Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #2715 üzenetére
Lorenzo: Már az elején megbeszéltük,hogy csak egy kis laza lövöldözésért játszunk nem azért,hogy vérprofik legyünk.Én sem érek rá minden este,hogy a gép előtt üljek.Ahogy te is írtad itt a nyár,haverok,buli,stb.
Szóval szerintem ne csodálkozz,hogy ilyenkor kevesen vannak fennt.Majd ha jön a szar idő akkor többet leszünk megint.Yako: Egy kicsit felkell pörögnöd
.Tedd már fel a miniadmint és akkor feltudsz jönni ha tele a szeró.Vagy ha tudsz gyere TS-re és szólj akkor csinálunk helyet
.
Boci_83: Szerintem itt csak az bántott meg egy két embert,hogy Ent csak azért akart ellenünk warozni,hogy megmutassa Hunornak,hogy ti vagytok az erősebbek.
Amúgy meg Hunor van olyan profi játékos,hogy esetleg CB-én induljon.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Ma este már leszek én is.Sőt egyenlőre úgy néz ki,hogy szombaton is ráérek.
-
PyroS
senior tag
Uraim egyenlőre úgy néz ki,hogy nem tudok este menni warozni
.Ha esetleg időben hazaérek akkor még fölnézek.
-
PyroS
senior tag
Úgy látom felpezsdült újra a topic
.
Booz: remélem a 8mb-el már nem fogsz pingelni
.De az 512Mbit az nem 512kbit lenne
.
-
PyroS
senior tag
Egy-két profi nade a Vacantra.[link]
-
PyroS
senior tag
válasz
kavicssli #2594 üzenetére
Hát játszottunk egy klán ellen.Az első mapon én nem játszottam csak hallotam a TS-en a srácokat.A csipásnak nagyon nem ment az elején,aztán kilépett és vissza,utánna meg osztogatta a nozoom-os fejeseket.Meg pont ott hajolt ki ahol kellett.Nem tudhatta,hogy merre van Gyerpi de ő azért pont ott nézett ki és már lőtt is.A második mapon egy párszor úgy leszedett minket,hogy köpni nyelni nem tudtunk.Amikor persze szóltunk,hogy lebukott utánna már nem lövöldzött olyan szépen.Mondjuk azért így is megnyertük a wart.Nem azt mondom,hogy csalt de volt egy két érdekes lövése.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Valahol utánna kellene nézni ennek a PB shot készítésnek.Nem lehetne ezt valahogy automatikusnak beállítani?Bár,hogy gondolom ha talál valamit a PB akkor csinál magától képet.Eléggé érdekes volt a tegnapi war
.
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #2510 üzenetére
Hát sajna vannak ilyen ellenfelek
.Akik körbe futnak minket,akiket nem lehet lelőni,stb.
Ts: ha jól emlékszem akkor mivel már megkaptad a reg jogot.Valahol lesz egy olyan,hogy regisztráció és ott megadod a felh nevet majd egy általad kiválasztott jelszót.Utánna pedig ezzel csatlakozol.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Na mi lett a tegnapi war eredménye?Bocsi,hogy nem mentem de nagyon fáradt voltam.Viszont ma este benne lennék egy kis warozgatásban.Bár jó lenne már 20 óra felé elkezdeni.Esetleg egy nagyobb létszamú war is lehetne.Ki ér rá ma este?
Boci_83: hagyd,Ovecs kicsit nehezen fogja fel a dolgokat.Állandóan csak a turmixon jár az agya
.
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #2433 üzenetére
Leszedtem a legfrissebb Miniadmint és ez már látja rendesen a mapokat.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Remélem ma már fennt lesz az 1.6 patch a szerónkon.
Gyik helyre jött már?
Vagy tegnap beszedett valamit
.
-
PyroS
senior tag
válasz
gyikegybuzi #2199 üzenetére
Gyik,gyik nem változol semmit
.
-
PyroS
senior tag
válasz
gyikegybuzi #2193 üzenetére
Á nem csak Hunor mérte mindig stopperel,hogy Gyik meddig van fennt.
.
Amúgy gratulálunk neked,ügyesen neveled.
-
PyroS
senior tag
válasz
gyikegybuzi #2187 üzenetére
Hát ez mi lenne?
Gyik találtál egy rajongót?Még szerenecse,hogy IP cím alapján kilehet deríteni egy két dolgot.
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #2172 üzenetére
Üdv itthon.
Gyerpi: igaz,az új single mapokat is lehet futtani a gépről.Utánna már csak bot-kal kell telerakni és mehet a gyakorlás
.
Most olvasom a callofduty hozzászólásaiban,hogy a külföldi szerókon már van olyan ami 1.6-ös.
Hunor: Próbáld már meg hátha találsz 1.6-ös szerót.
-
PyroS
senior tag
De miért lenne?Az csak a lövés pontosságát határozza meg,nem?Amúgy a játékban ahol a fegyvereke tudod kiválasztani ott kiteszi a damage,stb oszlopokat.Valaki nézze már meg,hogy hogyan változik a Red-dotal az értéke.
Ovecs: nem tudnád megkérdezni az FGC Klánosokat,hogy mikor teszik fel az 1.6 patchet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest