- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Gyerpi és Lorenzo megtudjátok azt oldani,hogy ki legyen írva a szervereken,hogy "GL és káromkodásért kick"?
-
PyroS
senior tag
Hello.
Tegnap este volt egy kis incidensünk a PAM szerón.Voltak fennt 4-en: David,Mate plussz még gyerek.Felmentünk Gyerpivel meg Hunorral erre így kezdték,hogy húzzunk lefelé.Erre mondom mi van?Aztán az egyik beírta,hogy légyszives menjünk le hagy játszanak ők.Csodálkoztam egy sor aztán David beírta,hogy : B@sszatok meg any.......Na erre bannoltam.Nem értem milyen emberek vannak,vagyis inkább gyerekek.
-
PyroS
senior tag
Találtam még itthon egy pár üveggel
Gyik így biztos jobban csúszna.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Mondjuk én tegnap fennt se voltam amikor ez történt.De Hunornak szerintem meg volt az oka amikért bannolta Zee-t.Nekem se esne jól ha a "saját" szerón szidnának.Egyszer kétszer engem is szidtak és lecsítereztek
más szeróján,oda nem is megyek többet.De szerintem kell a rend a szerverre.Legközelebb talán Zee is meggondolja,hogy ne káromkodjon.Ha még egyáltalán vissza jön a szerverre.Gondolom ő is ezt tette volna ha az ő szerójukon valaki őt szidta volna.
-
PyroS
senior tag
Hát remélem ezért nem fog szólni
.
Nesze part2:
"Kezdetét vette a Doom 4™ fejlesztése, a következő utazás a legendás Doom világba." -olvasható az id software oldalán a hivatalos bejelentés.Egyenlőre semmi bővebb információ nincs a kezünkben, de ahhoz nem fér sok kétség, hogy a játékot a tavaly demózott Id Tech 5 fogja hajtani. Kemény évek fognak eltelni várakozással, de egyre tisztábban látszik, hogy a játékipar a reneszánszát éli, 10 éve elfeledett franchise-ok kerülnek elő, mint például a Fallout, a Starcraft, a Duke Nukem Forever, Wolfenstein, Diablo, Golden Axe (...), és most az fps műfaj egyik ősatyja, a Doom is beáll a sorba, hogy új híveket toborozzon, és a régi rajongókat újra odaszegezze a monitor elé.
Id software-ék hatalmas toborzásba kezdtek, jelentősen bővítik a belső állományt, rengeteg álláshírdetés jelent meg az oldalukon - A játékaikat nem fogják más fejlesztőknek kiadni, ahogy a Quake 4 esetében történt, házon belül fognak az új üdvöskék megszületni.
Ha ez nem lenne elég, Carmack mester egy 2007 eleji interjúban a következőket mondta:
"Lesz Doom 4. Nincs napirenden, vagy csapat a project mögött, de lesz Doom 4. Lesz Quake Arena folytatás. Van egy Wolfenstein-ünk fejlesztés alatt. Folytatjuk őket(...)" -
PyroS
senior tag
Nesze
:
Amindenit, teljesen váratlan módon az id bejentette a DOOM 4-et, így a sok manapság divatos négyes számú folytatások mellé a legendás frencsájz is kap egy újabb részt. A sajtóközlemény szűkszavú, nem egy külsős csapat kapja meg a jogokat, mint a Quake 4. esetében, hanem az id egy belső csapata kezdi meg rajta a munkát, lévén - a szavaikkal élve - náluk már genetikailag kódolt a Doom univerzum. Meglátjuk, a harmadik részről meglehetősen megoszlottak a vélemények. Nekem tetszett, de valóban sok dologban rosszul döntöttek a tervezéskor.
-
PyroS
senior tag
Bedobnék egy kis offot: Nem próbált még valaki ilyen matricákat?Van egy Dell 6400-em ezt szeretném egy kicsit feldobni.
-
PyroS
senior tag
Találtam képet Gyikről játék közben:
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt.Mi lett a vége a tegnap warnak?Remélem nyertetek
.
-
PyroS
senior tag
Szia Bali.Nagyon örülök,hogy megismerhettelek
.Vigyázzatok magatokra és sok sikert nektek
.Aztán kérünk bejelentkezéseket Írországból ha nem is napi szinten
,de azért írj ha tudsz.Hiányozni fog az M14-es fedezőtüzed és a shotis gyilkolásod,a beszólásaidról meg nem is szólva.Remélem minél előbb csatlakozni tudsz újra a virtuális csataterünkbe
.Minden jót Bali
.
-
PyroS
senior tag
válasz
kavicssli #706 üzenetére
Szerintem ez a gép elviszi 800*600-ban de próbáljátok ki.Unokaöcsémnél az egyik régi gépemen(Athlon 2600+,1Gb Ram,Ati 9550) elvitti igaz csak 800*600 minden lowon.A net meg attól függ milyen gyors.Esetleg cfosspeed javít valamit rajta.Hunornál is szokott olyan gond lenni ha a tesója netezik felugrik a pingje 300 fölé.
-
-
PyroS
senior tag
Hát én egy Amd X2 3800+ (2700Mhz) futó procit cseréltem le a 2180-as Intelre.A minimum fpsem az AMDvel 50-60 közt volt az Intellel nem nagyon megy 90-100 alá max csak a füstben és minden bekapcsolva 1280*1024-ben nyomom.Ja a max meg nagyon sokszor veri a 250-et Amdvel nem volt meg ennyi.Szóval szerintem egy egymagos procihoz képest gyorsabb lesz.Bár a 7600-dat talán a P4 is kihajtja,tehát ha csak procit veszel akkor nem nagyon lesz gyorsulásod mert kevés a VGA-ád.
-
PyroS
senior tag
Viszont ahonnan én is rendeltem az S1-et itt lesz május elején újra S1-es.Szerintem érdeklődj ott.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Itt van [link].Jobb gomb a linken és mentés.Ez ugyan az mint az Extreme Tuner csak Magic Panel a neve.De ez talán csak a Galaxy karikhoz jó.
Igen én cseréltem rajta de már simán ment mert ez az S1-em volt az előző 1950GT-en.Ha óvatosan rakod fel és nem látszik meg akkor a gari megmarad.Persze csak ha nem veszik észre,hogy hűtőcsere volt. -
PyroS
senior tag
Szerintem elég egy kis Intel pl:2180-as nekem is az van meghúzva 3000Mhzre.Ez már kihajtja a 8800Gt.Ha van rá keret akkor a Galaxy 8800Gt 38eFt-ért best buy vagy egy 9600Gt is megéri megvenni.
Athomi:Ja akkor így már tényleg szar a gyári hűtő
,bár én is ezért cseréltem le.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Nekem is pont ilyen Galaxym van mint amit teszteltek,de már lecseréltem a hűtést egy Accelero S1-re.A gyárival nekem elég hangos volt bár én már megszoktam az S1-et a 13cm ventivel.Kilehet bírni a Galaxy hűtés hangját is főleg miután megtaláltam azt a programot amivel lehetett a venti sebbeségét állítani.Szóval nem rossz a gyári hűtése de ha tuningolni akarod a kártyát akkor érdemes lecserélni.
-
PyroS
senior tag
Ezt nézzétek meg
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest