- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
4950 pont
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3756 üzenetére
hát igen tegnap is a németek vagy kik az overgrown-on 15 perc amíg elkezdtük az egyiket valami cvar draw vagy mi az isten hibával is kidobott a PB
utána még csodálkozunk mikor 1:9-el fordulunk
tény és való tarthatatlan a csít ügy ugyan úgy mint a cod2-ben volt anno tavaly és tavaly előtt
biztos az is közre játszik, hogy szünet van és a sok gyereknek több ideje van warozni mint iskola idő alatt
szomorú de vagy elfogadod vagy nem játszol ez van
igaz, hogy az 1.7 egy pár parancsot megszüntetett amit console-ből lehetett beírni és a PB-t is frissítik úgy ahogy csak a csítet is ez a gáz
és valaki írta cod4 topic-ban hogy az eredetire sincs pénzük a magyar gyerekeknek nem még csítre ami 10 kiló
hát én meg azt mondom legyen az német vagy magyar gyerek inkább kiad 10 kilót csítre mint origire mert az origvel még nem nyer wart és nem dagad a melle, nem tud vele dicsekedni csak ha nyer is - ennyi ( és ha már vannak 5-en akkor már csak 2 kiló amit a zsebpénzéből is kispórol), de ezt még az ember lenyeli mert még gyerek, de egyre több magát felnőttnek mondó emberke is 18-20 évesek is ha nem is csalnak olyan hasznokat húznak a cfg hegesztésből, hogy az már hihetetlen a minap is játszottam egy szerón és voltak olyan statok TDM-en hogy 78:8 vagy 63:10 egy 32-es szerveren
szóval lehet egy játékos jó vagy a többi béna, de szerintem ezek a statok már túlzások és nem csak a tudás van mögötte -
gyerpi
aktív tag
én a vereséget simán lenyelem kapjunk 1:19-re vagy mit tudom én ( persze tisztán )
engem az b@sz fel mikor egy magáról pro-nak hitt társaság ( mint a tegnapi szlovákok ) 4:6-nál oda olyan magabiztos, hogy egymást lövöldözik le ettől el szokott borulni az agyam
OK jók voltak, de nem hiszem, hogy ha beleadnak apait anyait kikapunk 1:19-re és a crash az ő pályájuk volt -
gyerpi
aktív tag
tegnap formában voltam nem ?
jó ellenfeleket találtam nektek ( nekünk ) -
gyerpi
aktív tag
4522 pont
-
gyerpi
aktív tag
ha nem ír senki majd én szórakoztatlak benneteket
íme
Eddig sokáig rosszul ragoztuk a következő szavakat: LÁNY-NYAL, LEGÉNY-NYEL, ma már tudjuk a helyes ragozást: LÁNY-NYEL, LEGÉNY-NYAL! -
gyerpi
aktív tag
ez is jó
Nincs olyan karom, mint Arnoldnak, nincs olyan szemem, mint Brad Pittnek, nincs olyan hasizmom mint Mel Gibsonnak, de úgy nyalok, mint LASSIE. -
gyerpi
aktív tag
Új tanév első napja. A tanárnő nyári élményeikről kérdezi a gyerekeket.
- Jancsika, te mit csináltál a nyáron?
- Várat építettem Juliskával a homokozóban.
- Jól van, betűzd azt a szót, hogy vár.
A gyerek megteszi, ötöst kap.
- Juliska, te mit csináltál a nyáron?
- Várat építettem Jancsival a homokozóban.
- Jól van, betűzd azt a szót, hogy épít.
Juliska is ötöst kap.
- És te, Lakatos Gazsi, mit csináltál a nyáron?
- Én várat akartam építeni Jancsival és Juliskával, de nem engedtek oda.
- Nahát Gazsi, ez negatív etnikai diszkrimináció! Na betűzd csak!
-
gyerpi
aktív tag
4299
-
gyerpi
aktív tag
tegnap magam voltam otthon és semmi dolog stb. az asszony rokonoknál egész délután cod
látom a NYEV PUB tömegnyomor - ugrás fel köszönés semmi ( no mondom a sok nyári szünetes 12 éves gyerek) egész jól ment
ment a GL ezerrel - beírás GL nincs - reakció írd be a console-ba hogy érdekeljen minket
beírtam : console: GL nincs - de le sem szartak, név szerint kellett mindenkit szólogatni, hogy hagyja már abba - válaszként ez is amíg nem lesz meg dead silence vagy mi a fax ( a hangtalan közlekedés nem) addig Gl-ezek
amíg nem kickeltem vagy 2 gyereket rám sem hederítettek - amúgy volt egy két gyanús emberke is - meg persze a sok láma perk
ja és nem tudom nem kéne-e visszarakni a maxpackets-ot 30-100 -i g mert vagy 20 emberkét biztos kivágott a PB amíg játszottam és hiába írtam be a maxpacket parancsot valaki azt sem tudja mi az -
gyerpi
aktív tag
no sziasztok !!!
megy a kártya meg minden csak a cod2 PAM módját nem szereti valahogy egyszerűen restar -ol a gépem, de érdekes csak a PAM módban mert rendes szerón kb. 2 órát nyomtam és semmi - átmentem PAM módba 15 prec után restart ( Hunor: ezért fagytam ki szombaton is 2x) - nem tudom mi baj lehet mert a grafika úgy néz ki jó mert ugye a cod4 jobban leterheli a gkártyát és elvileg ha nem bírná a gyűrődést akkor ott is restartolnia kéne pedig péntek este cod4 PAM módban futott a kártya
vírus a cod2 PAM módban ?: az csinálna valami gebaszt vagy mert nem volt win reinstal - amúgy everst stabilitás teszt semmi gond 3dmark 7850 pont még ezzel a xar procival is
ja és terhelés alatt amit a driver- hez adott progi mér 48 °C ami sztem nagyon jó ahhoz képest, hogy gyári hűtő van rajta -
gyerpi
aktív tag
no egyszóval nem rossz
100 fps átlag palyától függetlenül -
gyerpi
aktív tag
válasz
kavicssli #3614 üzenetére
hát magam sem tudom még mert csak most jött meg a kártya és melóba vagyok nem tudom kipróbálni majd 3 után
mondjuk minden kép az árnyékot használnám mert néha hasznos
legalább is azt mondják a cod4 guruk
ja és kell win reinstall vagy ha nvidia volt eddig is akkor nem -
gyerpi
aktív tag
hát elég baj, de tervbe vettem a proci vételt is, de csak nyaralás után már ez is eléggé megnyirbálta a család költségvetését
hát natívban játszom 1400:900, de ha már 100- on felül lesz az már jó nekem
eddig nagyon ingadozott 35-140 ig remélem 100 alul nem nagyon lesz sehol -
gyerpi
aktív tag
köszi mindenkinek
még egy kérdés : mennyire fogja majd a pentium 4-em a kártyát -
gyerpi
aktív tag
helló !
megjött a kártyacsak otthon tudom kipróbálni mert még melóba vagyok
de itt van ez a valami
mind 2 csatlakozót rá kell dugni a tápra ? -
gyerpi
aktív tag
hát igen ezt át kéne gondolni mert mostanában a kutya sem jár a 20-ra igaz nyár van stb.
jelentem a 20-as 9.9.2008 -ig van kifizetve
a 12-es 1.9.2008 -ig van kifizetve
mivel a 12-es hamarább letelik az meg kéne szüntetni és ahogy már írtuk és ha akarunk 2 szervert akkor az Obinetnél kéne bérelni ahol tudunk cod2-őt is játszani vagy warozni cod2-ben
úgy tudom már utoljára mindenki fizetett a 12 slotosba is nem csak Booz vagy rosszul tudom
vagy mind2 megszüntetni és egy 20 slotosat bérelni az Obinet-től, de mint ha a cod fórumba Pitbullos írta hogy az Obinet elég xar
nem tudom én játszottam Obinetes szerón nem volt rosszabb pingem mint fgc szerón -
gyerpi
aktív tag
sajna ma a kártya nem jött meg és mivel csak egyszer hordják naponta postát nálunk ma nem leszek
a táp már meg van -
gyerpi
aktív tag
hát sztem a vga hibás vagy nem tetszik neki a driver amit használsz
én helyedben nem vennék még most új vkártyát mert még túl drága és a mai játékokra a 8800 gt bőven elég sőt mostanában valamire való új játék nincs is és ami ki is jön karácsonyra vagy közvetlen előtte jelenik meg
esetleg egy BIOS frissítés a kártyán vagy az alaplapon mert az MSI híres arról, hogy kiad 1 alaplapot vagy vga-t és 1 hét múlva ad ki hozzá BIOS-t ami használható is az adott termékre -
gyerpi
aktív tag
halott nem vót
cseh pisztolyokkal lövünk cz 75 de vannak glock-ok is és a jó öreg kalasnyikov kommandósok fingom sincs milyen fegyvereket használnak
3 fajta képen lövünk ( a távolság nem nagy max 10 méter, de inkább kevesebb )
1. célzott lövések 2 fél alakos ( fej törzs) célpontra ez valamikor tavasszal lőttünk 50 -et - lassan nyugodtan minél kisebb szórással és pontosabban
2. dupla lövések ezt nyár elején itt már minél gyorsabban és már volt túsz is fél alakos célpont de már félig eltakarva a tússzal amit persze nem szabad kilőni- 50 golyó
3. tegnap pedig már szimulált helységek kb. olyas valami ami a cod4 SP elején van csak nem voltak lépcsők és gránátok és csak pisztoly - 1 helység 2 célpont tússzal dupla lövések, 2 helység 10 cm kör célpont ami ha eltalálsz leesik ( biatlon)és innen nem mehetsz tovább míg le nem szeded ezeket , 3 helység 2x 15 cm kör + 2x 10 cm kör ugyan az a szitu mint a 2-ben, 3 helység 6 célpont 4 túszokkal 2 sima - ennyi
-
gyerpi
aktív tag
most jöttem a lőtérről éleslövészetről más mint a cod4-ben
-
gyerpi
aktív tag
no szóval !
a szlovák posta is úgy gondolja holnap jön a gkártya úgy hogy elvileg holnap már leszek -
gyerpi
aktív tag
ha minden jó megy akkor a héten meg lesz egy GAINWARD BLISS NVIDIA GeForce 9600GT, 512MB DDR3 (1800MHz), PCIe x16, 256bit, DVI, HDM
+ új táp azt még nem tudom milyen mert ma megyek venni
Hunor: azt az árat amit tegnap írtam a 4850-re az ÁFA nélkül volt
ezt a haver elfelejtette mondani
mondjuk már az origi game-ra nem maradt pénzemúgy hogy leghamarabb nyár végén tudom beszerezni
-
gyerpi
aktív tag
-
gyerpi
aktív tag
sziasztok!
GAINWARD BLISS NVIDIA GeForce 9600GT, 512MB DDR3 (1800MHz), PCIe x16, 256bit, DVI, HDM
ez megér 19 500 Ft-ot áprilisban volt véve 3 év garival van
és mennyivel lassabb mint a 3870-es -
gyerpi
aktív tag
hát ja csak 2180 -as proci nem tudom kihajtaná-e
igaz 31215 Ft-ért megkapnám ez 4002 -, Sk ezt a gigát pl.
és csak cod4-et játszom no meg cod2-őt a lányom pedig semmit -
gyerpi
aktív tag
no szóval pár kérdés
:
mivel most egy csomó pénzem kimegy vga-ra ( és egy darabig nem tudom fejleszteni mi nekem a legjobb megoldás vga területén?
ezekkel szemezgetek : 8800 gt, 9600 gt, 3870, 3850,
mivel a procit el tudnám adni akkor lehetne egy 2180 - as dual core-m úgy hogy már ez mellé kérném a video kártyát ja és a monitort akkor fogom cserélni ha elromlik úgy hogy még jó ideig nálam lesz
milyen tápra volna szükségem az új kártyához - elég-e a mostani 300 W-os vagy nem
itteni árak ( mivel szerencsém is van a haver nagyker áron adja nekem) :
ezt megszorozni 7,80-al -
gyerpi
aktív tag
amúgy úgy néz ki nem leszek egy darabig a videokártyának annyi
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3370 üzenetére
és ott a pont
-
gyerpi
aktív tag
no nem leszek este mert most hívott a lányom hogy nem megy a szg
beep kód: egy hosszú három rövid ami a grafikus hiba
Egy hosszú és három rövid hang : Grafikus hiba (EGA) -
gyerpi
aktív tag
figyu már mind két szerverünk 12 slotos itt valami gebasz van
ki írta át a PUB szerót 12 slotosra? -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3348 üzenetére
ja meg a sok szúnyog és a pécsik
baszki olyanok voltak mint a lovak
úgy hogy a munka mellet önkéntes véradók is voltunk -
gyerpi
aktív tag
no sziasztok !
látom van élet
ez jó
egész hétvége xar volt meló és meló és meló
no jó mondjuk pénteken délután a családdal strandoltunk és este egy kis iszogatás volt, de szombat reggel 6-kor már mentünk az erdőbe a sógornak tűzifát szedni télire és estére már annyi erőm sem maradt, hogy üljek nem hogy játsszak vasárnap egész délelőtt pihenés délután pedig megint meló mert learattak és be kellett hordani a gabonát a magtárba ( zsákokban ) úgy hogy game kilőve -
gyerpi
aktív tag
sziasztok ezt találtam
megérkezett hozzánk is a 4870
7077,- Sk /x7,80 = 55 200,- Ft/
hm.... azt hittem több lesz -
gyerpi
aktív tag
jó volt tegnap mi is köszönjük Emese
Lorenzo: igaza van Övecsnek, ha nem játszol így a nem egymás közti warokban is a segged szanaszét lesz rugdosvaamúgy tényleg jól ment neked tegnap
Sipi: le a kalappal nagyon gyorsan belejöttél az éles helyzetekbe és nagyon jól ment tegnap neked
Hunor: nem hiába csítereznek le waron az idegen ellenfelekmost játszottam ellened először PUB-on kívül és tapasztaltam a mini AK nagyon gyilkos fegyver a kezedben
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3241 üzenetére
puskának puska, de ez mondjuk nem is only rifle mod ha jól tudom ( mert abban van csak rifle ) , de ezek annyira nem valók a cod4-ben a cod 2-ben meg annyi fajta mod van szval biztos tudsz választani
amúgy valahol láttam is valami reklámot, hogy only sniper cod4-es szerver azt majd kipróbálom -
gyerpi
aktív tag
-
gyerpi
aktív tag
[Call of Duty: World at War] hát nagyon úgy néz ki a perkek maradnak
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3224 üzenetére
OK köszi
Pyros: én is úgy gondoltam -
gyerpi
aktív tag
Sziasztok!
A múltkor Hunor ts-en megemlített valamit és sztem nem volna rossz ha megvalósítanánk. Állítólag ha obinet-től bérelsz cod4-es szervert akkor át tudod kapcsolni cod2-re is ( írtam nekik e-mailt tényleg igaz-e úgy hogy kiderül). Nem tudom ki játszott vagy még játszik cod2-vel de én ezt a javaslatot támogatnám mert mondjuk a PUB sem volna olyan egyhangú.
A 20-as szervert meghagyni az FGC-nél a 12-est pedig tovább bérelni az Obinet-től ha a hírek igazak (ez majd eldől ha vissza írnak )
Írjátok meg véleményetek én személy szerint támogatom mert egyik kedvenc játékom még ma is és elég sokat is játszom és játszottam vele -
gyerpi
aktív tag
szevasztok!
tegnap hogy végeztetek? olyan pingjeim voltak, hogy egyszerűen nem tudtam játszani
már az agyamra megy,
de szóltam a havernak akitől a netet kapom azt mondta utána néz
itt van a irc chat használati utasítása mirc -
gyerpi
aktív tag
ez mind igaz amit írtál szóltam a taktikáról amit lehet csinálni csak az első nade után felborul
és igaz már régebben, de játszottunk egy bandával azt hiszem 7 vs7 volt akinél hihetetlenül ment a csapat munka kettesével járkáltak és egymás seggét hihetetlenül tudták védeni - ki is kaptunk nagyon - azt hiszem strike-n volt még Bali is itthon volt
a mapról pedig tegnap beszélgettünk Andris is ott volt és teljesen egyetértek vele be kéne tanulni egy nem népszerű pályát
tudom attól még nem fogunk jobban lőni, de pl. a Next-esek elősször Vacanton agyon vertek utána már kevésbé és mikor utoljára játszottunk Vacantot velük egál volt az igaz, hogy a mi mapunkon megvertek, de mondjuk ha nem a sablonos kedvelt pályák lennének a mapunk akkor lehet több esélyünk volna
-
gyerpi
aktív tag
Hunor: #3149, 3150?
-
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3147 üzenetére
a taktika 1 dolog - csak azért küldtem el Sipinek a taktikát a mapokról , hogy nagyjából tanulmányozza a mapokat
szinte soha nem tartjuk be a taktikát vannak jó kemp helyek vannak rosszabbak
a taktikával az a gond, hogy 2 kör után kiismerhető és már jön a nade a fél csapat pedig oda van
mint ahogy már mondtam is sokszor az a baj velünk, hogy nem bírunk a seggünkön megülni mert, hogy ha 10 kemp körből ( vagyis mikor védekezel ) 7-et jobb estben 8-at vagy ha qrva nagy szerencséd van 9-et elhozol már nagy baj nem lehet csak az a baj, hogy lejátszunk egy fergeteges Ő mapjukat mondjuk kikapunk 9:11-re vagy ha szerencsénk van nyerünk és hozzuk a formánkat kikapunk a sajátunkon mondjuk 7:13-ra
és van abban valami amit mondtál is, hogy el kell hagyni a szokványos mindenki tudó mapokat és rá kell gyúrni a owergrown, showdown, pipeline, countdouwn, bog, douwnpour, bog, wet work, pályákra amiket majd nem mindenki rühell és ezen kevésbé ér meglepetés mint a népszerű mapokon -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3144 üzenetére
leszek este ha nem jön közbe valami úgy mint tegnap kb. 20:00-tól, Pyros, Sipi nem lesz
többieket nem tudom
azért az Olaszok elég durván nyomták -
gyerpi
aktív tag
válasz
Sirandrish #3144 üzenetére
biztos vannak más helyek is ha erre gondolsz
-
gyerpi
aktív tag
válasz
SipiBcs #3141 üzenetére
Jól játszol és lesz még jobb is csak még szokni kell a wart mint tapasztaltad teljesen más mint a PUB - itt látod sokszor csak vársz és csücsülsz kemp van és figyelsz ha tudsz lősz - ennyi
néha pedig nagy a pörgés 20 másodpercen belül vége egy körnek
és főleg ne azon gondolkozz mi az eredmény itt nem az a fontos hány ellent lőttél le vagy hányszor lőttek le ha nem az, hogy hozzuk a kört és wart
igaz az utolsó két napban sikerült high-okat kifogni akik low-nak álcázták magukat
( ezt sose fogom meg érteni miért, de mind1)
mindenki hibázik - pl. backlot-on mikor a B plant-nál lefeküdtél az ajtóba védeni a lerakott plantot említettem is, hogy nem jó ötlet mert nagyon könnyű célpont vagy akár az épület ( a romos szobáktól ) felől akár teljesen a hosszú utcáról a kezdőjük felől
ezekről a helyekről elég jól be lehet védeni a lerakott plantot -
gyerpi
aktív tag
->PBSV: VIOLATION (PB HACK) #132056: asd (slot #11) Violation (PB HACK) #132056 [bacdc797c8f4bd069bfa6a47af13164d(VALID) 145.236.207.13:28960]
a pubon tegnap fogta a PB ez nem banolt cd key ha nem csalni akart és a PB kivágta- asd ez ismerős csak annyi van belőle hogy csak na
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged