- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Tudja, de egy szót nem mer írni...meg van fenyítve!
kiflee: Nekem egy szót nem mer írni. Lejáratni próbál hazugságokkal, csak még nem jött rá, hogy nem vagyunk már kisfiúk, hogy higyjünk a mesékben.
-
Balinov
titán
netem az fugg a foberlotol,hogy belemegy,hogy elofizessunk az NTL/UPC-s kabelnetre...56 eur asszem+belteri digitalis kabeltv+12mbit/1mbit es havi 120giga. ha nem megy bele,akkor mobilinternet valami eszmeletlen szar pinggel.
Gep az amint lesz fizu jovo het vege,utanavalo het eleje,lesz,de valszeg csak egy noti.de ez meg sokmindentol fugg..bar lattam olyat,hogy Intel X3100-as vgaval cod4eztek...notin..
aztan,kesobb,ha megjon az adovisszateritesem,egy asztali,csak nekem..lattam tegnap pl. tesco!!!ban 499-ert Acer AMD-s gepet..nem nagy szam, am2es 3800+ sempi, R690G-s AMD lap,dvdrw,vinyo,de ezert adnak vista home basicet ill. 19" wide Acer tft.-t
-
athomi
veterán
-
Balinov
titán
a szerencset egy reszben viszont lehet kompenzalni otthonrol valo felkeszulessel. iranyirorszag.comon irtak szazszor mar le..inkabb koltsel 50kt egyhonapos intenzinv nyelvtanfolyasra,mint ido elotti returjegyre.
Az a baj egyebkent,hogy aki idobe ittvolt,az nagyon kaszalt,akik most,vagy utanunk jonnek,nekik sokkal nehezebb...ilyet hallottam,hogy a 4m lakosu orszagban elo,cirka negyed millas lengyel kozosseg nepszavazast kezdemenyezett,hogy lengyel is legyen hivatalos nyelv..rengeteg a kulfoldi,effektive konkurencia.
-
Balinov
titán
en,az esetleges tulorakat leszamolva heti 39 orat dolgozom (+kajaido) tobb kinti magyarral folytatott beszelgetes alapjan atlagnal magasabb loveert..nejem nover,majd ha par honap mulva meglesz a noverregisztracioja es el tud a szakmajaba helyezkedni,hasonlo oramennyiseget varhat..tegnap epp Gyik baratjanak a menyasszonya meselte,hogy az itteni noverek tavaly valamikor a 35 oras heti munkaido ellen sztrajkoltak. Ja,es nem keveselltek..
-
athomi
veterán
Igen, Zeee kidobása óta mindig flamkeltő szövegeket írkál a közösbe, ezek jórészét nekem címezi. Tegnap visszaszólogattam neki, de ovecs szólt TS-en, hogy hagyjam abba. Viszont figyelmeztethette volna Mariann-t is, hogy ő se provokáljon.
Érdekes módon TS-re bejön és eljátsza a gvadalupei szent szüzet.
-
athomi
veterán
Nekem a 9600GSO semmiképp nem kéne. Gondolom nem 3 hónapra veszed a kártyát. Ha kifut a kártya a memóriából, akkor lesz ott szopás, már pedig ha a 8800GTS 320Mb-os kártya kifut belőle, akkor ez sem ez a 384MB sem egy életbiztosítás...
gyerpi Újra spamreklámok a gépen! Vki tud jó írtót ellene? Múlkor vmit ajánlgattatok TS-en.
-
ovecs
senior tag
gyerpi nehogy megvedd a 9600 gso-t mertparasztvakítás......
csak 192 bit és 384 mb na meg az órajelei sem túl jók.......ezen a cod4 nem nagyon fog jól futni...9600gt-n mondjuk 3* jobb mint a mostani kártyádon, de a gso- n kb 1,5*
Mondom vagy vegyél innen 9600 gt- vagy galaxy 8800 gt, piri meg elviszi nekedaz nem gt hanem gso!!
vigyázni, nem összekeverni
eddig jött lóvé: lorenzo, Pyros+1 fő(Mr x, mert befizette, nemtom kiaz), hétfőn befizetem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest