- HP notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Ez a HC mod borzalmas, kinézek a sarok mögül, pöty a gyerek térdkalácsába és el is fekszik.
-
athomi
veterán
Mi ez a nagy élet?
-
athomi
veterán
Beírtam aztán inkább mégsem.
-
athomi
veterán
Lorenzo!
Most jöttem haza, 2. war nem volt, nekem el kellett mennem, a többiekről meg nem tudok nyilatkozni. -
athomi
veterán
Hazajöttem, erre sohol senki. Mindenki családi programot csinált?
Jah, egy kis érdekesség: [link]
-
athomi
veterán
Megvan a monitor.
-
athomi
veterán
Gyakoroltam egy-két pályán nade-ket.
PyroS: Abba sajna én nem vagyok jó.
Booz, te beteg állat.
-
athomi
veterán
Sikerült rábírnom a szervert a noclip parancs elfogadására, így feljutottam sosem látott magaslatokba: [link]
-
athomi
veterán
Akkor bocs, azt hittem 478-ad van.
gyik: Nagyon unhatod magad, ha már ilyeneket írsz. Amúgy meg fejezd abba, "mostmár kicsit sértő
"
-
athomi
veterán
Ovecs, az xfire a másik szerót most sem látja.
booz: Ha nem tuningol felesleges piszkálnia.
gyiku: Intelnél nem így hívják.
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #314 üzenetére
Azért van a bal felső sarokban a térkép, hogy nyomon kövessük a társainkat. Még azt is jelzi merre néznek vagy hogy merre lőnek. Ezt összegyúrva a hangokkal elég sok információt kapunk, anélkül hogy valóban látnánk őket vizuálisan.
Közben nem árt az általunk látottakat is figyelni!Nyilván fáradtabb aggyal nehezebb összegombócolni a másodperc tört része alatt a rentgeteg információt...
-
athomi
veterán
Sztem választanunk kellene egy-két mapot ezek közül, ami a mapunk lesz és ezeket eléggé begyakorolni. A többivel ráérünk, sztem ez is elég lesz. Múlkor már Crossfire-en védeni is tudtunk, pedig az az ellen nem volt rossz, Backlot-on el is picsáztak minket rendesen.
Ja és a kezdőről dobált nade-ket tudni kellene elég pontosan dobni, úgy hogy oda essen ahova kell neki, ráadásul mindezt a megfelelő pillanatban. -
athomi
veterán
Annak ellenére, hogy a mai waron Backlot-on jól elkenték a szánkat, a Crossfire-es teljesítménnyel nagyon elégedett vagyok!
Gyerpi, azokra a nade-kre kíváncsi lennék, amiket támadóban dobáltál Cross-on.
-
athomi
veterán
Én Backlot-ot is szeretem, meg Crash-t is, de nem gondoltam hogy a többiek Crash-t teszik be mapnak. Jó map, szeretem is nagyon, csak Crash-t mindenki tudja. Ezért szoktam kerülni war-nál mint mapunkat. Talán vmi jó darálós map kellett volna, mint Showdown, vagy Cross, mert azt ovecs nagyon tudja.
Amúgy első mapot sorrynéven toltam, a másodikat Hunor.
Booz-ra meg kicsit haragudtam, mert nem fogadja meg a tanácsom. Nem akarom/akartam megmondani neki hogy játszon, csak csinál egy-két hülyeséget. Mindenesetre túlzottan nem erőlködöm a tanácsadással, nem erőszak.
-
athomi
veterán
Ha vkit érdekel itt van Crossfire "alaprajza":[link]
szerk.: kusi van itt alattam, még dolgozok rajta
-
athomi
veterán
Egyébként le lehet tiltani a letöltést, így nem kell letölteni azt sok sok modot, mapot. Az a gáz, a pam-ot tölti utoljára, így ha vkinek nincs fent a gépén a pam, akkor töltheti az egészet. Én szívem szerint leszedném az összes modot róla, a 18-ast viszont tőlem szétmoddolhatjuk úgy ahogy akarjuk. Persze ez csak az én véleményem, rajtam kívül még van másik 9 is...legalább is remélem.
megj.: Minek tetted off-ba a témába vágó hsz-ást?!
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Most akkor a PAM szerverre felkerül a Zombi mod?
Így sem tudnak bejönni a szerverre illetve nem is akarnak, mert mindenféle hülyeséget tölt a szerverről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged