Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Nem volt kedvem sokat tesztelni, csak a Dirt2-t néztem meg, mivel használja a 4 magot. Használja is, mind a 4 magon egyenletesen oszlott meg a terhelés magonként 60% körüli használattal. Szinte hajszálra ugyanolyan értékeket kaptam (min., max., avg), mint az E8200-zal.
Szóval játékokat alatt nem sok értelme a 4 magnak, még akkor sem ha használja a játék, kivéve ha alacsony felbontásban, alacsony grafikai beállításokon játszunk.
szerk.: Azt hozzátenném, hogy alapon ment a quad, 2.33 Ghz-en. Teljesen elég egy HD4850 alá 4 magot használó alkalmazások alatt. Ha húznám sem lenne több fps-em, mert VGA limit van és nem procilimit. Más játéknál, ahol csak 2 mag van kihasználva, elképzelhető, hogy kisebb procilimitem lenne, de ezen egy kis tuning majd segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Béta iOS-t használók topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Spotify
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest