Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
eleinte elég tréül ugyanis beszart a net/game/gép/modem/router konbóm
Olyan volt hogy 5 perc alatt indult el a multi és percenként 10 secr lefagyott...
Kihuztam a routert egy percre majd vissza és már ment is minden..aztán már jó volt.
ellenfél mapja Backlot (hogy vesszenek meg) 12:8ra kikaptunk meg elég jól is játszottam plussz bogon is első két körbe pilla alatt kiszedett a csipa de aztán megoldottuk a gondokat és 15:5re nyertünkJah és átmentünk a NYEVts-re mert router áramtalanitás után már amarra a TS-re se tudtam felmenni...
jah és nem vagy te öreg csak már messze nem vagy hamvas
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
ugylátom senki se lesz
-
Sirandrish
legenda
igen ien...ez így volt..ovecset is hivtuk beugronak elég gyakran aztán szépen lassan összeszokott a 2 csapat...most meg tényleg ott tartunk hogy egy TSen egy céllal egy csapatként küzdünk csak éppen annyi hogy az előtagok mások...
jah és kiváncsian várom a többiek véleményét a dolgokkal kapcsolatban..most lépek dögleni
-
Sirandrish
legenda
Ö szerintem a két klán nagyon jól megvan egymás melett...az egyesülés nem lenne hülyeség..sokminden egyszerübb lenne...
Tomi viszont azt mondta hogy ez a két klános dolog nem fog müködni pedig szerintem nagyon is jólenne...
PCW war lenne ha sokan nem origival lennének és CB mikor az origisok...Kavics el is vállalta hogy ketté osztaná az oldalt hogy átlátható legyen...meg ugye ugyanugy lehetne két szeró...ha esetleg lenne 4 origis és 4 nem origis akkor mehetne 2 darab 4v4 külön szerón...szerintem kivitelezhető és nemtünik nagy hülyeségnek...
tehát teknikailag megoldható lenne és ha már ténylegesen minden wart ugymond mixlet csapatba játszunk akkor akár egy csapatként is játszhatnánk...persze azért ezt mindenkivel meg kéne beszélni..nemtudom ki milyen véleményen van és kiről..vagy ugy alapba erről az egészről mit gondol...
az hogy ki csatlakozik a CB-s klánhoz mindenki saját maga dönti el..szerintem minden NYEV-est szivesen lát minden Blizzardos...
-
Sirandrish
legenda
nah jó hát ez igaz de ha valakit zavar akkor leszokhatunk róla..tény hogy sokszor verődök hozzátok..vagyis mostanéban mindig de komolya..ha valakinek ezzel brmiféle problémája lenne az szoljon..nem akarok ilyesmiből vitát...
Mondjuk bánnám mert nagyon nagy mókák szoktak lenni de ezen nem veszünk össze
amihez nincs közöm azt arra érttem hogy milyen jövője lesz így a NYEV-nek meg hogy egyesül-e a két tim meg hogy mindig együtt fogjuk-e tolni meg ezek
-
Sirandrish
legenda
Szerintem semmi kihatási nem lesznek a NYEVre nézve mert Booz goldolom eltudja dönteni hogy épp mihez lesz kedve...ezt értem ugy hogy ha mondjuk van 3 NYEV-es akkor gondolom hogy inkább velük fog 4v4-re menni...meg semmiféle kötelezettségei nem lesznek..akkor waorzik velünk amikor akar..ez az egész annyira jó ha esetleg a NYEVből csak ő van ott akkor tudunk nyomni CB wart is...
a Többi kérdésre nem válaszolok mert nemtudom a választ plussz közöm sincsen hozzá
a Béke legyen minden kedves Nyugdijassal -
Sirandrish
legenda
alapba ugy van tervebe hogy a NYEV-ből nem kell kiválnia senkinek..csak pont ezt mondtam..ha mittomén otvagyunk 4en és esetlegesen mind a 4en origival toljuk akkor mindegy lenne ha CB-s wart nyomatnánk...
Sőt..ha vagyunk vagy 8an és az egymás elleni warokat megunjuk amit egyébként énis nagyon komázokakkor is lehet 2 wart keresni..1 4v4 PCW meg 1 4v4 CB...mivel 8v8at elég nehéz találni
-
Sirandrish
legenda
Nah Haller NYEV-esek!!!
Lenne itt valami!
Lassan-lassan Indulna a CB-s gamelés....
Éppen ezért arra gondoltam/gondoltunk hogy akit esetleg érdekel közületek és persze Origije is van az csatlakozhatna....természetesen a NYEV klánt nem kívánjuk szétszedni csak ha már ugyis együtt játszunk nap mint nap akkor teljesen mindegy lenne...plussz végre kipróbálhatnánk magunkat CB-s keretek között!!Én ugy gondoltam hogy nem legyen belőle vita hogy ha ottvan TS-en pl Ovecs akinek nincs origija akkor ugyanugy menne mint eddig...viszont ha csak olyanok lennének jelen akik Origival is rendelkeznek akkor lehetne CB-s Wart is nyomatni! Szerintem ez így korrekt és simán bele is férne...
Mindenkit szeretettel várunk...mármint a NYEVesek közül nem ilyen jöttment cfg heggesztőket mint aki tegnap is ot verte a nyálát a PH topicba
Vélemény? Javaslat? Érdeklődés?
Jah a tim neve -=BlizZarD=-Ha valakit érdekel az lejezheti nálam PÜ-ben...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #3788 üzenetére
nyugi van csak nemtudom mit mondtam amin felkapta a vizet..jónéhány honapja már együtt játszunk és még seso volt gondja..mindig és mindenkivel így beszélek..ha valami "sértőt" is mondok azt max poén szinten..ahogy Ovecset lemajmozom vagy akármi..senki sem veszi magára...
Biztos van valami problémája csak rám akarja verni vagy nemtudom de semmi olyat nem mondtam amit eddig ne mondtam volna valamikor.. -
Sirandrish
legenda
én nemtudom neked mi a picsa bajod van de valahogy nem is érdekel...
a Német szerver azért van erőltetve mert ha külföldi az ellen és magyar IP-t irsz neki akkor kb annyi a reakció hog Sry Bad ping bb...a Másik: ki beszélt veled és hogy? valami megárthatott mert mindig így beszélek és mindenkivel..semmi gusztustalan nincs benne és senki nem is veszi magára..az hogy 6honap alatt nem vetted észre milyen a stilusom az ne legyen már az én bajom...
Viszont az érdekelne hogy ezt egyáltalán mire értetted...
-
Sirandrish
legenda
nah csak lebuktál
Am az ilyet szeretem..ezért nem is mentem(mostmár nem is tudnék de nemis akarok) sose más szerójára..mert ott a következőket tapasztaltam 90%ban éppen ezért tisztelet a kivételnek mindenhol.
1. Mod haverja akármit mondhat akármi csinálhat,anyázhat stb az nem gáz..de ha visszaszólsz akkor jön a kick/bann
2. Ha esetlegesen tényleg elkapod a fonalat és jól játszol akkor megint csak az van hogy te csalsz blabla kick/bann
3. Perkek...először tetszettek de aztán rájöttem hogy nem sok értelme van mert mikor én Frag3aztam akkor az volt a láma Perk...ha MD-ztem akkor az volt a láma perk...ha ezt csináltam az volt a láma perk..tahát mindig az volt a Láa perk amit én használtam..persze mikor legközelebb felmentem mindenki ugyanugy azokat használta..valahogy nálam nem szerették..tény a Frag3al elég jól birtam irtani de akkoris.
4. Ami a legjobban idegesitett a PK...voltak sokan akik azért jártak mert mekkora móka a 4. körben -50pontal az utolsónak lenni..és az anno RFA szeron tapasztaltak adták be a kegyelemdöfést...ha Modot vagy annak a csapatából valakit PK-ztak folyamatosan..1 figyelmeztetés másodszor kick...ha téged vagy azt a csapatot ahol nem volt MOD azt leszarták...ha szóltál a MODnak hogy "he ez PK-zik " akkor kaptál egy olyan választ hogy "ha nem tetszik valami menj máshova"..ha jobban elgondolkodnék akkor biztos jutna még eszembe de nem érdekes..elég ennyi..elég ennyi ahhoz hogy ne legyen sose kedvem PUBolni...
-
Sirandrish
legenda
nem is az a gáz hogy irnak..hanem mikor felvágnak..érted keresek egy low timet vagy low+-t erre jönnek a Highok de olyan szintüek hogy megmozdulni se birunk és akkor minden kör elején meg végén "YOur skill" stb..hát elmegy az anyjába..áljon ki egy HIGH timmel oszt ott emberkedjen..
-
-
Sirandrish
legenda
nem hogy nem biztos hanem tuti nem éri meg..a 4870 és a GTX280 vagy mi még most jönnek belfele..a 8800GT már kifele megy...a 8800Gt is elbir akármylik mai gamel...ráadásul ha mopst vesz uj VGA-t azzal két honap mulva megint így fog járni..a tördékét foglya érni...szvsz nem éri meg megvenni egy karit megjelenéskor...esetleg utánna vagy 2 honappal..addigra esik ugyis szépen az ára..
Me még ha 6600GT-je lenne akkor megérteném..de azért egy 8800GT-vel nem marad le semmiről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest