Új hozzászólás Aktív témák
-
dew28
aktív tag
Sziasztok, valaki nem jar esetleg nyiregyrol debrecen fele a hetvegen, autoval, aki tudna nekem segiteni picit?
[ Szerkesztve ]
-
VIPowER
őstag
válasz DonThomasino #70198 üzenetére
Nagyszerű.
Köszi a választ. -
VIPowER
őstag
Sziasztok.
Nyíregyházán van még valahol Elektronikai alkatrészbolt?
Ez a kis mütyür kellene nekem. Színkódja: Narancs, kék, barna, vörös. Ha jól néztem 360ohm. -
konci79
őstag
Sziasztok.
Valakit érdekel egy ASRock B450M Pro4-f?
Alaplapot cseréltem, mielőtt meghirdetem, megkérdezem itt.
Kb 2,5 éves, garancia már nincs rá, de hibátlan, működő gépből vettem ki. -
dfg54
tag
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
Tamás9x
őstag
Nem tudjatok, a sostoi erdoben a satrazas tiltott?
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
szasanyi
félisten
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
TX3i RR-TX3E-22PK-B1
-
embe
nagyúr
Nincs valakinek eladó Google chromecast audio. A lényeg hogy nem a HDMI kimenetes chromecast kell, hanem csak az audio változat.
Ha van, jöhet privátban. Köszi! -
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Valakinek elfekvőben lga 1150 hez is jo léghűtése?Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
betyarr
veterán
válasz Tamás9x #70175 üzenetére
mintha régebben a fehér,még sanyo eneloopok is 1000-et tudtak volna.vagy azok az aaa akksik voltak?de lehet én tévedek.
régen használtam ezt a funkciót,mégis tud kapacitást mérni a voltcraft:
Teszt üzemmód (CHARGE TEST)
Ez a funkció az akku kapacitásának ellenőrzésére szolgál (mAh). A teljes feltöltés után a kisüthető kapacitási értéket jeleníti meg nekünk a kijelzőn keresztül a készülékünk. Ebből információt kaphatunk az aksink jelenlegi állapotáról, valamint, hogy használható e még az akkumulátor, és hogy valóban tudja-e azt a kapacitást, amit a gyártó megadott. [link] -
Tamás9x
őstag
válasz betyarr #70174 üzenetére
Ahogy nezem a 2450-es 500 ciklust tud mint a fekete Eneloop
Az 1900-as 1000 ciklus ami fele a feher EneloopnakHa nem sietos oket birtokba venni akkor elmeletileg 14 ora alatt le tudom merni olet
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #70172 üzenetére
Tamás9x: persze,van profi töltőm: [link]
mod.: ja,ez nem mér kapacitást[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
végül mégis a ladda mellett döntöttem,mert az eneloop bazi drága.még a legolcsóbb helyről is 11k (8db,bestbyte,üzletben ingyenes átvétellel [link]) vs. ladda (2x4 db,ikea kicsi csomag házhozszállítással 5070huf [link] ).
tudja valaki,hogy ilyen kis csomag esetében is olyan megbízhatatlan a szállítási időpont,mint a bútorok esetében?sokszor volt hogy a megadott időpont előtt vagy után jött a futár,volt hogy napokról volt szó
-
Sanyi52
tag
válasz Soulfly842 #70169 üzenetére
Köszi! Én a főoldalt néztem, azért nem találtam.
-
embe
nagyúr
válasz Tamás9x #70166 üzenetére
Igen a szokásos jó minőségű kínai márkák (Ugreen sb. ) kaphatók. Ráadásul elég jó készlettel rendelkeznek.
Per Me: Webshopban kinézed, ott átveszed. Csak a webshop elég kaotikus, nehézkes a keresés. Sokszor sokadjára találtam meg termékeket, úgy hogy először nem hozott eredményt a keresés.
-
Tamás9x
őstag
válasz betyarr #70158 üzenetére
Volt minőségi romlás, de messze nem oylan, hogy megelőzze egy hagyományos Varta, a Ladda tényleg szenzációsan jó De azzal már egy ideje nem találkoztam.
De vannak teszt cikkek, a régi és új cellákkal a neten kapacitás, terhelhetőség hidegállás, meg kell nézni
Vigyázni kell a PRO-val, mert az 500 ciklust tud, és nagyobb az energiasűrűsége, a Sima fehér pedig 2100 ciklusra képes. így az evidens, hogy a PRO fekete! hamarabb tönkre is megy.
[link][ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #70159 üzenetére
régi,fehér nekem is van aaa méretben vagy 2 éve és azok rendben vannak nálam is.hátha az újak is korrektek és csak a skin lett moddolva.
Per Me: 2009-2010 körül vettem még külföldről eneloopokat aa és aaa méretben is jó áron,azok 7-8 év után kezdtek észrevehetően hanyatlani.már elég ergyák és úgy döntöttem,hogy cserések.ahogy nézem,jelenleg elég drágák
van aa méretben a fekete,pro változata is.na,azok elég hamar beadták a kulcsot.pedig jóféle töltőt használok. -
betyarr
veterán
válasz Tamás9x #70157 üzenetére
Eneloop!
újra a csúcsra tör?mert pár éve megvette őket talán a panasonic(?) és már nem volt annyira minőségi,mint addig.meg asszem az ára is feljebb ment és sokan ezért tértek át az ikeás ladda akkura,mert azt még mindig japánban gyártották/gyártják.csak most a ladda is újított és talán nem az előnyükre.bár ez utóbbi még kétséges,mert nincs még elegendő tapasztalat velük. -
betyarr
veterán
helyben hol van nagyobb választék újratölthető aa akksiból?első körben [ezt a vartát] néztem ki.
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Samsung Tablet töltő csatlakozóját hol tudnánk kicseréltetni?
Kisfiam nem akarta elhinni , hogy úgy nem játszunk ha be van dugva a masina... -
kovacs65
senior tag
Helló!
Tudna valaki ajánlani USB HUB-ot?
Legyen rajta 3-5 Type C, és 3-4 classic USB port. C-vel csatlakozzon a notihoz. Semmi más nem szükséges rá (monitor, kártyaolvasó), de nem gond ha van más is. Nem találtam még ilyet.
THXRyzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
zsolti1902
aktív tag
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
vlevi
nagyúr
válasz Ivy.4.Ever #70145 üzenetére
Garibaldiról kifordult egy Mondeo, és az oldalát telibeverte az, aki a Sóstói úton jött...
-
vlevi
nagyúr
Valakiknek nem indult jól az újév, a sostoi-garibaldi út sarkan
-
Janaboy
veterán
Boldog új évet!
Janaboy
-
zsolti1902
aktív tag
Boldog ÚJ Évet Kívánok Mindenkinek!
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
anonymus89
addikt
Egészségben gazdag Boldog Új Évet kívánok!
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
nagyúr
-
rellif
senior tag
Boldog új évet kívánok én is mindenkinek!
-
Tamás9x
őstag
Keresek 2-4TB-os WD -Blue SSD-t már az is elég lenne, ha csak áfa nélkül tudnám megvenni
-
andyTM
őstag
Hadd kívánjak boldogságot!
Igazságot és jóságot!
Hétköznapi bölcsességet!
Minden rossz itt érjen véget!
Hadd kívánjak szebb új évet!
Szívből jövő emberséget!/Aranyosi Ervin/
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
Devid_81
félisten
Sziasztok ujra!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek elore!
Segitsetek mar legyszives be egy kicsit, persze csak ha van idotok es kedvetek ugy tartja iden ujra!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most a #43000 lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most nagyon messze vagyunk, epp ma este leptuk at a #42k-t, igy kozel 1000 uj hozzaszolasra lesz szukseg.Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden (is) jonnek segiteni.
...
-
Tamás9x
őstag
válasz betyarr #70128 üzenetére
Maxel TANK tokban van ST1000LM024 5400rpm
A kezdetektől van rajta 1 gyenge szektor, felület ellenörzéskor meg nem találta meg.
10 Máttyásért vihetőVan egy másik az 160 nap körül ment valami ismerezlen Ncase dobozban ugyanúgy usb 2.0
[ Szerkesztve ]
-
jlaci74
aktív tag
Sziasztok !
[Samsung okosóra ] eladó ,
alatta a további hirdetésim között hifi cuccok .
( van amiből még lehet faragni ... ) -
betyarr
veterán
válasz Mikulásbá #70119 üzenetére
tiszta vicc...mondom nézek valami gagyi műanyag házat a MM-ben.persze nincs csak tizencsilliárdezer forintért.jó,akkor nézek egy sata usb adapter kábelt.hát asse ócsó...használtan kapni annyiért egy kisebb kapacitású hdd-t használtan
azért köszi a felajánlást!azért még nézelődök,hátha -
szabonagyur
félisten
Aki egyben ma elviszi 9.000 Ft a 4 db
-
betyarr
veterán
KERESEK külső 2,5-ös hdd-t.csak 100/100-as érdekel.kapacitás tulajdonképpen mindegy.
-
vlevi
nagyúr
válasz Bobby G. #70114 üzenetére
Már nem tudom, valamikor én is könyörögtem nekik, hogy kapcsolják ki.
Most a vodás router nem mutat IPv6 dolgokat, csak azt, hogy ipv4 címe, mac addresse, stb. az micsoda.WAN
Get an overview of the status of the internal DHCP client for the WAN
WANIPv4 Address:176.63.243.57
MAC Address:xxxxxxx
Duration:D: 02 H: 09 M: 06 S: 45
Expires:Fr Dec 30 02:57:57 2022
IPv4 DNS Server:80.244.99.37
De a gépemnek, ha beírom az ipconfig-t, akkor ír kiEthernet adapter Ethernet 2:
Connection-specific DNS Suffix . : chello.hu
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::2ed5:a6f8:3c5a:57b8%8
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.0.224
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1
-
vlevi
nagyúr
válasz Bobby G. #70112 üzenetére
Nekem meg a háten azt kezdte el csinálni, hogy időnként, kb félórára kegyetlenül elkezd szaggatni a céges VPN kapcsolat.
Megmértem, ilyenkor a ping 60-100ms körül ugrál, a feltöltési sebesség 0.07Mb/sec. Az ezres netnél, ahol 40 körüli feltöltésnek kellene lenni
Képtelenség begépelni 1-1 szót ilyenkor.
Aztán minden babrálgatás nélkül helyreáll...[ Szerkesztve ]
-
Bobby G.
senior tag
Én azt nem értem, hogy a Kállói útra miért nem hoz már valamelyik szolgáltató normális sávszélességű internetet a vodán kívül. Home Office dolgozom, és a voda az elmúlt 2-3 hónapban többször is eljátszotta, hogy reggel nyolckor lekapcsolt minden szolgáltatást, majd este 5-6 körül kapcsolta vissza, mindezt egy héten keresztül minden nap.
Ránéztem a T-re, és egész jó árakat írt, de a garantált sávszélessége egy vicc. (Amúgy ha működik, akkor a voda viszonylag stabilan hozza az ígérteket. )[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
~ 170-180cm.-es műanyag posztersínt vajon hol lehetne venni Nyíregyházán?
-
nagyúr
Üdv!
BONTATLAN Romoss Sense 8+ powerbank 30000mAh eladó!
[link]Pár napos Asus Zenbook 14 OLED UX3402ZA-KM134W Menta zöld eladó!
[link]Ha valaki új Asus RTX videókártyát akar venni annak van egy ár csökkentő ajánlatom, valamint van egy olyan telefonom, aminek az IMEI számát elfogadták a telefon csere programban.
A többit privátban! -
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70107 üzenetére
Öööö keverem a dolgokat.
-
FRENK1988
veterán
válasz szabonagyur #70101 üzenetére
Igen igy kellene lennie. De ahol eddig volt az ONT oda kerult az uj (Terdmagassag, radiator melle) a regin gond nelkul latta az inverter a jelet most nem. Amint felkerult az ablakparkanyra (radiator fole) minden eszkoz latta es kapcsolodott is.
embe: hat a teszt resze tartott sokaig (kb 3-4 het alatt megvoltak a fizikai munkakkal majd sokat vartam mig a telekom oldalan rendelni lehetett 10 ho eleje. Es ma kerult be a giganet a hazba (1. Nincs jel a kabelben majd masik csapat bekototte de nincs jel. 3 ember hiaba jott ki nem volt jel. Majd szomszedhoz kijottek megcsinaltak es en is kihivtam. Vegul nalam volt a veg elott volt 2mrel tores. Azt javitva lett rendbe)[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70105 üzenetére
IP tévé, csak kérdés nem erőltetik-e a boxot, hogy vegyél más szolgáltatást is.
Köszi, jó ötlet! Rápróbálok egy online szolgáltatás megrendelésre. -
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #70103 üzenetére
Nekem is Voda koax van, de a hűség már fél éve lejárt. Megvárom hogy mi a tapasztalat vele.
Arra nem találtam infót, hogy a tévék kártyával, vagy boxxal működnek.?.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla