Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook hibák
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
ez jó...de ahhoz is az kell,hogy valakit érdekeljen....és tudtommal eddig sem akkor ügyködtem,amikor másnak is kellett volna...meg egy ideje már semmit nem piszkáltam,mert érdektelen volt.a topicában 10edike óta én voltam az utolsó hsz.értem én a célzást...és egyébként mondom,azért mert egy mod fentvan,attól még nem kell aktivnak is lennie mindig.felballagok éjszaka,lövögetem,ha kész,akkor veszük elő,ha kedvünk van,vagy berakom addig,amig fent vagyok,és pangás van mondjuk.nem tervezek én senkitől elrabolni játéklehetőséget,sem kényszeriteni senkit.eddigis el tudtam menni a BénaBandához zombizni,ezután is el tudok,főleg ha publikus lesz a mod,lesz is szerver bőven.az össz görcsölésem annyi,hogy merjünk már néha ujitani,ha van,akit érdekel,legalább néha kipróbálni egykét extra mapot,vagy nem csak sd-n nyomulni,ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest