- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen házat vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Házimozi haladó szinten
- SSD kibeszélő
- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
úgy néz ki csak akkor pingelek be 999-re egy pillanatra, ha játék közben fent vagyok TS-en
-
athomi
veterán
Nem szoktam ilyen késő játszani, de most jó kis dara volt az ISC szerveren.
Ovecs, a végén nem igazán működött a TS-ed, azt is alig hallottam hogy elköszöntél. Viszont köszönés után úgy leléptél nem is tudtam reagálni, de lehet köszöntél már előtte is csak azt nem lehetett hallani.
-
athomi
veterán
-
-
athomi
veterán
booz, az avataros topikot linkeld már be nekem
tud vki innen avatart készíteni?
-
athomi
veterán
de szeretnék egy CS-s CD key-t, kellen vmi új kihívás illetve egy régi-új, mivel régen CS-ztem
-
athomi
veterán
Nem azt ígérték, hogy az 1.6-os patch-el majd színezhetjük a nevünket?
-
-
athomi
veterán
Szeretném ha mindenki állást foglalna a kérdésben:
Maradhat-e korlátlan számú csipás vagy korlátozzuk le?Nekem baromira nem tetszik, hogy vannak mapok (Bloc, Creek, ...), ahol a csipások miatt nem lehet játszani...
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Vki nem tudja hogy áll az FGC?
-
athomi
veterán
Kockaszerver ma már felteszi a patch-et, remélem a többi szolgáltató sem tököl vele.
-
athomi
veterán
Míg azon a low mapon voltunk és nyertek addig kusiban voltak. Én elég trutyi is voltam rajta, sajna utálom azt a mapot (és mellette még egy-két másikat).
Aztán átmentünk Crossfire-re és szétszedtük őket. A 15. kör környékén már tették a megjegyzéseket. Elsőként megkaptam a kick-et, mert azon kívül hogy WH-zok, még feleselek is.
Amúgy 40/0 lett az eredmény állításuk szerint.Imádom az ilyen csapatokat, míg nyerésre állnak addig minden rendben, de ha már elkenik a szájukat akkor mindenki csaló.
-
athomi
veterán
Elvileg holnapra az egyik szolgáltató már átlöki a szervereiket 1.6-osra!
FGC-vel, Obinettel mi van? -
athomi
veterán
válasz
Balinov #2335 üzenetére
Beállításfüggő, nagyfelbontásban, magas grafikai részletesség mellett van haszna, bár a játékok közt vannak szórások. Tehát van ahol az előnye érezhető van ahol hangyafingnyi.
1280x1024-es felbontásig kevésbé magas részletek mellett nem sok előnye az 512Mb-os verziónak. A jövőben megjelenő játékoknál nem tudom mennyi előnye származhat a fél gigás verziónak.Nv más tészta, egy hardware bug súlytja a termékeket. Szigorúan 512Mb (vagy felette) videókártyát szabad csak venni. Egy ideig etették a népet, hogy driverrel majd ki kijavítják a hibát, de ez nem történt meg (mert nem is lehet).
Szóval azt mondom, ha kicsi a difi a HD3850 256-os és az 512-es verzió ára között, akkor mindenféleképpen érdemes az 512Mb-osat venni, de ez nem szükségszerű.
szerk.: fas**mat
-
athomi
veterán
Leírhatnád a jelenlegi tápod pontos típusát. Amúgy egy FSP 350PNF simán elviszi a konfigodat. Aktív PFC meg inkább hátrány, mint előny.
az én gépemet pár héttel ezelőttig egy FSP-350HLC aktív PFC táp hajtotta, de lecseréltem egy FSP-350PNF passzív PFC tápra. A régi tápom kisebb hatásfokkal bírt, a 12V-os ágain pedig csak 10A és 15A-t volt képes leadni. A 350PNF ezzel szemben 16A és 18A-re képes.
gyerpi: Péntek van, biztosat nem tudok mondani. Ha este is olyan trutyi lesz az idő mint most, akkor maradok itthon a seggemen.
-
athomi
veterán
Tudja, de egy szót nem mer írni...meg van fenyítve!
kiflee: Nekem egy szót nem mer írni. Lejáratni próbál hazugságokkal, csak még nem jött rá, hogy nem vagyunk már kisfiúk, hogy higyjünk a mesékben.
-
athomi
veterán
Úgy tűnik vmit elbasztak a sebzés vagy a fegyverszórás körül, olyan mint ha félúton lenne a sima és a HC mod között a játékmód. Ha ez igaz én lehet abbahagyom.
-
athomi
veterán
A killhouse baromi gyenge egy map lett. Egy nagy fedett egyterű kiképzőházból áll az egész pálya. Max. FFA-ra jó.
Thrawn: bann
-
athomi
veterán
Akkor azt hiszem a mai warból semmi sem lesz amit beszéltünk.
Ha ma úgy sem játszunk cod4-el, akkor le sem törlöm a patch-et. -
athomi
veterán
válasz
gyikegybuzi #2199 üzenetére
Ha nem a tömény féltékenység szólna belőled még komolyan is vennélek.
megj.: egyik sem én vagyok
-
athomi
veterán
válasz
gyikegybuzi #2196 üzenetére
Nincs motorom és nem is vagyok motoros, ráadásul semmilyen kiállításra nem járok.
-
athomi
veterán
válasz
gyikegybuzi #2193 üzenetére
Még azt is kidumálja hogyan és hányszor...ja nem, semmi.
Amúgy én írtam msn-en délelőtt, annyit írhattál volna hogy nem andrás vagyok, hanem a felesége.
-
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #2162 üzenetére
Sajna a router miatt nem tudtok becsatlakozni hozzám. Én is csak azért tudok bratyómhoz felcsatlakozni, mert egy router-ről megyünk, így olyan mint ha lan-ba lennénk.
1Mbit-es net amúgy sem több partner kielégítésére szolgál.Amúgy ha vkinek gyors a nete, az létrehozhatna egy szervert.
-
athomi
veterán
Lehet felteszem magamhoz és bátyámhoz, létrehozok egy szervert a gépéről és meg tudom lesni a mapokat.
-
athomi
veterán
A friss Catalyst-tok ált. hónap közepén jönnek, ráadásul nem várok semmi komolyat tőle, mert a 8.5-ös elég jól sikerült, van olyan játék ahol 30% teljesítménynövekedést is produkál a HD38XX szériánál.
1.6-os patch meg vmikor a napokban. Az is lehet, hogy holnap csak a hivatalon infókat kapjuk meg a patch-ről.Boci_83: A legnagyobb gond, hogy nem szeretik a pam modos szerókat, az embereknek szükségük van a perk-jeire, pedig sztem nélkülük sokkal élvezetesebb a játék.
Összeraktam az általam legutáltabb kombót: 3xfrag, Jaggernaut, hangtalan futás.gyerpi: Expertvision-t nem szeressük, olcsó alakatrészek és még azt is szeretik lespórolni= olcsón kínált videókártya gyengébb minőséggel.
-
athomi
veterán
Ha vki VGA-t akar venni ne habozzon, ennyiért már ajándék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest