Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Neked is felkötötték a szemedhez a szemtakarót. Tudod, mint a lovaknak, hogy ne nézzenek oldalra, csak előre. Na te pont ezt teszed most.
Van még rajtad kívül több száz ember, akinek 1Megás netjük van, és promodot játszanak. Nekik is 100 az a maxpackets! És nekik nincs semmi bajuk! Érted???
Nem olvasom el a többi hsz-t. Nem húzom fel magam...
-
Sirandrish
legenda
én vágom amit mondassz de te is értsd már meg amit én mondok...egy olyan dolgot mondj a prormodba ami a játék előnyévé vált..
az hogy én mittomén 120K-s géppel nemtudom bekapcsolni az árnyékot csak azért mert valaki 40K-s gépen játszik szerinted normális?Én aláirom hogy így egyenlőbbek az eélyek de ha már kiadok X összeget a gépre akkor had döntsem már el hjogy mit kapcsolok be és mit nem...
ez kb ugyanaz..ne variáld a maxpacketet..mindenkinek ugyanannyi és kész...tuti hogy ezért vette ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezgéscsillapítók, távtartók (vízhűtéshez kiemelten), szűrők ventillátorhoz és táphoz
- 1db pixelhiba vagy hasonló - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- Aquacomputer szűrő beépített csapokkal
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest