- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
válasz
Sirandrish #3913 üzenetére
Én ezzel a hsz-al teljesen 1etértek! ...és szerintem Kifleevel is megflehetne beszélni a dolgot mert ha több ember látja a fantáziát abban hogy lenne 2 WARos csapat akkor adjuk meg a lehetőséget ennek!
-
kavicssli
addikt
válasz
Balinov #3861 üzenetére
Ott hibáztál hogy a COD.hu ról szedted le a PB-t
innen kell frissíteni nekem ez volt a baja és így megjavult!
Remélem tudtam segiteni! Nekem is Vista van fent!
-
kavicssli
addikt
http://www.blizzard-clan.extra.hu/ még beta de kapot a szeróto kis egy kis reklámot!
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
tegnap próbáltuk volna Andrishhal megcsinálni a TS-em de valami gebasz van!Azt mitől lehet hogy ő hallja azt pl hogy a winampba mit hallgatok viszont amit mondok neki azt nem hallja!
-
kavicssli
addikt
Valami PAM PUB szerót tudtok ajánlani?
-
kavicssli
addikt
gyikuval mi újság? rég járt erre!
-
kavicssli
addikt
Aha! Kicsikét megvagyok kavarodva mert a NYEVes és PH klán tagok mindig 1ütt nyomják!
vagy nem!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! Látom szombaton tesókám is besegitett egy WAR ba!
Hogy tolta? Mellesleg a CB-n milyen klán néven vagytok! Meglehet nézni valahol a tagokat!?
Tesókám benne van?!
-
kavicssli
addikt
Ma értem haza és tesókám mesélte hogy jó kis SD-ket nyomtatok!
néztem a screenshootokat!
-
kavicssli
addikt
Kellemes estét a harcosoknak! Gondoltam beköszönök!
-
kavicssli
addikt
Andrish a WIn XP cd amit adtam müxik rendesen? Frissiti magát?
-
kavicssli
addikt
A mi topicunkban sincs senki meg itt se! ááá mondom valami nem jó nincs rendben..
-
kavicssli
addikt
Dél van és sehol senki?
-
kavicssli
addikt
köszönöm a ma délutáni játékot a PUB szerón nagyon jól éreztem magam
-
kavicssli
addikt
Értem! Én még "kezdő" vagyok ebben a COD4ben de azt nem értem hogy a PB csak akkor dobja ki a csalókat ha azon a gépen is fent van! Mondjuk értelemszerü ha csal akkor nem rakja fel a PB-t!Viszont a PB mi alapján "érzékeli" ha valaki csal?...és miért fordul elő az hogy az illető csal de a PB nem evszi észre! Vagy ilyen nincs?
Elvileg azok a szerók ahol van PB és játék közben alul irkálja ki hogy ezt meg azt dobta ki akkor az azt jeletni hogy azon a szerón nem csal senki? Vagyis nem tudnak mert a PB kivágja!?
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
-
kavicssli
addikt
Köszke mindent!Tök jól éreztem magam/magunkat!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok!Jó reggelt!
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
-
kavicssli
addikt
Valaki megtudja mondani mennyi az átlah havi kereset M.o.-n átlagosan?
-
kavicssli
addikt
Ovecs! 1674hsz?
-
kavicssli
addikt
Ahogy olvasgatom a dolgokat csak megerősit a tudat hogy lépjek innen!
-
kavicssli
addikt
válasz
Balinov #1659 üzenetére
Sajnos nincs! Sokan amikor kirakják őket a nevelőintézetből első dolguk hogy azt a kis pénzt amit az állam félrerak nekik hogy jövöt kezdjenek el is basszák..kocsi,motor meh ehhez hasonlók..igaz hogy nincs hol laknia de motor az nagyon kell! Ez a srác 800.000ft-ért vett egy parasztházat de legalább az övé és van/volt hol álomra hajtsa a fejét
-
kavicssli
addikt
Legjobb barátom Svédbe van kint de már szerintem irtam és havonta megkeresei a 850.000-950.000ft -ot amiből felél havonta 300.000-400.000et! Egy nagy fuvarozó társaságnál csinál vcalamit pontosan nem tudom nem akarok hülyeséget irni!
Pl. Ő gyermekvárosba nőtt fel onnan ismeri muterom mert ő meg az élelmezési irodán volt és "letudott irni" egy kis kaját a normálisabb gyereknek! 20 éves kora után mivel már nem állami gondozott kirakták a nevelőotthonból kezébe 1.000.000ft-tal.A mezőgazdásznak tanult és tényleg érti is a szakmáját. Szántás,bálázás mint egy jó "paraszt"! Az utcánkba költözött egy Svéd nő és egy házat kellett neki épiteni! Asrác ebbe segitett neki és a nő megigérte hogy segit neki kitörni "innen"! A nő férjének van ez a nagy fuvarozócége kivitte és él mint hal a vizbe de NINCS ekszállva magától a srác mert ő tudja honnan "lépett előre"
-
kavicssli
addikt
Tudom és sokat is hallom vissza....
Csak most ez a nagy gondom hogy nem szeretnék itt családott alapitani és letelepedni mert nem látok jövőt a gyermekeim számára! (ha lesznek)23 vagyok előttem az élet mindenki csak buzdit hogy menjek mert könyebb most váltani mint 10 év múlva amikor család is lesz.
Visszatérve Lakáshitel! Nem is "lenne sok" Haver most vett lakást! Kapaszkodjatok
9..500.000 használt!
20évig havi 60.000ftnem is ez a sok mert ennyit kitudnék fizetni én is havonta!Nekem most csak ennyi a számla amit havonta bekell fizetnem!
hanem az a kurva rezsi!
Távhő van és decemberbe-januárba-februárba 35.000ft-ot számláznak ki neki
és akkor ebbe még nincs se villany,se közös költség se semmi! másris 120.000-130.000 ft ba van a lakás és egy 52 nm kis "koszfészek" én családi házba nőttem fel viszont csajomék már bérház!Sose szoknák meg egy bérházat!
Athomi és ez a Derék utca...Szia KERLAC
-
kavicssli
addikt
Ez teljesen jogos! HA tudnád hány ismerősöm vásárol igy... Suzuki 10 éves hitelre az kell nekik...
Én csak akkor veszek hitelre valamit ha tényleg teljsen kamatmentes semmi kezelési költség semmi... és nem kerül 100.000 többe! fél év alatt gyorsba kifzetem de sajna alig van valami akció mostanába...mert hiába van THM 0% de a kezelési költség 10-20%Annó a sulinetes géppel nagyon jól jártam azt nem bántam meg!
-
kavicssli
addikt
Mellesleg Spanyolországba dolgozott valaki illetve vannak kint ismerősei? Odaszeretnék menni jövőre...
Most nyáron ha minden jól megy 3 hónap Svédo. megnézzük milyen... -
kavicssli
addikt
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
-
kavicssli
addikt
Na végre valaki megmondta a frankót
és uccsó kérdésem következik!
Mivel először virágbolti verzió volt fent és amikor megvettem az origi-t egyszerűen csak átirtam a cd Key-t! Most javitsatok ki de szerintem a tört és az origi COD4 között nem sok különbség van(fájlokra értem)
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Skacok tudom sokszor kérdeztem DE.. a gépen 2 partició van c: és d: a d: meghajtón van a COD4! viszont szeretném a c: meghajtót formázni! Mit-honnan mentsek a COD4ből?(saves) a c: meghajtóra pakol vagy minden a d: meghajtón van!
-
kavicssli
addikt
Lorenzo!Tegnap jót zúztunk
Jól láttam hogy a TDM nem fexik annyira?
-
kavicssli
addikt
kicsit reklámozom... Tegnap sikerült találnom egy jó német HQ-s szerót... >24/7City< BlackBullz nagyon korrektek és csítrermentes..nagyon feelinges...
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
-
kavicssli
addikt
válasz
BandiHUN #1253 üzenetére
Köszönöm szépen! Most az arany AK-ra hajtok nagyon beadja a szine
Viszont G3mal kezdtem el lövöldözni már csak az hiányzik!
Ja igen tegnap megvettem az X7es egeret..Nagoyn jó meg minden de az ujjam az isetnért sem akar rászokni a 3as tüzelő gombra!...Pedig a G3 nál igénybe venném..
-
kavicssli
addikt
SirAndrishtúl kérdeztem amikor lentvoltam nálla de már nememléxem tisztán rá hogy arany AK-t akkor kapok ha az assault fegyókból megcsinálom a ed tiger szinten az összesből?
-
kavicssli
addikt
válasz
Boci_83 #1229 üzenetére
kavics84 sajna csak 23.00fele tudok majd lenni mert most melóban vagyok
Találtam 1-2 jó HQ-s szerót ami kúltúrált viszont elég erős a mezőny! Amugy ma kb 00.00 lesz hogy letudok gép elé ülni de ha neked ez késő akár holnap is nyomulhatunk majd valami HQ-s szerón!
...
délelőtt is nyomtam... kb 1 órát -
kavicssli
addikt
Kséő este jön valaki majd HQ-s szerverre lövöldözni!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest