- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Va valaki egyszerűbb kávé/teafőzőt szeretne venni féláron, akkor a Móricz Zsigmond utcai aldiban van 4 db 7499/db.
-
szabonagyur
félisten
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Valaki hallott már a testsúlyakadémiáról? A héten tartottak előadást, sok érdekes, hasznos és jó dolgokat mondtak, meggyőző a referenciájuk, de érdekelne innen tapasztalat akinek van velük kapcsolatban.Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
DonThomasino
veterán
Nyíregyháza Salgótarján között nem fog mozogni valaki az ünnepek alatt ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
nagyúr
Pár napos Asus Zenbook 14 OLED UX3402ZA-KM134W Menta zöld eladó!
[link]Újszerű ASUS ZenBook 13 UX325EA-KG666W OLED notebook eladó!
[link]Ha valaki új Asus RTX videókártyát akar venni annak van egy árcsökkentő ajánlatom, valamint van egy olyan telefonom, aminek az IMEI számát elfogadták a telefon csere programban.
A többit privátban! -
embe
nagyúr
Eladó egy Amlogic X96 MAX Plus 4GB/32GB, 2.4G+5G WiFi Bluetooth 1000Mbps LAN, USB3-as androidos box.
-
szabonagyur
félisten
HP 650 G1, i5-4210M, 8GB RAM, SSD, FHD
Helybelieknek akár kedvezménnyel
-
szasanyi
félisten
-
Tamás9x
őstag
Nyíregyházán gázüzemü autóhoz mertek valakit jánlani? Dugulás van, illetve el van törve a töltőcsatlakozó középső pöcke.
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
szasanyi
félisten
-
Drughi
addikt
válasz Drughi #69988 üzenetére
Most már eladó is lett:
OnePlus Nord 8/128GbAz ár csak addig él, amíg meg nem tudom csinálni.
-
Drughi
addikt
Keresnék helyben valakit, aki egy félresikerült ROM frissítést be tudna fejezni.
Én már nem boldogulok vele.Oneplus Nord telefonra kellene felpattintani a Pixel Experience rom 13-at vagy vissza állítani gyári állapotra.
-
GTA5
csendes tag
Sziasztok! Ide is beírom, hátha:
keresek valami (játékra is alkalmas) 27" körüli monitort (unokaöcsinek lenne amolyan karácsonyi meglepi).
Akinek lenne eladó, az ne tartsa magában[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Karácsonyra ajándékötletek.
TV-k utolsó áron[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Tamás9x
őstag
Ha valakit érdekel NAS-ba való 1TB-os SSD az KATT
-
konci79
őstag
Sziasztok.
Venni akarok egy koax kábelt, ami a digis ont-tól megy a tv-ig, hol találok ilyet helyben?
Rendelni akartam, nagy nehezen találtam egy jó minőségűt, erre most írták hogy nincs( persze az más kérdés hogy a honlap miért mást ír, meg ki is fizettem...).
5-6 m hosszú kellene. -
szasanyi
félisten
válasz Janaboy #69967 üzenetére
A fő probléma a kormány elbaltázott, mindig másra mutogatós, ellenségképeket gyártó politikája! A többi, valós probléma emiatt felnagyítva jelentkezik. Kíváncsi vok ez a sültegér társadalom mikor ébred rá, hogy ez így nem maradhat... mert ha van mg akinek ez nem lenne nyilvánvaló, itt minden csak rosszabb lett. Sokkal rosszabb mint sok más országban
-
konci79
őstag
válasz Pepe78 #69965 üzenetére
Ehhez csak józan paraszti ész kellett volna.
Többek között azért lett drága minden , mert az összes áruszállító drágábban tankolt, nyilván ez csapódik mindenhol.
De hülyíteni jó volt az embereket hogy te 480-ert megkapod...
Ja, meg a taxisok
De azért erről is Brüsszel tehet ( mint a gyerekek, másra fognak mindent). -
Pepe78
őstag
Drága lesz tankolni.
A vásárlás drágult brutálisan. Aki korábban havi 200K-t hagyott ott a boltokban a bevásárlások során azok most simán 300k-t hagynak ott. ( nem értem, hogy hogyan lesz ez 15 meg 20% amúgy amikor simán 50% )
8 év után költöztem haza. Lassan nézhetem megint az állásokat a hanyatló nyugaton...[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Most jelentették be - megszűnt a benzinárstop.
-
Tamás9x
őstag
Keresek 3M-es alu vagy akrbon szelfibotot, hátha van valakinek otthon egy eladó.
-
anonymus89
addikt
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
albert8
veterán
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek kölcsönbe egy lemezjátszó előerősítője vagy egy keverő, amit kölcsön tudna adni egy napra? sör csokit tudnék cserébe ajánlani.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Soulfly842
addikt
Én tegnap 4 körül a debreceni úti OMV-nél megtankoltam. Nekem nehezíti a helyzetet, hogy a céges üzemanyagkártya OMV, de szerencsére már van tartalék MOL is.
-
Drughi
addikt
Ma a tiszavasvári Omw-n nem volt se dízel, se 95.( Nem emiatt mentem) Viszont így is tudtam tankolni 30L benyát a reptéri MOL-on.
Tegnap a bujtosi mekinél tankoltam 45L-t ott volt bőven még akkor
Pénteken a széna téri Mol-nál viszont aki mögöttem állt annak már nem jutott, nekem is szóltak, hogy az utolsó adag az enyém.En most gondolkodok egy 20-50L-es kannán biztos ami biztos.
Inkább leszívom a kocsit és fordulok 2x. -
Tamás9x
őstag
válasz szabonagyur #69950 üzenetére
Szénatér Mol tegnap este 11 kb Nincs hatóségi áras, se benzin de diesel... Majd beáll egy traktor, és tankol a nagy kúton még minidg tankol és még mindig..... Mi már megtankoltunk, fizettünk beültünk, neki még mindig folyik... Biztos gázüzemű volt
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz szasanyi #69951 üzenetére
Viszont az agymosás ( pénzt energiát nem kímélve) olyan szinten megy, hogy egyszerűen az emberek elhiszik a propaganda gépezet dumáját, mely szerint mindenről háború tehet. 1 évre nem látnak vissza, hogy az árstop hónapokkal a háború előtt kezdődött.
És most egyre jobban ott tartunk, hogy a végső megoldás csakis a huxit lehet.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Pepe78 #69949 üzenetére
Ott a pont! Ez kábé előre borítékolható volt (nyilván az orosz-ukrán konfliktus feltette rá a koronát, de az már csak "hab a tortán" hiszen a többi ua. mint ami már12 éve zajlik).
Úgyhogy akik újból erre rezsimre szavaztak, azok maradjanak csendben és tűrjék büszkén, hogy az ő választásukat sikerült érvényre juttatniuk esélyt sem adva a változásra (ami pedig nagyon időszerű lett volna). És ez a problémáknak még közel sem a vége! -
Pepe78
őstag
válasz szabonagyur #69946 üzenetére
Az egésznek nem sok értelme van ami zajlik kis hazánkban. Mint valami rossz álom.
De csak volt aki megválasztotta ezeket. -
Janaboy
veterán
-
Tamás9x
őstag
-
Tamás9x
őstag
válasz Janaboy #69943 üzenetére
Van kisbolt a rokonságban és 3 közgazdász is
Nem fogja senki sem szptn magát csak, hogy neked jó legyen ... Ahogy te sem fogsz másért szenvedni. Jó helyre kellett volna húzni az x-et amikor kellett akkor pedig megmozdulni, nem most dörmögni
Mi választottuk, türjük akkor csendben![ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
A nyíregyen hallottam-ban arra jutottak, hogy a metróban mindig van, de legfeljebb csak három - és ugye egyszeri regisztrált kártya kell, ami után használható magánvásárlóként is (259 úgy, fellette naggyal 599 (jogi személynek)).
(spórlós topikban felveve, más városokban is megerősítették, hogy a metróban van folyamatosan)
Aldiban hébe-hóba láttam, ott néha nap közben is tesznek ki. Nyitáskor lenne még célszerű szétnézni néhány helyen, hogy hol szokott olyankor ott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Sanyi52 #69935 üzenetére
elvileg kéne belőle lennie folyamatosan,de mivel az emberek ilyenek,hogy elkezdik felhalmozni,ha kell,ha nem,ezért sztem az üzletek egyszerűen nem hozatnak belőle,mert ez nekik veszteség.nem jó ez sehogysem.meg ki tudja,hogy ez az egész mibe fog torkollni,ha tartósan így marad minden: árak,bérek,infláció stbstbstb.
-
Tamás9x
őstag
válasz Sanyi52 #69935 üzenetére
Tudom az állandó negativitásom...
De sajna nem sok helyen, limitálva vannak a dolgok a Kossuth utcai Coop-ban néha látok, de annyíra nem vagyok tejes, így csak hébe hóba veszek.
Deficit a boltnak, így nem sokat tart, csak annyit amennyit szükséges.
Szombatonként a Zöldségpiacon láttam, de nem annyiért mint amivel ársapkázva van.Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
Sanyi52
tag
Sziasztok! Bár teljesen más téma, de azért megkérdezném: A rezsiáras 2,8 %-os UHT tejjel kapcsolatosan hol, melyik boltban kapható általában. A Lidl-ben van néha, úgy 10 alkalommal ca. kétszer. Máshol még nem találtam. A családom szereti a tejet, úgy naponta 1 liter fogy el belőle. Köszönöm bárki válaszát, javaslatát!
-
Janaboy
veterán
válasz DonThomasino #69932 üzenetére
Kérdezem.
Mert korlátozni lehet de hogy egyiknek van másiknak nincs az sztem nem lehet.Janaboy
-
Janaboy
veterán
-
DonThomasino
veterán
A Mező utcai Shell kút November 1. től magánszemélyt nem szolgál ki
csak céget.
Korányin a Shell kúton csak nem hatósági áras benzin volt.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Soulfly842
addikt
Spórolós topicba dobtam egy kis csirke akciót, ha valaki arra jár érdemes beugrani szerintem, ezért a nagyobb elérés miatt bedobom ide is
Master Good mintabolt akció[ Szerkesztve ]
-
GTA5
csendes tag
Sziasztok! Eladó 1db Raspberry Pi 3 B és 1 db Raspberry Pi 3 B+ (inkább egyben vagy csere valami értelmes androidos tabletre - home assistanthoz)
LINK -
nagyúr
Újszerű ASUS ZenBook 13 UX325EA-KG666W OLED notebook eladó!
[link]
Speciális célhardver eladó!
[link]Ha valakinek van olyan rokona, ismerőse, aki hallássérült vagy környezetében van ilyen, tessék szólni neki, hogy van itt egy komoly készülék eladó.BONTATLAN dobozos BlitzWolf BW-FYE15 TWS-Triple Dynamic Driver fülhallgató eladó!
[link]Új Asus videókártyát akarsz venni? Van egy árcsökkentő ajánlatom, valamint van egy olyan telefonom, aminek az IMEI számát elfogadták a telefon csere programban.
Érdekel valakit? A többit privátban! -
konci79
őstag
Azt a szánalmas ebben, hogy azért nincs, mert a sok bir.a veszi ész nélkül, hiába nem kell neki.
Reggel egy műsorban elmondta a MOL főmuki, hogy napi kb 5 millió liter fogy, erre tegnap elment 8...
Sok marha miatt nincs, de nem fogják fel. -
ham_
tag
válasz DonThomasino #69918 üzenetére
Nem tudom, máshol nem voltam.
-
ham_
tag
Ha valakit érint/érdekel, a pazonyi kúton 2 L tankolható hatósági áron.
-
anonymus89
addikt
Üdv, a héten akciósak a tv-k vegyétek, vigyétek.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Keresek, csütörtökig:
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- kifogástalan állapotú orsós/szalagos magnóELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Per Me #69912 üzenetére
Amióta 4IG lett, egyre rosszabb. A digionline kb nézhetetlen, mindig nyűgje van, a sportközvetítések kb egy vicc kategória minőségileg. Elég megnézni egy angol bajnokit, olyan, mintha kb a 60 as években járnánk, vagy rosszabb. Plusz a rengeteg SD csatorna is...
Erre minek vegyünk drága tv-t"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Janaboy
veterán
válasz konci79 #69910 üzenetére
Képjavítókkal játsszál egy kicsit.
Szerintem elég drága egy ilyen kalibrálás, hogy ennél a tv-nél megérje, szemre is be tudod azért annyira lőni, hogy neked tetszen.
Érdemes LG topikban vagy neten is keresgelni beállításokat és abból kiindulni.
Pl ha néztek filmet külső forrásról ott mindenféle képjavítót érdemes kikapcsolni.Janaboy
-
konci79
őstag
Sziasztok.
Van itt valaki aki foglalkozik tv kalibrálással?
Vettünk egy Lg43UQ81003LB-t, első okos tv-nk.
Régi képcsöves tv-t váltott, nyilván szokni kell, de sík hülye vagyok a beállításához.
Alapból szép, meg minden, de néha látom hogy picit mintha elmosódott lenne, mondjuk egy focimeccsnél.
Nem vészes, vagy csak a régi tv után fura?
Olvastam valami 100 órát,hogy utána érdemes kalibrálniez így van?
Egyáltalán mi pénz egy ilyen?
Privátba is jöhet.
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #69899 üzenetére
Én meg hogy igen. Csak ennek ideje nem egyforma, illetve a bizonyítási kényszer.
De én pont azt akartammondaniírni, hogy pont amiatt keresik a kereskedő tulajdonában lévő autót, mert úgy több joga van a vevőnek. -
szabonagyur
félisten
válasz South Velen #69904 üzenetére
Nem ettől fog megrepedni a fal, ha mégis megrepedne bármilyen földtömörítő géptől.
-
Sanyi52
tag
válasz South Velen #69898 üzenetére
Olajat keresnek a mostani ínséges időben. Geofizikai módszerekkel rádióhullámokat küldenek a földbe, hogy megállapítsák, lehet-e ott olaj vagy gáz. Nincs semmi hatása, senki észre nem veszi. Jó eredmény esetén jönnek a kutatófúrások. Úgy a 70-as években volt már kutatófúrás úgy Mátészalka környékén, akkor sajnos olaj, gáz nem volt, csak termálvíz.
-
szasanyi
félisten
válasz South Velen #69901 üzenetére
Napkor, de amit írtál az szvsz nem reális veszély. Az egy olyan vizsgálati módszer aminek nem lehet olyan súlyos hatása az ingatlanra. Legalábbis számomra ez derült ki a leírásból, ami - mint említettem - részletesen taglalja mi, hogyan és miért végeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500