Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5344 üzenetére
pü
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #5338 üzenetére
Nem voltam tegnap túl jó passzban, gondolom a megnyilvánulásaimon is meglátszott.
Viszont az ellen piszkosul feltolta az agyam. Beálltam a plantokhoz védeni de 1:30-nál még embert sem láttam! Persze, mert a kezdőjükön fetrengtek. Baromira felhúzom az ilyen csapatokon magam.Far Cry 2-vel aki találkozik bizonyos oldalakon, annak mondom, hogy sztem tuti nem működik.
-
athomi
veterán
A powerplay tényleg nem úgy működik ahogy kellene, bár engem nem annyira érdekel az a kis +fogyasztás. A gyári hűtő meg nem ennyire rettenetes ahogy leírja, egyáltalán nem hangos terhelésnél sem, sztem ő inkább túl érzékeny a hangra. Sztem nem hangosabb, mint a te jelenlegi 9600GT-d.
Annyi hogy elég forrófejű.
Ja, és tudtommal a Gainward Golden Sample-val voltak gondok tömegesen, sajnos a gyártónak nulltapasztalata van az ATI-val és agyatlanul a referenciától eltérőt tervez. Én egy forinttal nem támogatnám őket. -
athomi
veterán
Whooooo: [link]
-
athomi
veterán
tessék a képeket felfele tölteni
-
athomi
veterán
látom nagyon sokan beindultak a cod2-től
-
athomi
veterán
Ha esetleg szeretnétek egyszer Cod2-es wart játszani, arra szívesen beugrózom szükség esetén. Kiflee hozzászólásából jutott eszembe.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #5122 üzenetére
Én konzolból szoktam állítani, jobb mint lelépkedni asztalra.
Főbb parancsok:
/rcon login rconpass (megj.: ahhoz, hogy kezelhesd a szervert ezt be kell írnod)
/rcon g_gametype SD (megj.:TDM, DM, CTF, HQ)
/rcon map mp_mapname (Dawnville, Toujane, Burgundy stb.)
/rcon pam_mode CB
/rcon pam_mode pub -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5118 üzenetére
cod2-ben nagyobb a késés ugyanakkor pinggel, mint cod4-ben
az okát nem tudom -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5088 üzenetére
fogalmam sincs
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5086 üzenetére
ezt nem tudom, nem próbáltam, de nézd meg hátha
-
athomi
veterán
Kicsit olvasgattam külföldi fórumokon és elég sok helyen megemlítik a 100-as maxpacketet.
Kicsit bővebben: [link] -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5082 üzenetére
Igen, és nagyon hülye is volt. Szted erre a pam mód készítője nem gondolt? Gondolt, csak tudta hogy baklövés lenne. A pam mód készítőjének kicsit több tapasztalata van, ami a két módot összehasonlítva azonnal szembetűnik.
megj.: Nem egyedül vagyok a maxpacketes gonddal, van még ismerősöm akinek ugyanez a gondja...
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5080 üzenetére
Csak hogy azzal, hogy nem kapcsolhatod be az árnyékot tök ugyanazzal rendelkezel a játékban mint a másik (ő sem tudja bekapcsolni). Ergo senkinek nincs semmiféle előnye a másikkal szemben.
Azzal viszont, hogy nem állíthatod a maxpacketet, egyeseknek kirúgóan megugrál a pingje, másoknak meg tökéletes, tehát az egyik előnyben lehet a másikkal szemben.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5077 üzenetére
csakhogy a maxpackets lefixálásától nem lesznek egyenlőbbek a játékfeltételek, inkább az ellenkezője
a magyarázat a hsz-omban van -
athomi
veterán
Ezt nem dönthetjük el helyetted.
Asszony vagy FPS? Miért ne lehetne asszony mellett néha játszani?Nyilván a játékot bizonyos korlátok közé kellene szorítanod, de azért mert vki együtt él vkivel még had csinálhasson már időnként olyan dolgokat amiket szeret (legyen ez kocsmázás a haverokkal, vagy játék a gép előtt).
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5070 üzenetére
Remélem ezt most te sem gondoltad komolyan.
Mindenkinek meg volt a lehetősége, hogy a neki megfelelő értékeket állítsa be. Mindenki beállíthatott 60-at vagy 100-at, netkapcsolatától, igényeitől függően. Olvassatok utána, le van írva számtalan helyen, hogy az erősebb nettel rendelkezőknek magasabb maxpacket értéket érdemes beállítani, míg a gyengébb nettel rendelkezőknek érdemes kisebb értékeket beállítani a jobb ping érdekében illetve hogy a bepingelések ellegyenek kerülve.
Itt nem lesz senkinek semmilyen előnye azzal, hogy magasabb vagy alacsonyabb értékeket állít be, mindenki megkeresi a neki megfelelőt. Nem lesz se több, se kevesebb fps-ed, nem fogsz olyan dolgokat látni mint a másik. -
athomi
veterán
válasz
Boci_83 #5068 üzenetére
Figy, csak 100-as maxpacketnél van ilyen problémám, 60-nál nincs! Egyértelmű mi a gondom. A PAM nem véletlen enged 60 és 100 közé! Nyilvánvaló: Ha 60-as maxpackettel játszok minden ok, ha 100-assal pingelek.
Cod2-ben is gondom van 100-as maxpackettel, így ott is 60-assal játszok!Amúgy senki nem állt még elő normális magyarázattal, hogy vajon miért kellett a maxpacketet 100-ra fixálni.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #5063 üzenetére
Ok, nincs gond, kiléptem a klánból. Nem önakaratomból, muszájból. Muszájból, mert a játék arról szól hogy élvezzük és nem arról, hogy egyfolytában connection interruptedet nézegessek a monitoron bárhányszor beleszólok a TS-be. De időnként önmagától is felszökik. Felmegy a pingem, mert a 100-as maxpacketet nem bírja a netem.
megj.: 12kb fel, 128kb le.
-
-
athomi
veterán
A mai nappal tele lett a valagom a promodban lévő cl_maxpackets 100-tól.
Ha lesz rá megoldás, hogy be lehessen állítani min. 80-ra, de inkább 60-ra, akkor játszok, ha nem lesz megoldás akkor a Cod4-t ezzel befejeztem. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #5048 üzenetére
Mondom. Volt egy bugos, de alapjába véve jó PAM a játékhoz. Egy PAM, mely már megszokott volt és ugyanolyan volt, mint az alapjáték, csak nem volt benne perk, stb.
Sajnos a PAM-ban lévő egy-két bugot nem volt hajlandó kijavítani a készítője, ennek okát nem lehet tudni és már nem is fogjuk. Valakinek kipattant a fejéből, hogy ő majd megoldja a dolgokat és elkészítette a promod-ot. Teljesen érthetetlen miért kellett olyan dolgokba belenyúlnia, amik amúgy tökéletesek voltak. Megváltoztatta a futássebességet és a fegyverek viselkedését, más az egész. Az már csak egyéb finomság, hogy csipafix és fegyverfix is helyett kapott a mod-ban. A fix 100-as maxpackets pedig hab a tortán, egy ökörség. Mindenki tudja, hogy még legszigorúbb beállítások esetén is az alsó határt 80-ra kell kiterjeszteni. Ők ezzel homlokegyenest szembeszálltak és fix 100-ra lőtték be. -
-
athomi
veterán
Ez a Cod4 olyan mélyre süllyedt, hogy egy darab szemét lett.
A promod egy fos, készítői analfabétizmusát, nem gondolkodását tükrözi.
A PB hónapról-hónapra szarabb, most már olyan cifra üzenetekkel dobál ki, hogy csak jojózik a szemem.Az 5. részért egy forintot nem kell adni.
-
athomi
veterán
Vettem ma egy új egeret: A4Tech X-710FS.
Egyelőre játék alatt nem volt alkalmam tesztelni, de már rövid ismerkedés után kijelentem, hogy nincs jobb fogása mint a 700Ft-os Dana egeremnek!
Az oldalán lévő plusz két gomb viszont nagyon tetszik, a klikk-et pedig sokkal gyorsabban lehet nyomkodni, mint az előző egereimnél. -
athomi
veterán
Nem dobhatott ki a PB, mert át sem lehetett állítani 100-ról! Beírtad konzolba a /cl_maxpackets 60-at, de ugyanúgy marad 100-on. Írtam nekik mi ez a hülyeség, természetesen hallgattak mint a sír. Játék közben megemlítettem nekik a Fair Play-t, majd a válasz az lett, hogy vegyek jobb netet. Amúgy a HES klán volt, el kéne hívni őket rendes szeróra és jól elverni.
-
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4991 üzenetére
Azzal, hogy vagyunk jópáran, akiknek a 100-as maxpackets sürjen 500 feletti pinget eredményez, ha pedig TS-elsz is közben, akkor garantált a 900-as ping. Csupán erről van szó. Nem véletlen, hogy PAM módban 60-100-ig lehet állítani az értéket.
-
athomi
veterán
1 órát Cod2-őztem, TS-en is fent voltam és egyszer sem ment fel komolyabban a pingem. Egy-egy alkalommal felment 80-ra.
Nem értem én ezt. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish #4956 üzenetére
mi baj van vele?
-
athomi
veterán
Sajnos a pingem még sem lett jó, ugyanúgy időnként felmegy stabil 900 körülire és sajna nem pár másodpercig, hanem 15-20 mp-ig tart.
UPC-vel van vkinek tapasztalata mennyire ad folyamatos netet?
-
athomi
veterán
10/10 lett a második map is, hála a lélekjelenlétemnek
Vacant volt a mapjuk, támadóban kezdtük. Én csipáztam és a kör kezdete után 20mp-vel már csak egyedül voltam.Ez így ment az első x körben, majd kezdtem kiakadni és szóltam, hogy 2 perc áll rendelkezésre.
Amúgy is elég ideges voltam az este, mert nem játszottam három napig tesóm miatt, persze tegnap este is netezett, bár mentségére tegnap volt is rá indoka.ovecs: Csak betetted a felfele nézős smiley-t és azt hittem rám célzol, mert pont én írtam utoljára üzenetet, szóval pont feletted voltam.
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4937 üzenetére
Amikor játszok, akkor a Rottert kiiktatom a rendszerből, mivel az 30 másodpercenkénti kifagyásokat produkál. Mondom, tegnap újratettem a gépet, majd felmentem egy szeróra és megoldódni látszódott a dolog, de sokáig nem tudtam tesztelni, mert kedves bátyám nekiállt szörfözni.
-
athomi
veterán
Ma újratettem a gépet. Nem szeretném elkiabálni, de úgy néz ki az a komoly pingelés megszűnt.
-
athomi
veterán
Mircen elég húzós 5vs5 felett wart találni.
Játszanánk mi szívesen veletek, de a NYEV jelenleg nem túl aktív, ma este sem igen lesz játék, mivel többünk már jelezte, hogy más fele lesz.
Az esti csapat meg egy picit nagy falat lett volna nektek, mivel rajtam kívül Blizzard-osokból állt. -
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #4908 üzenetére
Ne hari a tegnapiért. Mikor először írtál már tényleg le lett zsírozva egy 4v4. Közbe gyerpi is benézett TS-re és neki is csak ezt tudtuk mondani. Később a war végén megjött Andrish, így lettünk 5-en. Ezután sem neked, sem gyerpinek nem szóltunk. Hogy miért? Mert 6 v 6-ra nem lehet ellent találni.
Tegnap előtt sipi írt nekem lesz e játék. Mondtam neki nem valószínű, mert csak ketten vagyunk. Tegnap én próbáltam meg szervezni egy wart, írtam ovecsnek, de ő nem volt benne, mivel házibuliba volt hivatott. Felmértem a helyzetet és maradtam én, te és gyerpi. 3 v 3-at nem szívesen játszok, így rátok sem írtam, hanem elfigadtam kiflee ajánlatát. Kb. ennyi.
Ma este biztos nem leszek 8-9 után, mert barátaimmal leszek kicsit kocsmázni. 8 előttig benne vagyok a warba, ha lesz megfelelő emberkapacitás. -
athomi
veterán
Mi ez a nagy tolongás? Este lesz vki?
-
athomi
veterán
ovecs, elment
-
athomi
veterán
válasz
SipiBcs #4880 üzenetére
Képzeld, volt aki boldog névnapot kívánt.
Azért nagy nehezen csak kinyögtem, hogy Tamás vagyok és nem Hunor.
Egyébként régen jártam egy kocsmában, ahol az egyik alkohol neve Hunor volt. A Hubertus koppintása volt, csak sokkal olcsóbban hozzá lehetett jutni. Természetesen Hubertus helyett ezt ittam.
Ma már édeset nem iszok, mert rám jön a csuklás tőlük. -
athomi
veterán
Ovecs!
A szerverpénzt nem felejtettem el, a héten biztos hogy küldöm! -
athomi
veterán
Én nem haragszom, csak engem kicsit zavart, hogy 3-an játszottunk, te meg a hörcsögökről beszéltél a barátnőddel mindezt úgy, hogy a TS-ben mindent hallottunk.
Nem bánom ha war közben nem a játékról beszélünk, tőlem beszélhetünk bármiről. Ezt már csak azért mondom, hogy nehogy azt hidd, hogy halál komolyan veszem a warokat, és az lett volna a bajom, hogy nem tudok koncentrálni a warra. Erről szó sincs.
Amúgy meg ha vkinek bármi baja, családi problémája van játék közben az nyugodtam leléphet, ebből biztos hogy nem csinálunk gondot, ha a lelépésre tényleg van normális indok.
Bár a helyzetedben nem igazán értem miért nem bírtad már ki azt a 10-15 percet. -
athomi
veterán
válasz
Balinov #4834 üzenetére
Görög salátába nem tettek krumplit, azért ők sem olyan hülyék.
Amúgy nagyon jó görög salátájuk van, egy este azt ettem mikor nem voltam túl éhes és jól is laktam vele, nagy adag volt.A nagy és hatalmas Achilleus: [link] [link]
A Sissy kastélyban készült, az előző képsorozatban találsz a kastélyről két képet. Ferenc Józska valakije volt a kiscsaj, vki lekéselte mikor 40-es éveiben járt. -
athomi
veterán
válasz
Balinov #4828 üzenetére
Igen, nagyon szép volt a látvány és a part közelében nagyon jól esett a tengerben feküdni. A finom vörös homokban nagyon jó érzés volt állni, beljebb a tengerben pedig nagyobbak voltak a hullámok, bár ez a képeken nem látszik. Imádtam, mert jó volt a parton is és a tengerben is lenni.
-
athomi
veterán
Megjavult a 12-es szerverünk vagy még mindig meg van bolondulva a promod miatt?
Cod2-es szerver van vagy hogy is van ez most?
Innen ki szeretne néha Cod2-őzni? -
athomi
veterán
Bocsi hogy otthagytam a wart, de barátom fél év után először jött haza Dublinból a héten, én meg csak ma jöttem haza és átjött kicsit dumálni.
Ő rengeteget panaszkodott Írországról. Pocsék a kaja (ő fogyott 15kg-ot, megdöbbentem mikor megláttam), borzalmas az időjárás és alja népség a fiatal generáció.
Bali te hogy látod ezeket? -
athomi
veterán
válasz
Balinov #4785 üzenetére
Nagyon jó volt, a 8 nap azonban igen hamar eltelt (főleg, hogy ma 9-kor már elindultunk).
A sziget nagyon szép, de az északi része szebb, mint a déli. Nem túl hatalmas, de meglepően nagy. A sziget fővárosa Korfuváros, melynek az óvárosa nagyon szép és hangulatos (szerteágazó keskeny utcák bazárokkal). A sziget keleti partjai inkább gyerekeseknek való illetve úszni nem jól tudóknak, mivel lassan mélyül a víz (Albánia és az anyaország fele néz, melyeket látni is lehet a távolban). A nyugati partok jóval vadabbak (hullámzik és hirtelen mélyül), mivel a nyílt tengerre néznek Szicília és a csizma sarka felé. Látni természetesen nem lehet őket.
Mi a keleti parton voltunk, de egyik nap bejártuk a teljes szigetet, kedvenc partom a sziget (leg)észak-nyugatibb csücskében volt: Hatalmas sziklafal előtt pár méter széles vörös homokos part, majd hirtelen mélyülő, vadul hullámzó tenger (majd dobok fel róla fotót).
Egyik nap hajókiránduláson vettünk részt, mely elvitt minket a híres Kék lagúnához is, ahol megmártóztunk és a hajó tetejéről is lehetett ugrálni. Ugrálni nem sokan mertek a tetejéről, főleg nem fejest, én persze megtettem egy félig sikeres fejessel, melyet egy kis derékfájás követett.
Járműveket lehet bérelni, nem is egy nagy összeg, viszont 1.0-1.2-es motorral szerelik őket. Hegyekre felfele légkondival örül az ember, ha nem hátrafelé közlekedik.
Az helyiek vendégszeretőek, a közlekedés eléggé görögös (mindenki megy amerre lát). Karamboloznak is rendesen, a motorosok a sisakot nem ismerik, melyre a rendőrök rá se hederítenek (pedig kőkemény büntetés járna eredetileg érte). -
athomi
veterán
válasz
Balinov #4780 üzenetére
Odafele az utazómagasság eléréséig kicsit furcsán éreztem magam, azt nem mondom, hogy rosszul voltam, csak nem volt kellemes. Utazómagasság elérése után semmi gond nem volt, a leszállás pedig nagyon könnyed volt, a pilóta nagyon finoman pakolta le a gépet.
Ma visszaúton a legkisebb bajom sem volt a repüléssel, még emelkedésnél sem, de ez a pilóta egyenesen odavágta a gépet a debreceni kifutóhoz. Amúgy rendkívül rövid az út, kissé túlozva mondhatnám hogy felszállás után szinte már kezdjük is a leszállást, de tényleg nagyon rövid az út. Na igen, 780km/h-val haladtunk légvonalban.
Egy Boeing 737-800 típusú géppel utaztunk. Maga a gép: [link]
11:20-kor indultunk és már bőven 12 előtt itthon is voltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Evga Supernova 650 GM 80+Gold Sfx/Atx
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest