Új hozzászólás Aktív témák
-
Reni__
újonc
Kedves mindenki,
tegnap beirkáltam ide ezt azt amit a férjem msnloggjában találtam amit egy athomi nevű arccal beszélgetett, bár azzal a szándékkal írtam be hogy mivel berágtam a férjecskére valami miatt, jól beégetem, azért az igazsághoz hozzátartozik hogy ezeket a dolgokat nem ő mondta hanem neki mondta az athomi nevű nemtudomki, asszem ez az illető azonos lehet a hunor nevu kiscsavoval akinek tegnap x fireban siman megirtam (én Váradi Reni),hogy nem gyik vagyok csak nem tudom atnickkelni magam mert nem ismerem ezt a programot,de szegény olyan csökkent hogy képtelen elhinni egy nőszemély is ismerhet olyan szavakat mint pl: lol.
Szóval az hogy : szerintem jól huzd le a boozt, meg hogy mitoménkinek milyen nagydarab a felesége (nem volt kedvem elokotorni a loggot ujra hogy megnezzem kirol van szo) de ezeket ez az athomi irogatta.
A kifli nevu arcrol szolo infoban ártatlan egyedul mert azt iwiwen bejeloleskor en magam jegyeztem meg hogy milyen vicces dolog cigany upsz romacsajokkal fotozkodni erotikakiallitason.
Szoval lehet hogy a férjecském egy papucsállatka de nem skizofrén, semmiképp sem akart lehúzni senkit annak ellenére hogy az athomi erre biztatta.
Viszont szívből örülök hogy nem fog itt játszani. Ez volt az utsó beírásom többek és saját örömömre, úgyhogy áfiderzén. ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest