég sokat állt a nyomtató.Szerk.: A tisztító módnál mit tisztít? Mert minél többször megcsinálom annál kevésbé látszik a csík.
-
kacsa009
csendes tag
válasz
Panthera #11673 üzenetére
A nyomtató pontos korát nem tudom. Azt írja, hogy a tonerek olyan 20%-osak. Ha lenyitom a nyomtató elejét akkor van egy fekete szalag szerű benne és ezen is jól látható a két csík amit rányom a lapra, valamint a fekete toner hengerén is látszik a két csík.
Szerk.: Ezen látszik a két csík
-
kacsa009
csendes tag
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Lenne egy HP Color LaserJet 2605dn lézernyomtatóm és az lenne vele a problémám, hogy minden lapon húz 2-3 cm-es függőleges sötét csíkot. Lehet, hogy a toner hibája, vagy valami mást kéne cserélni benne? -
ancsa983
újonc
válasz
johnny63 #11590 üzenetére
A festék, mely a papírra rá fog kerülni két alapvető komponensből áll, festékből és műanyagból. A festék szerepe egyértelmű, a műanyagra pedig azért van szükség, hogy a majdani papírra olvasztásnál legyen olyan anyag ami hőre lágyulva megtapad és megtartja a festéket is.
A festékadagoló tárolja, és értelemszerűen adagolja a festéket, úgy hogy egy mozgatható tokba építve képes „mozogni”. A nyomtató a festéket az adagolóból gyűjti be az előhívó egység segítségével. Az „előhívó” nem más, mint negatív töltésű mágneses buborékok halmaza, melyek egy forgó fémhengerhez tapadva végighaladnak a festékadagolóban található festéken. Mivel ezek a buborékok negatív töltésűek, magukhoz vonzzák a pozitív töltésű festék részecskéket, melyek így a dobra jutnak, pontosabban a dob negatív töltésű részeihez, amelyek a lézer által kialakított kép színnel rendelkező részei. A dob ezután végiggördül a papíron, amely a dobról „magára húzza” a festéket.
Azt pontosan nem tudom hogy kell kicserélni, de együtt szokás cserélni a dobot, dobtörlő kést és vasport(developer, előhívó).
Érdemes valami szervízt hívni, nehogy nagyobb legyen a baj -
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam olyan topikot ahova ez a téma teljesen beillene, de mivel van benne nyomtatásról is szó, gondoltam ide írom le, remélem tudtok segíteni!
A munkahelyemen kellene összeraknom egy kis hálózatot, ahol mobilnet van csak.
Az volna a kérdésem, hogy szerintetek ezekkel a perifériákkal összerakható egy működő hálózat?Router: TP-LINK TL-M5250 3G router Sim kártya foglalattal (T mobile net)
Nyomtató: Canon MG3550 PIXMA wireless nyomtató/másoló/scanner (WiFi-n cstlakozna a rouerhez)
Tablet: LENOVO A3500L 7" IPS WIFIFontos volna a tabletről való nyomtatás és a scannelés (vezeték nélkül).
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Csavarnyuzo
őstag
Kétszer találkoztam ilyen hibával.
1. Csak szét kellett szedni az imaging unit-ot, kitisztítani a fekete festékező részt és jó lett.
2. Mivel rögtön toner csere után csinálta -gagyi utángyártott volt-, így szét sem szedtem, mert ugyanazt kellett volna mint az első esetben, csak a tulaj elzárkózott az eredeti toner beszerzésétől és feleslegesen meg nem szeretek dolgozni. Ebben az esetben valószínűleg nem lett volna elég a tisztítás. -
Panthera
őstag
Először félreértettem a fekete nyomatszámot, azt hittem 100 ezerről van szó.
Ha 100 oldal sincs benne, akkor inkább a toner lehet rossz. De ha nincs benne dobegység, akkor passzolom. Samsungnál fordult elő többször is, hogy szorult a gyári henger a tonerben, amit cseréltek garanciában. Tényleg csak 2000 oldal van a nyomtatóban? Gyorsan előjöttek a bajok...
Vagy esetleg az imaging unit-nál van valami bibi, pl. festékpor. Bár az inkább plusz csíkokat eredményezne, itt meg pont az ellenkezője van, ha jól néztem a képeket (mint egy tintasugarasnál, amikor kifogyott a patron).
-
hzcs
senior tag
válasz
Panthera #11665 üzenetére
Holnap ki tudom, de nem hiszem hogy az a baja, mert általában a tonerekben van egy henger is, ebben viszont csak por. Olyan, mintha valamelyik henger el lenne mozdulva, így az egyik oldalon érintkeznek a hengerek, a másikon meg kevésbé.
Ennél úgy van, hogy egy nagy kivehető egységben van (az imaging unitben) a 4 színnek 4 külön kis henger, és az mind kapcsolatban van a nagy zöld hengerrel, de ezek közül egyik sem cserélhető külön szerintem, mert ahogy néztem, eléggé meg kéne bontani, pedig jó lenne azokat is lepucolni, hátha. -
Panthera
őstag
-
hzcs
senior tag
Hali!
Van egy Samsung CLP300 színes lézernyomtatóm. A bajom vele az, hogy a színest, amíg nem kever bele feketét, jó minőségű, a fekete viszont nem, az csíkoz. A nyomtató elvileg 2000 alatti színes, és 100 alatti csak fekete oldallal rendelkezik a tesztoldal szerint. Kitakarítottam, kivettem a tonereket, majd kompresszorral kifújattam mindenhol (az imaging unitot, meg a teljes nyomtatót ami kiszedhető, azt kiszedtem, majd belefújtam a nyomtatóba is), de nem javult. Szerintetek mi lehet a hiba? Teljes imaging unitot kéne cserélni? Mert az egy vagyon, ráadásul nem is nyomtattak vele sokat.
Csináltam 3 képet, a színes alaplap szerinem teljesen jó, csak ott is a fekete részek furák (kondenzátorok széle, elem helye, a fekete alaplapi kép hulladék, és a tesztoldal is eléggé.
A tesztoldal eredetije: KÉPA 3 nyomtatott oldal pedig ELSŐ, MÁSODIK, illetve a HARMADIK.
-
apaszka
veterán
válasz
pit stop #11660 üzenetére
Én Epson Dx4700 .at használok. Nemrég adtam el a kedvenc canonomat. Sajnos az elmaradt az új windows támogatások terén.
Ez viszont működik 8.1 win el is, és 1190 forint a parton készlet itt helyben hozzá. Először szívtam vele, mert vettem egy zsák patront hozzá, de a chip hibás volt mind.... De vissza adták a pénzt a webáruházban. Így nem mondok róluk rosszat.HP-t nem használtam soha, mert nem olvastam túl jókat róla. Persze lehetnek jók, csak ez az én véleményem mi sokat nem számít.
-
pit stop
addikt
-
Panthera
őstag
válasz
pit stop #11660 üzenetére
Szia!
Hosszú távon szerintem jobban járnál egy lézerrel, amennyiben nem szoktál magad tölteni patront. Nekem már elegem van a tintásokból. Drága a patron, beszárad, tönkremennek a nyomtatófejek.
HP-t is kapsz 30 alatt, egyszer kell beruházni rá és sokáig elég lesz a toner.
-
pit stop
addikt
Sziasztok,
Mostani nyomtatóm haldoklik, ezért havi pár oldal nyomtatásához és ad-hoc fénymásoláshoz/több nyomtatáshoz kellene egy új. HP mellett maradnék. Ezek közül néztem:
- Deskjet 1510 [link]
- Deskjet 1515 [link]
- Deskjet 2645 [link]
- Deskjet 2546 [link]Ezek közül meg tudnátok mondani melyik lenne leginkább érdemes? Vagy melyiket nagyon nem esetleg?
26-os szériát láttam, hogy nemrég volt ajánlva, hogy nem olyan rossz, de mást nem nagyon. Köszönöm előre is! -
fess
őstag
sziasztok
Próbálok beüzemelni egy xerox workcentre 3025-t. Wifi beállítva, driver telepítve, a nyomtató címéről (http://192.168.1.7/) ha előtte egy fájlba nyomtatok tudok nyomtatni, viszont simán word-bőlfogad. Az eszközökben is halványszürke
. mi lehet a gond?
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
zeorsdfd #11657 üzenetére
Elvileg van hozzá fw frissítés, bár azt írja csak az airprint-et tették bele, de simán lehet, hogy javít mást is. Viszont én nem szeretek "lefagyós" gépen fw-t frissíteni, mert könnyen tégla lehet belőle. Ha együtt tudsz élni a dologgal, akkor gondold meg, hogy megpróbálod-e.
-
zeorsdfd
senior tag
Sziasztok!
Egy MG5350-es kb minden 3-4. szkennelés után, néha meg csak úgy magától "lefagy". Csak a teljes áramtalanítás segít. Tud erre valaki valami megoldást? -
válasz
Csavarnyuzo #11655 üzenetére
Szerintem ki kéne szerelnem, de a fél nyomtatót le kell hozzá bontani, azért köszönöm a segítséget!
-
Üdv. Tudja valaki esetleg, hogy a Kyocera FS-4200DN-en hol van a fixálónak a serial száma?
-
fo_di
őstag
válasz
Csavarnyuzo #11652 üzenetére
hm, akkor ezek szerint marad, hogy megkeresem a canon szervizt...
kb mi lehet a baja neki? -
Csavarnyuzo
őstag
Sajnos nem a "nyomtató kocsija" szokott nyikorogni a "nyárson".
Ha mégis az lenne, akkor Te is meg tudod olajozni: felnyitod a fedelet, mintha patront cserélnél és a jó vastag fényes tengelyre -amin a carriage fut jobbra-balra- teszel némi olajat. Ne sokat, hogy ne csöpögjön bele a papírútba. -
fo_di
őstag
sziasztok,
egy canon mx455 mindenes ketyerével lenne gondom: amikor mozog a nyomtató kocsija, iszonyú nyekergés jön ki a gépből. mit lehet vele tenni? a canon álláspontja az, hogy keressem meg a pesti szervizt (nem garanciás a gép), de ha annyit tennének, hogy valami általam is elérhetőt bekennek pl gépzsírral, akkor nem szívesen küldeném el
valaki tudja, mit kéne tennem? -
Panthera
őstag
Xp alatt az egyik felhasználónál (a többinél nincs gond) nem lehet kijelölni alapértelmezettnek a hálózati nyomtatót és a programok többsége sem hajlandó rá nyomtatni, még kiválasztással sem (pl. kiírja az acrobat, hogy nincs telepítve nyomtató). Nyomtató újratelepítés nem segít.
-
net1973
csendes tag
Hy!
Szükségem lenne egy kis segítségre: Van egy ip4200-as canonunk, és valahová sikerült elkavarnunk a dvd tálcáját. Az érdekelne, hogy milyen jelű kell. Egy F-es van itthon, de az nem jó. -
apaszka
veterán
Bocsánat,hogy újra itt próbálkozom,de az Epson topikban nincs válasz/segítség
Random ismeretlen lesz a patron,és kiürül használat nélkül? Ja és nem kompatibilis lesz ?!
Bocsánat,és köszönöm,ha tudtok segíteni
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #11643 üzenetére
HP Deskjet 920C. De egy másik gépen meg nyomtat, ahová frissen telepítettem.
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy egy használt PC-n, amin Windows 7 van, hogyan lehet megváltoztatni a tulajdonost, akihez rendelve van a nyomtató?
Ugyanis más névre állítottam a rendszergazdát, de ha nyomtatnék, akkor még a régi tulajdonos neve van a nyomtatási sorban, és így nem nyomtat. Mit lehet tenni; át lehet írni valahol a nyomtató telepített programjának az elérési útját a regedit-ben, vagy valahol? -
Met
nagyúr
válasz
maxxenergie #11638 üzenetére
4-5 hónap alatt simán beszáradhat a fej, ki kellene venni és megtisztítani.
w.miki Fejtisztítást csinált? Régen az Epson szoftverből lehetett, gondolom most is lehet.
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy HP Photosmart 5520-as nyomtatóm, kifigyott a gyári patron, vettem chippel ellátott utángyártott patronokat 364-es kóddal mint a gyárin volt. Be is raktam levettem a védő kupakot, még kicsit festékes is lettem
de a lényeg az, hogy nem nyomtat ennek ellenére sem, csak valami halvány dolog van a papíron. Sárga van, de többi szín nincs. 4-5 hónapot állt a nyomtató kifogyás után, de benne voltak a patronok. Valakinek van valami ötlete tapasztalata mit tudok tenni, mert anyomtató a becsült tintaszíntre is maximális értékeket mutat, de azt is kiírta, hogy nem eredeti a patron, így nem vállal a gyártó garanciát ......... nyomtató fej vagy mi lehet vele
Előre is köszönöm
-
LanyUs
senior tag
Na én most fejeztem be a tintasugaras nyomtatókkal és a retek HP-val. Egy multi cégnél dolgoztam 5 évet. 800.000 Ft-os nyomtatók 4 hónap után csörögtek-zörögtek, folyamatos akadás stb. Volt egy masina 2.000.000 Ft-ért is. Természetesen az ment ( még szerencse
) Otthonra vettem egy HP Deskjet Ink Advantage 5525-öt. [link] mert wifis és tetszett a takarékos megoldása. 1,5 éve vettem kb. és hetente használtam, hogy ne száradjon be. Csak eredeti patronnal !!! Nemrég kifogyott csere, majd egy csík feketét sem tesz a papírra. Szervíz szerint fejhiba.
Valami színes használt lézer nyomtatóm gondolkodom innen az apróról 30 körül ...
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Nyomtató javítással foglalkozó szakit tud valaki ajánlani?
Budapest vagy Debrecen.
Egy HP 4625 nem akarja behúzni a papírt.
-
gtuby
csendes tag
A színes fejbe a gyári tinta száradt be úgy,h a mai napig nem nyomtat normálisan...
Lehet, hogy az ócska kínai festék gyorsabban beleszárad, de nincs pénzem 100 oldalankén 5000.-ft-ot kiadni egy szett gyári patronért.
Volt már több tintasugaras nyomtatóm otthon és a melóhelyen is, de mindig csak a nyűg volt velük, még a drága fejjel egybeépített patronok is beszáradtak néha és egy majdnem teli patront nem szívesen dob ki az ember, így maradt a mosogatás.
A lézerekkel nincs ilyen (semmilyen) gond, legalábbis itt a melóhelyen mindegyik bírja pedig 10x annyit nyomtatok velük mint az otthonival és ha nincs használva 2 hónapig valamiért akkor sem szárad be az utángyártott tonerrel sem.
-
gtuby
csendes tag
Sziasztok, multifunkciós nyomtató vásárlásán gondolkodom.
Jelenleg egy Epson nyomtatóm van amihez baromi olcsó a patron (1500 a 4db), de néha beszárad a fej (pl.: nem használom 1-2 hónapig) és mire megtisztítom kiürül a patron. (A színes részét nem is tudom használni jelenleg sem, mert csíkoz)
Mint írtam nem vészes a patron, de szükségem lenne a fénymásolás lehetőségére is ezért gondolkodom új gépben.A beszáradás miatt lézerben gondolkodom.
Olcsó multis lézer a Brother DCP-1512.(21.000.- től már lehet kapni)http://www.arukereso.hu/nyomtato-c3134/brother/dcp-1512-p181786071/?gclid=CIGwiOKs3MMCFfDKtAodljoA4g
Ehhez 3400-ért van 1500 lapos után gyártott toner.:
http://toptoner.hu/TOPTONER-UTANGYARTOTT-BROTHER-TN1030-TN1050-TN-103Túl sokat nincs használva szerintem egy toner simán kibír nálam egy évet.
Szerintetek ebben az ársávban jó ajánlat egy ilyen Brother?
Esetleg más tipp?
-
coqito
tag
válasz
apaszka #11630 üzenetére
Szia, szerintem itt előbb kapsz választ: Epson nyomtatók topik
-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Van egy Epson DX7400 nyomtatóm. Új patronokat raktam bele a hét elején. Egy fotó lett nyomtatva velük,és ma bekapcsolás után már a feketét üresnek látta,és miután megmozgattam,már a másik szín nem tetszik neki. Az érintkezőket kontakt tisztítóval hétfőn megtisztítottam. Mi lehet a baj?
Köszönöm előre is válaszotokat!
-
minek?:S
őstag
válasz
Csavarnyuzo #11626 üzenetére
nagyjából összehoztam valamit, de végülis nem azt a tételt húztam.
-
Elmör
őstag
Hello,
Samsung CLX 3185 típusú színes lézernyomtatónk van, nagyjából 3 éve elégedetten használjuk Samsung tonerekkel cserélve mindig a színest és a feketét is, de most olyan telítetlenség alakult ki a színeknél, főleg szürke árnyalatokban, pl ember portré nyomtatáskor nem a megszokott arc színű lesz az arca az emberkének, hanem inkább olyan rózsaszínes vagy lilás. Én arra a hengerre gondoltam, ami a képalkotó néven fut azt hiszem, hogy az lesz cserés, de elvileg a gép ezt jelzi szoftveresen is? (fel van telepítve minden grabanca)
Pár infó az infóablakból:
Össz oldalszám (Színes/mono): 1922/3973 (tehát majdnem 6000 oldalt nyomtattunk ki)
Összesen oldalszám: 11693 képek
Síkágyas Szken. oldalsz.: 2900 oldalKépalkotó egység információ
Marad? 52%
Kész? 11693 képek
Először telepítve: 2012.05.17Néztem a képalkotó árát, kb. 33 ezer Ft, ezért kérdezem, hogy ezt kell-e cserélnem, mert azért nem 1000 Ft-os alkatrész. Tonerek vannak jelenleg is itthon, azzal tudok még esetleg próbálkozni. Néztem neten képalkotó tisztítós videót, de most nem fogok elkezdeni 90%-os alkoholt hajkurászni gyógyszertárakban, meg félek is, hogy csak rontanék a gépen.
Minden tippet, segítséget köszönök.
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni Samsung CLP-320N nyomtató hibamegállapításban. Pár éves, eddig hibátlanul nyomtatott összesen kb. 100 oldalt. Majdnem tele eredeti tonerek stb.
Legutóbb akartam nyomtatni, és már nem tudtam. A jelenség az, hogy elkezd bootolni, de valszeg elakad közben, mert 4 piros toner lednél megáll, ill .az online led is sárágn világít. Mi lehet a baj? Ért valaki hozzá? Tudnátok segíteni? Videót is készítettem róla, hátha az segít. Az USB porton nem elérhető, viszont boot-download módba be tudom tenni.
Esetleg a fw sérülhetett meg?
Tudnám az frissíteni?
Előre is köszi a segítséget. -
őstag
válasz
Csavarnyuzo #11623 üzenetére
& epzon
Köszönöm.
-
CoroStar86
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Van egy Lexmark X2620 nyomtatóm, pár hónapja vettem bele utángyártott patronokat. Valami rémgagyi lehetett, mert azóta nem is találok ebay-en ugyanilyet. Kb 90%-on lehetett mindkét patron, mikor hirtelen a nyomtató úgy döntött, hogy egyiket se fogja felismerni. Már megtisztítottam a patronokat, de semmi. Van valakinek ötlete? Nagy szükségem lenne a nyomtatóra pár napon belül...
-
őstag
Szevasztok sracok!
Szeretnem segitsegeteket kerni abban, h holnap vizsgazom es kene rizsaznom a nyomtatokrol is, viszont teljesen tavol allnak tolem. Valaki leirna nekem 2-3 mondatban a tintasugaras, matrix, ho es lezernyomtatok mukodeset!? Nagyon halas lennek.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Van egy hp laserjet 1005 nyomtatóm és win 8 alatt nem akar működni. Amikor telepítem a drivert kéri hogy csatlakoztassam a nyomtatót, amit meg is teszek de nem is reagál rá. Viszont ha megnyitom a vezérlőpultban az eszközök és nyomtatókat akkor ott látja a gép hogy csatlakoztatva van a nyomtató. A drivert a hp honlapjáról szedtem le. Tudtok valami megoldást? -
olimpic
csendes tag
Sziasztok, tabletrol szeretnek nyomtatni, de vmilyen vezetekes lehetoseggel. Letezik az otg kabellel ilyen megoldas? Nyomtato egy hp 8600 tablet meg az o3dott. Barmilyen valasznak orulnek
-
coqito
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy EPSON STYLUS OFFICE BX305FW versenyképes a mai nyomtatókkal?
7-8 ezer forintot megér, ha színes nyomtatásra használnám főként?Köszi előre is a választ!
-
Soma01
veterán
Ide is beírom:
"Egy Canon PIXMA MG5650 nyomtatóhoz szeretnék után-gyártott, de jó minőségű "pigmentfekete" XL tintapatront vásárolni. A színeseket szerintem megveszem eredetiben, azokat keveset használom, alig fogynak. De a fekete nagyon megy. Szerintem feketében van jó után-gyártott is, meg persze egy csomó gagyi. Na, nekem a jó kellene. Láttam 1000-1500 Ft körül is, de szerintem azok nem adnak elég szép nyomatot. Gondolom 2500 Ft körül már vannak normális minőségűek. (ugye, a gyári XL patron 4500-5500 Ft közt van)
Van valakinek tapasztalata valami jó és megfizethető tintával kapcsolatban?" -
Met
nagyúr
válasz
Csavarnyuzo #11613 üzenetére
Xerox Phaser 6010, ment a hozzá adott tonerrel, utána kapott egy utángyártottat majd megint egy eredetit.
Az utolsó eredetire azt írja hogy érvénytelen toner, ha vissza rakom az üres utángyártottat akkor arra azt írja hogy üres.
Az eredeti tonert kicserélték egy újra, azt sem ismeri fel.Természetesen azt nem reklámoztuk hogy volt benne utángyártott mert akkor rögtön az lenne a baj
Felhívtunk egy szervizt elmeséltük a toner csereberét (azt nem hogy utángyártott) és ott mondták hogy lehet az elektronika szállt el.
Nekem magas hogy tudna egy toner ilyet csinálni és ha igen akkor miért ismeri fel az utángyártottat. -
Met
nagyúr
válasz
Csavarnyuzo #11611 üzenetére
Nem ürült ki csak gondoltam veszek egyet ami kb. életem végéig elég lesz
Még mindig a hozzá adott toner van benne.Azért kérdezem hogy ne járjak úgy mint cégnél, az utángyártott toner valószínűleg hazavágta a nyomtatót.
Szervizt kérdeztük, azt mondta jó eséllyel az elektronika ment tönkre. -
Met
nagyúr
Szerintetek ha a Canon LBP6020B nyomtatómba teszek egy EZ Print utángyártott tonert akkor megdöglik a nyomtató?
18k az eredeti és annyiért vettem a nyomtatót 2 éve, akkor még a toner olcsóbb volt. -
johnny63
tag
válasz
Csavarnyuzo #11605 üzenetére
A mai nap megcsináltam ezt a Developer cserét és a kalibrálást. Tökéletesen működik a Konica.
Köszönöm a segítséget! -
tylerddd
veterán
Erre esetleg valaki?! UTAX fénymásoló
-
Sarkadi
tag
Sziasztok!
Canon Pixma MP495-höz tudtok ajánlani utángyártott patront vagy esetleg utántöltő szettet? Nagyon gyorsan eszi a gyári patronokat és sokallom az árukat.
Köszönöm!
-
l.zsoltmy
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo #11601 üzenetére
Még az ip3600-nál is jelentezett ez a probléma .... én a tintára gyanakszom, hogy aval van baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest