- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
De jó egyeseknek
,én meg itt szívok melóba
.Igaz már csak ezt és a jövő hetet kell kibírnom aztán irány a Balcsi
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4141 üzenetére
Hogy ezért mit fogunk mi kapni Booztól
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4138 üzenetére
30k szerintem nem egy kiélt Tescosat kapott Booz
.Azért van egy két dolog amiben van különbség,de majd ha idősebb leszel rájössz
Huni:4123-as hozzászólás és egy picit előrébb van az előzménye.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4136 üzenetére
Úgy látom rossz példa volt ez a Tesco-s
.Viszont lehet,hogy a 30k-ás többet és jobbat nyújt mint a kis hamvas
.Bár erről majd megkérdezzük Boozt
.
Amúgy meg már megint szét off-oljuk a topicot.
-
PyroS
senior tag
válasz
d@minator #4132 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor a szeród IP alapján azonosít az Xfire.Ha az nem szabványos akkor nem fog látszódni.Nálunk is ez volt a gond,az Xfire-esek szerint nem szabványos a mi IP-énk.Érdekes módón néha néha azért csak feltűnik a listában.Nekünk annyiba szerencsénk volt,hogy az EX Ultra szerót(amit Booz áthozott hozzánk) látta az Xfire.Szóval az lett az Pub szerónk.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4129 üzenetére
Öreg vagyok én már az ilyenekhez
.
Tegnap,hogy ment a warozás?
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4127 üzenetére
Hát lassan a mai "fiatal kis hamvas csajszik" a kurvák,de ezt inkább hagyjuk
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #4124 üzenetére
A MINŐSÉGEN van a hangsúly
.Nem mindegy,hogy egy Tesco Value pipihús vagy egy pl:Ság@ minőségi termék
.
-
PyroS
senior tag
Amint látom mindenkin meglátszik a meleg hatása de főleg Booz-on
.Este nem leszek én sem,a szokásos lightos sörözés lesz
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3934 üzenetére
Már nem írja ki azokat akiket más szerón bannoltak,Lorenzo megoldotta a dolgot.Viszont a mi szerónkon Hunornak is jó lenne a pingje.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3932 üzenetére
Mi ez Blackjack
.Majd egyszer nyomunk egy visszavágót teljes létszámmal.Ami csak 20 körös lesz és a mi szerónkon
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3929 üzenetére
Ja tényleg 17-4 lett mert abban is csaltatok
.Nem volt elég a 20 kör simán,nektek kellett a 21
.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Szerintem ha megint fennt lenne egyszerre 4-5 NYEV-es akkor mennénk mi külön is warozni.De mivel mostanában max 2-3 vagyunk egyszerre ezért megy ez a vegyes warozás.Hunor ha van kedved Cod4-ezni akkor írj ránk aztán megyünk újra NYEV-ként warozni.Lassan a Blizzardosok is meglesznek annyian,hogy külön warozzanak.Ha vége lesz ennek az uborkaszezonnak jobban befog indulni a NYEV-es élet,legalábbis remélem.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Én mennék Puboln i ha lenne valaki a szerón.Tegnap este is először ketten voltunk Boozzal Nyevesek,aztán később jött Gyerpi is.Te pedig Cod2-tél ha jól láttam.Szerintem ez a helyzet nem fog majd csak ősszel változni.Augusztusban én is szabin leszek két hétig abból egy hét Balcsi
.Szóval egyenlőre csak kevesen vagyunk 2-3 emberrel meg elég gyér pubolni.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Szerintem senkinek sem lesz kifogása ha elmész CB-ni.Nálunk most úgy is uborka szezon van
,nem is tudom mikor waroztunk utoljára NYEVes-ként .Ősszel gondolom visszaáll minden a régi kerékvágásba,akkor több ideje lesz mindenkinek játszani.
Feltudnád rakni a Pam szeróra a PROMOD-ot?Jó lenne egy kicsit gyakorolni rajta.Innen tudod leszedni:[link]
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3838 üzenetére
Nem telik a kisnyugdíjunkból
.
Ja vasárnap aktív pihenés,persze ha lehetne aludni a motorosoktól.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3836 üzenetére
Hello.
Ha jól tudom akkor csak Lorenzonak van origi
.
Ma este sem leszek mert 21 óráig meló
.Vasárnap viszont végre szabadnap
,akkor leszek.
-
PyroS
senior tag
Sose lehet tudni
.Bár van akinek alacsonyabb fsb-nél is csinálja
.
Sipi: lehet,hogy innen a PH-ról tényleg olcsóbban össze tudnád szedni a cuccot.Bár írtad,hogy tartasz a netes vásárlástól.
Ovecs: alacsonyabb szorzóval sem megy a 333Mhz?Lehet,hogy csak a memóriákat kell vissza oszatni bár az is előfordulhat,hogy a procid nem bírja.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3756 üzenetére
Főleg az utolsó 2v2-es csapaton belüli waron látszott meg
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3747 üzenetére
Szebbnek hangzik a "Pro"
.De mi legalább nem csalunk
.
-
PyroS
senior tag
Hát mivel a P4-ek alapból is elég melegek főleg a gyári hűtővel.De azért meglehet próbálni húzni egy kicsit.Sajnos nem ismerem az alaplapodat,de ha van topicja akkor ott kérdezd meg,hogy mit állíts be.Most milyen beállításokkal megy a proci,már mint hányas szotzó és mennyi az FSB?
-
PyroS
senior tag
Hello.
A héten nem nagyon lesz időm játszani főleg a hétvégén.Most van nálunk a X. Siroki Motoros Hét és dolgozok végig
-
PyroS
senior tag
Akkor bocsánat
megint nem vettem be a Cavintonomat
.
Gyepri: igen mind a két molex csatit dugd a tápra.
Kavicssli: Van egy olyan beállítás,hogy a hangodra vagy egy billentyű lenyomásra működjön a mikrofonod.Próbáld úgy ki,hogy beállítasz valamilyen gombot,hogy arra kapcsoljon be a mikrofonod.Vagy pedig a mikrofon érzékenységen kell állítani.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3545 üzenetére
Hát remélem jobban fog nekem menni mint tegnap
.Bár nem volt olyan rossz a tegnapi war sem csak azt a Crasht kellet volna kihagyni
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3543 üzenetére
Ja igen
a DC is .
-
PyroS
senior tag
Általában ha valaki felmegy a 20-ra akkor utána már fellépnek többen is.A múltkor is egy páran elkezdtünk pubolni,utána nem sokkal majdnem tele lett a szeró. Tegnap is ha jól emlékszem voltak vagy nyolcan amikor át lett állítva Pamra.Bár szerintem is elég egy szeró nekünk.
Booz: nézd meg a szerződést,hogy abba mit írnak róla.
-
PyroS
senior tag
-
PyroS
senior tag
Az jó eredmény.A biosban mennyi fesz van adva a memóriáknak.Esetleg töltsd már ki az adataidnál a konfig részt.A táp az tökéletes,esetleg a videokari hőfokát nem szoktad nézni?
Andrishnak amúgy igaza van.Nem biztos,hogy megéri lecserélni a 8800GT.Elég jól futnak rajta a mostani játékok.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Nem emlékszel,hogy mennyi lett a összpontszám?A cpu tesztnél szokott leesni az fps mert akkor mindent a cpu számol a gpu helyett.Próbáld ki a Gpu_Caps Viewer nevű progit.Ha ebben hibázik akkor azt meglátod(furcsa csíkozódás vagy pötyözés formájában).Esetleg futass Prime95-öt a proci tesztelésére.Mikor és hogyan szokott kifagyni?Ja és milyen tápod van?
Szerintem 8800Gt-ről vagy ATI 4870-re vagy esetleg ha Nvidiás vagy akkor egy GTX260-ra érdemes váltani.
-
PyroS
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest