- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
Egy szerverkereső az FGC klántól. http://www.servertracker.hu/
-
Boci_83
őstag
Kicsit még várni kell. Ma még nem igen lehet játszani, ugyanis a szerver oldali patch még nincs kint.
Szvsz azért adták ki a kliensoldali patchet előbb, hogy a nagy méret miatt előre le tudjuk tölteni, és ne holnap kezdje egyszerre szedni mindenki.
"Az NVIDIA már 1 nappal hamarabb közzétette a 1.6-os kliensoldali patch-et, ami valóban tartalmazza a 4 új map-et. Telepítését még nem javaslom, hiszen a linux szerveroldali fájlok még nem elérhetőek. Így ha telepítjuk az 1.6-os javítócsomagot, nem tudunk játszani szervereken." Callofduty.hu
-
-
Boci_83
őstag
Na egész jót játszottunk! Tnx.
-
-
Boci_83
őstag
Naaa az jó! Nekem is fáj egy olyanra a fogam, de azt hiszem én nem cserélek, szerintem 4 magig kihúzom ezzel a procival, legfeljebb veszek rá egy nagyobb hűtőt, és megkínálom 3,6Ghz-re a mostanit.
Kértem kölcsön fogyasztás mérőt, ma megnézem mit fogyaszt a vas cakkum púder, aztán leesek a székről....!
-
Boci_83
őstag
Nah, tele a szerver!!!
Jó volt kicsit nyomni, most kondi, aztán még lőhettek!
-
Boci_83
őstag
Semmi köze nincs hozzá! Emlékezzetek vissza, én legalábbis emlékszem, még mielőtt megkért volna rá Booz hogy állítsam be a szerverét, már akkor is látta az x fire, holott még senkinek sem volt benne a kedvencei között. Meg eleve hogy éred el hogy mindenki kivegye?? Lehet 200 ember is elmentette a kendvencek közé.
Nyugodtan rakják át a slotokat mondjad neki, nem fog eltünni, azért mert eddig 12 slotos volt, utánna meg 20 slotos lesz. -
Boci_83
őstag
ÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááá 20 fokos a Balaton! Menni akaroooooook!
-
Boci_83
őstag
válasz
kavicssli #1230 üzenetére
22-ig dolgozom én is, kb fél 23 körül leszek gép közelben. Jó lenne 1-2 wart lenyomni, utánna meg mikor már megfogyatkozunk egy kis Pub-olás jó lesz. Kb nem is igen leszek a 7 végén többet gép közelbe, ha jó idő lesz, azt hiszem egy kirándulás vgay egy strandolás lesz a 7 végi program.
Na meg a füvet is lehet majd vágni az udvaron, mert úgy nől mint a gomba!
-
Boci_83
őstag
Hex klán ellen volt a tegnapi war-otok..? Mert ne csodálkozzatok ha kikaptatok, elég jól kenik Vacantot!
-
Boci_83
őstag
Ja. Igy jártam már én is párszor, hogy felmentem még anno saját szerverünkre, és húzzak el, mert ők szeretnének játszani. Mondom kapjatok már fejetekhez....
Meg egyszer mikor Booz szerverék konfigoltam, na mondom vannak fent 2-en, felnézek. 3 mp múlva szavazás indult ellenem. Pislogtam csak. Arra sem volt időm hogy megkérdezzem miért vagyok nekik ellenszenves.!? Miniadminból már vágtam is őket ki a picsába. -
Boci_83
őstag
Irtam a modkerbe, hogy nevezzék át a topicot =NYEV= homokozós topic! -ra!
Az egyik ajálgatja magát, a másik meg rá is csap a lehetőségre! -
Boci_83
őstag
Gyik szabizik ma?
-
Boci_83
őstag
Nem is tette off-ba, tehát nem off volt a hozzászólás pedig te azt irtad hogy off, de te ott off ba tetted, igy off voltál. és mikor azt mondták hogy ne off-olj, akkor még azt mondtad hogy nem offoltál. pedig off-oltál!
Uff!
Mod: off
Mod2: de nehogy azt mond hogy off-olok. Nem off-olok, csak off-ba tettem. -
Boci_83
őstag
Én értem mit akarna kolega mondani neked, mert itt 6400+ ot akartál még venni, aminek a TDP-je 125 W, Hunci meg 5000+ ot ajánlott inkább, és a 5000+ agyon húzva sem eszik annyit, még akkor sem ha a 6400+ nál működik a CnQ, 5000+ nál meg nem. Szóval ha beleveszed azt ár különbséget amit most nem fizetsz ki többletet procira, mégha azt később ki is fizeteted esetleg Elmü-nek, akkor is jobban jársz, vagy legrosszabb esetben egálban vagy. Amúgy meg AMD-t támogatod, ha többet fizetsz a procidért. Azt meg feleslegesen teszed, mert egy év múlva meg Intelre fogsz váltani úgy is. Szóval Amdtől nem veszel többet semmit sem, a villanyszámlát meg Elmü küldi jövöre is, szóval inkább támogasd őket, persze csak ha be birod fizetni, mert úgy csinálod mintha a holnapi kenyér is kérdéses lenne az asztalon.
-
Boci_83
őstag
Köszi mindenkinek a játékot!!
-
Boci_83
őstag
Május 1.-vel megszünik a -=PH!=- klán pub szervere, ha van kedvetek csapjunk egy utolsó Pub-os játékot, holnap este a szerveren. Örülnék ha a mi szerverünket választanátok honap este egy-két játék idejére! Számitok rátok!
-
-
Boci_83
őstag
Én meg nem akarok vitatkozni, de mivel azt a szervert látja mindíg az X fire, miért nem azt bővititek fel 20 slotra, és csináltok belőle egy PUB szervert, amin tuti hogy lennének, a másikat meg "visszabutítanátok" egy War szerverre 12 slottal, mindenféle felesleges mod nélkül?? Kb egy e-mailbe kerülne.
-
Boci_83
őstag
Én megmondom őszintén, még mindíg összevonnám a topicokat, és egy közös gyüjtő alá tenném, valami összefoglaló néven mint pl. Cod4 multiplayer baráti kör, vagy hasonló...
-
Boci_83
őstag
Na most akkor lehet már húsz topicot olvasni párhuzamosan. De jó is mán!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- EA Sports WRC '23
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest