- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4193 üzenetére
mit venne le...hát a textúrákat meg a shadermodellt.becsúnyitja egy kábé cod2 med szintre.egyébként próbáld ki,és lesz fix 125 helyett fix250-ed.nem kell mást csinálni,mint kimented a profilodat,vagy csak a config és a config_mp.cfg-t.egyébként meg tényleg funkcionális,hogy a falak szépen erezettek,vagy csak simán textúrázottak pl.és ez még mondom,nem is csiter cfg volt,láttam olyat,ami még a padlót is egyszinüvé varázsolta,meg kikapcsolta a domborzatot,stb...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4191 üzenetére
ennyi erővel mondhatnád azt is,hogy te miért vetted meg az eredetit,más meg miért nem,és mégis játszik...egyébként meg a gémben az aránytalanság is egy okra vezethető vissza:ha nem lenne,miért vennének az emberek jobb videokarit?no,EZÉRT nem tartom pofátlannak,hogy valaki,a sima csúnyitással(NEM olyan dolgok eltüntetésével/megváltoztatásával,ami tényleges játékelőnyt ad) igyekszik kompenzálni,amit sajnos nem tud a megfelelő vidkari/egyéb hardver használatával elérni.én is néztem tegnap,csak az ugrásmagasság és a sebesség simán nő annyit a 70fps-emhez képest,amit alig hittem,200 környékén,simán gyorsabban tüzel egy vacak mp5 is,nemméghogy egy miniak...igaz énnekem ez már megvolt élményben,amikor még 17-es lcd-n nyomtam,és procim lett végre jobb.csakhát most be is buktam én pl.a +fps-t a nagyobb monitorral...és fura,de egyébként nem értem,miért nincs pl.100ra limitálva a max fps?amikor efelett nem látszik úgysem?van itt sok fura dolog a codok körül,meg is értem,hogy a pam-ot nem folytatták tovább,és csodálkozom,hogy bármiféle elismert e-sport versenyen szerepelhet,leszámitva mondjuk a lanokat,ahol persze gép és cfg ellenőrzés,stb...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #4185 üzenetére
van fű,van füst,stb,azokat a részeket kiszedtem,amik ilyet csinálnak...tulképp a fő része az a dolognak,hogy sm3-ból sm2-ben megjelenitésre teszi át a dolgot.nomeg butulnak a textúrák sok mindenen,kikapcsolja a töltényhüvely megjelenitést,a hullákat....talán még a hullakikapcsolás egyébként nem ártana senkinek sem,mert ugye voltak már párszor hullában bújkáló egyének warokon,ami elvileg tilos is.egyébként meg kifejezetten Balinak kerestem az alapot,amiből faragtam az"elfogadott" változatot,hogy tudjon ő is normálisan játszani.meghát tulképp amit a pb és a game-violations megenged,azt szabad...mondjam azt,hogy amiből indultam,az pl.nem jelenitett meg füvet és más rombolható tereptárgyat 4-5méteren túl?és nem zavarta a pb-t,pedig ezzel simán nem okozna gondot lelőni a messzebbi bújkáló ellent...csipáról ne is beszéljünk.egyébként meg úgyis a klánok 99%-a configol,ha másért nem is,akkor ezért,hogy magasabb fps-e legyen,mert ez a játék ilyen tetű módon lett megirva,és ilyen tetű módon nem törődtek vele,,hogy letiltsanak a grafika butitásánál sokkal durvább dolgokat,az aimról és társairól nem is beszélve...én nem fogom használni,ne izgulj,de egyébként kipróbálhatja bárki,ha valami olyat lát,még alakitok rajta legfeljebb,jelenleg nem nagyobb csalás,mint az,aki fullextrás géppel hangtalanul fut,stb.ja,furamód megy a beállitott 250fps korlát ellenére a gém 300 felé is,no,ezt még én sem tudom,mitől lehet...
-
BandiHUN
veterán
üdv itthon!én nemigen megyek...messze van,nincs kocsim,sajnos még jogsim se...és a melóm is sűrű lesz szerintem,bár az ami kevésbé számit...én sajnos rém sz@r helyen lakok minden ilyesmi szempontjából,Szolnok mellett,jellemző amúgyis pl,hogy Szolnokra Pestről fél5-kor megy el az utolsó vonat
tömegközlekedni tehát nem igazán szerencsés.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4161 üzenetére
http://nyevclan.extra.hu/cucc/fps.cfg a call of duty-n belül tedd a main mappába,majd játék közben ird be konzolba: /exec fps.cfg vigyázz,előtte másold ki a profilodat,de legalábbis a profilból a config_mp.cfg-t és a config.cfg-t,mert nem tudod csak sok szenvedéssel visszaállitani a régit/később ha komolyabb géped lesz,akkor nem tudod rendes formában élvezni,ugyanis nem mindent lehet menüből visszaállitani,amit a cfg elállit...de ugye ez is a lényeg,ha menüből lehetne,nem kellene ilyesmivel tökölni
egyszer kell csak lefuttatni tehát,utána beiródik a configokba.sok szerncsét!nekme csinált az átlag 75-80ból 200-300at is,és tegnap cod2-ztem,hát egy ottani közepes graf szintjén azért maradt szerintem.
-
BandiHUN
veterán
üdv nyugdijasok,sajna mostmár otthonról...
de azért egyszer minden jónak vége kell,hogy szakadjon.estére ha lesz kivel,bennelennék némi puffogtatásban
-
BandiHUN
veterán
válasz
SipiBcs #4004 üzenetére
próbaképp keresd meg a cod4 lemezén a directx-et,é tedd fel újra,nekem volt ilyen,megoldotta.vagy ami még lehet,az az xfire,bár az kérdésesebb...nomeg talán vidkaridriver anomália,beállitási hiba,pl.valamilyen effekt,antialiasing,stb a driverböl és nem a játékból aktiválva....kb.ennyi 5let.
-
BandiHUN
veterán
Hali,csak igy beqqcs strand+szesz elött,látom zajlanak a dolgok...szerintem az összevont csapatnak lesz jövöje szeptembertöl,ha lesz min.8ember,tuti lesz cb-s és nem cb-s is,de például látva,hogy van,aki még cod2-zik,még talán azt is be lehetne vonni a repertoárba érdekességképpen,engem is érdekelne,origi van...bár nem sokat számit
és úgy gondolom,lehetne összevonni a szerókat is,vagyis kellene mondjuk a németet 14 v.16ra emelni,szerintem a pub maradhatna+egy kisebb cod2-es,attól függ,hány embert érint....
-
BandiHUN
veterán
no elmentem nyaralni,jók legyetek,sok fraget mindenkinek!bocs,hogy tegnap már nem tudtam felmenni,de sok dolgom akadt még este is...
BB
-
BandiHUN
veterán
hol nézted,gémben?este nekem szokott a szerónkon ez alatt is lenni,asszem 25-27 között volt eddig a viszonylag folyamatos minimumom.a cfosspeed segit sokat,de érdemes naponta újrakalibrálni,mert ugye dinamikus ip,változó hálózati terhelések...mostanában úgy megyek codozni,hogy közvetlenül előtte kalibrálok újra,szabályok újraelemzése,és akkor tuti rendben van minden aznap este
-
BandiHUN
veterán
hát az szivás....de szerintem állj neki.az miatt is lehet pangás,hogy már nem kell csinálni a firmware-on semmit...gyárilag manapság az eszközök 99,9%-a elavult firmware szempontból,elég,ha csak akár az alaplapot nézzük.de nekem pl.a samsung iróm is átment 2 év alatt 9firmwarecserén,az nec iró fél év alatt 3szor,és mindegyik javitott valamit,ha mást nem is a holtidőkön,ami a lemez berakása és az irás tényleges kezdése között van,stb...
-
BandiHUN
veterán
esetleg megnézhetnéd,nem kellen-e rajta firmware-t frissiteni....az enyém megért kábé 6 frissitést fél év alatt,mire 100%-os lett,de 1éve a gyártó honlapja felé se néztem azóta,semmi gond vele.de előtte pl.az enyém spontán dobálta el a kapcsolatot lanon és wlanon is 1-2 másodpercekre,vagy ritkábban kiakadt,és nem ment át rajta a net,csak restarttal ment újra.megfingatta a sok egyidejű kapcsolat is.mostmár régen kutya baja...
-
BandiHUN
veterán
bocsika,de az a szerver 20as tudtommal,nem azért lett buherálva(ami annyit takart,hogy visszakapta az eddigi 18+2 felállást,mert át volt állitva 12-re.elfelejtették,hogy azért lett cserélve a 2 szeró,mert a tied látszik az xfire-n.tehát nem volt kétségem,hogy igy a jó.),mert trükk,hanem mert úgy fizettünk érte.és légyszives hagyd abba ezt a hangvételt,a szerver használatához hozzátartozik a "buzera",akár csak a játékmódok beállitása és a pb is,aminek a jótékony hatását te is érezheted adott esetben.de az hótziher,hogy én hozzá nem nyúlok semmihez többet,csináljátok,ahogy akarjátok,ha csak ez jár érte,köszi nem,legyen más szidva érte.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #3422 üzenetére
jaja,az nem volt rossz tegnap
milyen csapat is volt,high+?
-
-
BandiHUN
veterán
nem az a gond,hogy felbaszom magam,hanem az,hogy az égadta világon senkit nem érdekel,hogy nekem is van véleményem.miért nem lehet azt is mondani,hogy tényleg sok volt a rush?vagy akkor kérem kimondani,hogy SEMMIBEN nincs semmiféle igazam,és akkor nem is hozom fel többet,megyek én is ezerrel ölni,csendben,nem panaszkodva.Szenved a fene a planttal...vagy esetleg megpróbálhatnánk kitalálni is valamit az ominózus mapra.ha már olyan szépen meg tudjuk oldani a crossfire-n is,most már a vacanton is,a bog-on is.
-
BandiHUN
veterán
szerver javitva....sorry mindenki
-
BandiHUN
veterán
jaja,ok.
Legyen igazad.de azt is tegyük hozzá,hogyúgy csináltátok a dolgot,hogy amikor egyedül maradtam,maradt 4 ellenfél,és ez nem egy körben,hanem legalább 5ben.vagyis nagyon jó arány volt a 4 csapattárs egy ellenfél haláláért,előrementek rambózni,és ne mondd,hogy menjek plantolni,amikor ha kivételesen jön is valaki velem,akkor sem azon igyekszik,hogy magáravonja a figyelmet,hanem meglapul az ajtó másik oldalán...nem tudjátok megérteni,hogy néha ülni kéne a seggünkön,és egyszerre,egy plantot támadni mindenkinek,ha erős az ellen,úgysem lesz minden védő egy helyen.és ezt a kurva játékot bombára játsszák azért mégis,mégha akkor is vége van a körnek,ha mindenki meghal.és persze zúgolódtok,amikor belebotlunk egy erős csapatba,és nem jön be a rush,ezt is meg lehetne érteni.a hirtelen plantról is annyit,hogy volt épp elég olyan is,simán megoldotta egy sorozat vagy granyó,hurrá.főleghogy hullottatok,mint a legyek.ennyi.sorry ha valamit nem csináltam jól szerinted,ne bántsuk egymást,utána nyertünk is wart,crossfire-n meg sz@rrá lőttem mindenkit,plantoltam,ez van.nem ismerjük a kurva mapot,gyakorolni kell,ennyi.nyomni kell pubon,háziwarban,hogy kitaláljunk valamit.és úgy sétálok,ahogy kedvem tartja.
-
BandiHUN
veterán
nooooo! warozni ma senki?mindenkit kiütött a meleg?
-
BandiHUN
veterán
a dolog megoldva,sorry,tegnap nem tudtam a gépet használni vihar miatt,tápcsere is,stb,no meg meg kellett fejteni,hogy ELVILEG mi az oka az idegen bannok kirakásának...tehát mostmár ELVILEG nincs egyiken sem üdvözlés,és egyiken sincsenek idegen bannok kijelezve.estig tuti nem lesz időm játszani,max aki ráér,majd informál,bejött-e a dolog.
-
BandiHUN
veterán
no,nekem meg péntek óta itt figyel az ágy mellett a VX-450...
lustaság fél egészség...mondjuk az egyik hőérzékelőt is cserélni kéne a ventiszabályzón,meg vidkarit takaritani,talán pasztázni is...no ezért nincsen kedvem belefogni...mondjuk ma lehet talán,hacsak nem győz megint a döglési vágy,meg piszokul fáj a fejem is,meleg is van,mint a dög...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #3200 üzenetére
nem rossz dolog,talán még egy kicsit túlzásba is viszi
mondjuk mivel a csapatból és az ismerősök közül nem vágott ki senkit,szerintem alapja is van a dolognak,bár nagyon hiányzik valami bővebb infó,ami konkrétabban elmondja,mit is követett el az illető.de eddig senki nem panaszkodott pl.a honlapon se vagy ilyesmi.meghát jó dolog,hogy akit a cucc elkap,az már más szerverre sem jut be,akkor sem,ha kikapcsolja az adott dolgot,bár asszem ez csak az ezt a verziót használó szerverekre igaz,a sima pb-sekre nem.viszont ha valakit nem indokoltan kap el,az adott szerveren,aki beregizte a szervert,fel tudja oldani a bannt,egyébként a honlapon adminként hozzáférsz elvileg mostmár te is elég sok dologhoz,nézz szét,sokféle dolgot irkálgatnak az adminok egy elzárt fórumrészen,lehet bizonyos furcsaságokra tanácsot kérni,stb...
-
BandiHUN
veterán
ok,semmi gond,üdv itthon!viszont aki tud egy működő ph ts passt,adja már meg légyszi,mert tegnap az Istennek sem sikerült bejutnom
meg azért annyit kérnék,hogy jó dolog a ph-s war is,de ha már van egy saját csapatunk is,gondoljunk azokra is,akikért nem kapkodnak annyira a ph-sok war ügyben,mert ha a ph-n gyűlünk össze,tuti az lesz a vége,hogy igyis-úgyis kiszorulnak páran,6fölött már sztem nem érdemes warozni...mindegy,majd alakul...egyébként nem tartom jó ötletnek ezt a megoldást,mert eddig az volt,hogy lesse az ember a ts-t,jönnek-e fel 8kor emberek,mert pikk-pakk kiszorulhat,hacsak épp rosszkor megy ki cigizni,én nemegyszer jártam már igy,hogy 8kor sas honlapon,van-e valaki ts-en,sehol senki,810kor jövök cigiből,és akkor már a warszerón voltak a többiek....és nem hiszem el,hogy ez a nem irogatok senkire xfire-n igaz.inkább az,hogy bizonyos emberek között működi,bizonyosak meg nem annyira kivántak,max ha nincs jobb szólok neki kategória.ez ellen nem tom,mit lehetne tenni,és erre még most jöhet az is,hogy ph ts,effektus ugyanez,és most akkor mi van azzal,aki nem annyira ismerős ph-s berkekben,hogy ott cseverésszen,vagy pl.nem mindenkivel ápol felhőtlen kapcsolatot?nem kéne ennyire a ph-hoz húzni,ez a véleményem.hiába érvel azzal Andrish,hogy nem mentem warozni,hivott 3szor,egyszer mentem,kétszer rosszkor jött a dolog,és az utolsó alkalom is volt fél éve...tehát ezt nem tekinthetem mérvadónak.sajnos vannak "kelendőbb" járékosok nálam,a ph-sok meg persze törekednek összehozni egy jó warcsapatot,ez van.de meg is mondtam,hogy ez nem egészséges,mert ebből csak a vita van,és kit érint jobban?hát nem a 2 csapat "sztárjátékosait"...márpedig ha igy nézem,és mindig jön ez a közöswar,közösts-dolog,tuti kiszorul az ember a listán átlagos online számot nézve mondjuk 6-7.helyre.és most akkor erőszakoljam ki,hogy legyen 7v7 war,mert tőlünk is,meg a ph-ról is van fent már 3-3 ember?ez olyan hülye dolog,amikor érzi az ember,hogy csak nyűgnek érzi magát,ez mégsem olyan,mint a pub,hogy 10v10,és érzi is,mert egyébként a kutya nem hivná,ha nem kellene a ts-t bambulva lesni,mikor tud bepofátlankodni...csodálkozol,hogy rossz a hangulatom?ezért is van például.és most akkor lehet 2 ts-t is sasolni,hurrá.furamód valahogy 1 hónapja még nem volt ilyen jó vélemény a ph-ról persze leszámitva 1-2 tagot,most meg jött ez a cb mizéria,és jópáran feladták a véleményüket miatta...
-
BandiHUN
veterán
srácok,valaki tegyen már egy próbát,jó-e már az 1.7....hátha csinálnak is azok a farkak valamit....
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #3095 üzenetére
nem arra gondolok,amikor játszok....a szerver sorának elején van a ping grafikon és a számérték is.
-
BandiHUN
veterán
ez most olyan dolog,hogy mivel nekem is jelentkeznek ezek a be-beakadások néha,én gyanakodnék a szerverre is...van,amikor miniadminban is felmegy MAGA A SZERVER pingje 150fölé,ha játszanak többen,nézegetem néha,ha épp nem tudok menni játszani...kellene egy normális szolgáltatót keresnünk.tegnap irtam az fgc-nek az 1.7 ügyben,válasz:nincs törtjük,keressek én,akkor hamarabb lesz....hát b+.....persze nem találtam.de érdekes,máshol ez nem gond?a fele szeró tegnap át volt állva,és ha hozzáveszem,hogy tegnapelőtt még nem volt magyar 1.7,és a legtöbb helyen nem automatán vált,hanem át kell tenni,mint nálunk is,lehet,hogy lustaság/adminhiány miatt nem volt több...nagyon kezd telelenni a micsodám az fgc-vel,ráadásul ez a folytonos xfire probléma...ezek is kiárulják 500%-osan az egyszem netjüket,meg vettek valami 100ezres szervergépet,és még az is lehet,hogy nyomják a seedszervereket is róla,ha mást nem,magáncélra...
-
BandiHUN
veterán
át lehet tenni,mindjárt átteszem,akinek nem lenne meg a patch,a honlapunkon megtalálja...AZ ELSŐ NÁLUNK ELKAPOTT CSALÓ
vagyis az emberke nem listáról,hanem élesben elkapva repült
-
BandiHUN
veterán
nincs ebben extra...mondjuk Kisát csodálom,dehát jól bekavart Ent ezzel a CB-s dologgal,és akkor is megmarad a hatása,ha mégsem lesz CB-zés a nyáron...morognak a klánok,ahonnan ember megy,morognak,akik mentek,mert nem fér mindenki be...ahogy olvastam náluk.meghát gondolom az sem annyira fekszik,hogy nem is Ent alakitotta a PH unoff klánt...de az ő dolguk.mondjuk ebben a BW-T -ben is van,aki ráér,ha jól láttam,nem is klán,hanem Baráti Wegyes Társaság
nem baj mondjuk,sokan vannak,és mindig valami war megy.bár fura dolog,hogy most akkor egy nagyobb csapat kis része ellen nyer vagy veszit az ember
ha nincs szerencséd,4v5 pro,ha igen,akár ugyanennyi gyengébb ellen,de ugyanaz a csapat...
-
BandiHUN
veterán
guid ban,WH,Aimbot... ilyesmik voltak.
senki nem jött vissza reklamálni...mondjuk boozt sem szerette,de hát az az atomerőmű-pc kombó,ami neki van,simán felér egy csalással
1680x1050ben fix 250fps...álom...
én örülök,ha 100van csúcsban,10embernél már nyilt téren lemegyek 50re is.bár booznak magától kilépkedett még a játékból is.mondjuk ma is volt egy fura bugom:farmon egy HC szerón beálltam az MG mögé,és amikor meghúztam a ravaszt,kijött egy wines ablak,hogy programvégrehajtás nem lehetséges
nem futott semmi,csak az xfire,meg a cod4.becsuktam az ablakot,a cod4ből nem estem ki,csak közben lelőttek
valami ilyesmi kellene annak is,aki megpróbál GL-ezni
-
BandiHUN
veterán
Királylány kérdezte,nem lehetne-e war velük...ha gondoljátok,összedobhatnánk 8 felé holnap valamit...már rágja egy ideje a fülem,mondjuk ma is este 11 után próbált volna egy 4v4-re rávenni,dehát elköszönt mindenki...vélemény?Ja,ő már nem Mariannékkal van...tehát másik csapat,meghát tudom Mariannt nemigen komáljuk...
-
BandiHUN
veterán
na ja...van,akinek simán látszik a killcamban is,de hát az ember már nem is fárasztja magát...a múltkor pl.egy gyerek jumpolt nehezen elérhető helyre,és aimbottal csak fejest lőtt egy magyar zombiszerveren(a DS klánén,ez a reklám helye...),voltak fent a klánból is,mi ment?a röhögés...miért is ne,persze,hogy én voltam a zombi,mert én vittem az előző kört...gondolom,nem tetszett a helyieknek...
mondjuk a DS klánról nem hallani túl sok jót mostanában,Pitbullosék is waroztak velük,elég egyértelmű véleménnyel...remélhetőleg a mi PB-nk mostmár seggberúgja az ilyeneket,ma egész szépen tette a dolgát,nem is maradt senki a PAM szerón meg,csak mi
mondjuk hozzátartozik,hogy a stat alapján a delikvenseket nem nálunk kapták csaláson,de ez azt már jelenti,hogy megy az adatáramlás
remélem,sokan állnak át a game-violations féle megoldásra... márcsak a tetves xfire bosszant,hogy megint nem látszik egyik szeró sem,és szarnak bele láthatólag,pedig a WOW után a második legtöbbet játszott game az xfire-n 260valahány napja...sajna hiába van jó PB,ha üres a szeró,és idegen szervereken kell a csalókkal szemvedni
-
BandiHUN
veterán
segits be a cuccnak....hidd el,némi szétszedett elektrömös öngyújtószikra a pcie csatira megoldást jelenthet...bár nem próbáltam még ilyesmit,de alkatrészeknél volt már ilyen gondom,ráadásul a sztatikus elektromosság nyom nélkül öl...szerintem a ramok is igencsak szeretnék...
persze csak saját felelősségre
-
BandiHUN
veterán
az a gond,hogy a cucchoz nem jár se cfg fájl,se leirás...ergó tulképp fingom sincs,mivel lehetne ebbe belenyúlni,hacsak nem a PB dob ki a desaturation miatt,no azon tudok segiteni.de amit a mod tud,az jelenleg "kőbe van vésve",nem lehet piszkálni cfg nélkül.majd átbogarászom a fórumát,megnézem,mit tehetünk.csak gondoltam felrakom,ne mondja senki,hogy lassan mennek a dolgok,nomeg engem is érdekelne egy a csapat által elfogadott mod,ami alatt lehet custom mapozni is.sajnos eddig nem jöttek be az ilyen próbálkozásaim,mindig volt,akinek nem tetszett valami,és a modok is elég bugosak voltak...viszont mostmár százával vannak jobbnál jobb mapok,lehetne újitani párat.
-
BandiHUN
veterán
az tuti...tegnap 3an voltunk,hivatk Mariannék 3v3-ra,még az is érdektelenségbe fulladt...Gyerpi nem jött fel ts-re,booz,csak ott szólt sztem,hogy jön mindjárt,kicsit piszok is voltam,mert nekiálltam bújócskázni Gyerpivel,amit ő zokon is vett,és elment.igy bukta volt az este...nézd már meg,mit ér ez a promod,mostmár az fut,de nincs cfg hozzá,igazán nem tudom,mit nyújt,de én nem tudom az 1.7emmel megnézni sem most
-
-
BandiHUN
veterán
poénból fel is rakom szerintem,hogy szokjuk...meg tényleg hátha jó.a bombaledobás jó poén például,adott esetben nem kell bombástul bemenni "az oroszlán barlangjába"és nem marad halál esetén a plant mellett,de mondjuk 3 kemper kereszttüzében a bomba,mert szükség esetén ott lehet hagyni egy közeli,de védett helyen.mondjuk ami zavar,az hogy nincs konfig fájl a cucchoz külön,meg leirás se,ok,hogy béta,de attól még lehetne valami nyamvadt txt mellétéve,gondolom csak az a cél,hogy terjedjen...
-
BandiHUN
veterán
kellene valami modot kitalálni,meg felturbózni a szerót customokkal,mint pl.a backlot2
keresni kéne olyan modot,amit be lehet lőni úgy,hogy mintha nem is mod alatt játszanánk,mert tudom sok embert zavar...viszont a PAM alatt bugos a custom,és nem is megy egy csomó map,ami megy,abban is hibásak a hangok...
-
-
BandiHUN
veterán
na igen...de mivel nincs szerveroldali,és az xfire még nem lát 1.7es szervert(nem is lehet keresni,csak 1.6ot),nem tudom,mi lesz.az meg hülyeség lenne,ha nem lenne "kötelező" az 1.7,vagyis nem lenne szerveroldali update. a francért adják ki igy,felteszi a sok ember,és koppan,amikor be akarna menni egy szeróra,rakhatja a cod4-et...mert persze nincs a patch-ra uninstall.egyébként meg ki kell kapcsolni a pb-t,és már mehet is a devmap...
-
BandiHUN
veterán
Nálunk is tölthető az 1.7 patch,bár a szerveroldaliról nem tudni semmit,legalábbis még nem találtam.remélem kezdődik megint az update-mizéria,és a sz@rakodás az fgc-nél...most néztem,még nem választható 1.7
-
BandiHUN
veterán
no megvan az új 22" wide moncsim
ViewSonic VA2216 lőttek a 120fps-nek is...de brutál képe van,lcd-n nem láttam ennél szebb fehéret pl,és a feketéje is nagyon egyenletes,sötét...
-
BandiHUN
veterán
csak az a gond,hogy én is fent voltam x-en,igaz nem játszottam,néztem a ts-t,üres volt...vagyis mint szokott,a kutya nem szólt semmit.de leszarom,nem kell kábitani,úgy kell sasolni 8felé,mikor jelenik meg a csapat ts-en,mert amúgy a fenének eszébe se jutna,hogy engem is megkérdezzen,van-e kedvem...ez van,nem kell köntörfalazni,meg kell mondani,nem láttok szivesen waron,ennyi.mert külömben szólnátok.érdekes mindenkinek megy a körüzi,csak nekem nem sosem.hiába vagyok az x-en egész du,ok du még nem szoktam játszani.mindegy...
a pub jó volt azért este,de az nem ugyanaz...
-
BandiHUN
veterán
gratulálok,hogy már a nyev fele is a ph-val warozik,méghogy nem lesz hatással ez a cb-dolog más klánokra...fasza.el kéne dönteni,ki hol tolja a szekeret,mert ez nem szép dolog egyáltalán...méghogy nincs idő játszani,ehh...ja,hogy mi warozzunk,arra nincs?ki lehet mondani nyugodtan,nem kell a maradék nyev,low szarok vagy mittudomén mi a baj...
-
BandiHUN
veterán
hát pangás az van...de a fura,hogy még a szerón se járt a kutya se nagyon ma,ts-en meg csak én voltam tegnap is,ma fel se mentem....nem baj,remélem lesz hétközben valamikor valami warocska vagy össznépibb pub,addig marad a zombie,meg vettem egy team fortress 2-t,majd elökörködöm a holtidőt...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #2744 üzenetére
minden tiszteletem a tied azért,amit csinálsz,és remek csapatod van,és nem akartalak megbántani,viszont a help nélkül tényleg nem tudok nekiállni se
tudod,mi lenne jó? a zombi modot keresztezni az extreme-vel,mekkora lenne heliből irtani a zombikat
ja,a honlapvédelem a jobb gombra megy tényleg,de simán lekéri a maxthon a szerkezetet notepadba,onnantól kezdve úgyis mindegy...nomeg a cache-ben ott az egész.szvsz ne fáradj vele,nem tudod megoldani,hogy aki akar,ne lopjon...viszont legalább jó tippet adtál,honnan szerezzek én is flash órát,tettem is fel kettőt
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #2742 üzenetére
nem vagy hajlandó segiteni nekem,haragszom rád...kértem,hogy segits progi ügyben,mert oké,irtad,mi kell,de már az elsőt feladtam egy óra gugli után...a fegyóskinelésre meg még csak nem is válaszoltál,amikor kérdeztem...
nem akarok konkurenciát,sőt én eleve zombis mapokon gondolkodok,nem tudom,mi lehet a gond...
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #2718 üzenetére
nincs itt semmi balhé,én csak arra céloztam,hogy egyszerűen kevesen vagyunk este...tegnap hiába voltunk 3an,a sem egyszerre,fel sem volt kedve menni senkinek a ts-re,és igy igenis már hátrány,hogy 3 ember nem tud nekiindulni warozni...még az I.S.C-sekkel sem sikerült egy vacak wart összehoznunk.szerintem lassan már nagyobb gond,hogy a rohadt szerót látja az xfire,hisz annyi más szerverre is mehet az ember,ha idegenekkel akarna játszani,hiányoznak a jó kis pubok,TI sem vagytok már pubképesek,hiába van nekünk szerónk...ne mondd,hogy a CB nincs hatással semmire.persze akit érint,arra nem is annyira,mert az játszik,társaival játszik,és pont most,amikor igyis mindenki szabadidőgonddal küzd a játék terén,igenis visszaveti a többit,ha pl.magad mögött tudsz már 1-2 wart aznap.igyis az megy,hogy heti esetleg 1-2war,aztán megy is nálunk az emberek nagy része...és igen,észrevettem,Hunor nem szólt nekem,de feltűnt,ő dolga.de akkor is azt mondom,mégha ezért meg is haragszik rám,hogy visszaüt,MÁR vissza is ütött,mind a gémmel töltött idő,mind az időpontütközések miatt gond lesz...ha heti 1 warra tud csak összejönni a banda,nem mindegy,hogy az a war összejön,vagy nem jön össze,ha lenne heti 5,kit érdekelne,hogy valaki 1-2 -n nem vesz részt.ráadásul mivel nem játszunk egymással,semmi gyakorlás,persze,hogy nem tudunk csapatban mozogni...2 klántag egy szerón,amin még 18 idegen van,nem tud mit gyakorolni...
-
BandiHUN
veterán
Ovecs nem lesz,az tuti...
lehetne valami war,jó lenne tudni,honnan is szerez ellent,én már nagyon utálom,hogy jön a hétvége,szabad az ember,és sehol semmi,jon a hétköznap,akkor meg war,amikor 6ra jár az ember dolgozni...réégen olyan jók voltak pl.a szombatok,lenyomtunk több wart is...ja,gratula!
végülis nem volt rossz nap,a kedvenc origi zombi szerómon levették a zombik életerejét 80-120ra,iszonyat hentelés lett belőle,hoztam is a 12-15000 pontokat,második-harmadik hely
-
BandiHUN
veterán
ez ok,hogy igy gondolod,de szerintem ez ebben a formában nem mehet hosszútávon...mert akkor mindkét brigád kárát látja valamennyire,ha mondjuk ugyanennyi időt szánsz az egészre.már eleve gond nálunk is,hogy kevesen vagyunk fent,itt a nyár,ez arohadt foci,Gyiku faroksága,Balinov hiánya...ma pl.a ts-en sem volt a kutya se,Ovecs minden hétvégét szinte távol tölt,sőt még többet,Pyros is ritkán van,Yako is...ha te is ingázni kezdesz,akkor mégkevesebb war lesz,és épp eléggé meghatározó vagy a végeredmény szempontjából...Ent jól megkeverte a szart,szedi mindenhonnan az embereket,nem törődve vele,hogy a saját klánja is milyen állapotban van,viták,stb...tényleg ér ennyit ez a mániákusság?
án igazából azt remélem,hogy mellettünk döntesz...de te tudod...
-
BandiHUN
veterán
nemigen segit...
a zsibbadást a tekintélyes mennyiségű folyékony pakolássegitő adalék okozza
-
BandiHUN
veterán
no leszek én is 8ól,ha lenne esetleg valami...meglett hamarabb a tesóm költözködése.igaz,hogy alig tudok járni,és remeg a kezem az egéren,dehát ez nem sokat ronthat
max becsúszik pár malac-frag
-
BandiHUN
veterán
este 10után is nagyon jó kis meccs alakult a broadcaston
nem csak a rush,hanem jó kis plantolós
sajna csak a második felére lett nagyobb létszám
-
BandiHUN
veterán
válasz
kavicssli #2596 üzenetére
a PB-nek futnia kell az olyan szervereknél,ahol szintén aktiv,nem mehetsz nélküle fel.a pb a te gépeden is futtat a játék mllett programot,ha megnézed a futó processzeket,akkor találsz PkBstrA.exe és PbStrB.exe progikat,ezek figyelik a gépedet,miközben játszol,figyelnek meghatározott változókat(ez a lista szerkeszthető is,vagyis ha ismered pl. a grafikai butitások változóit,akkor ki lehet dobatni a PB-vel azokat,akik a menübeállitás lehetőségeinél sokkal jobban butitják a grafikát,vagy például kikapcsolják a füvet,a füstöt,stb,hogy ezáltal előnyhöz jussanak),vagy például figyelik magát a képet,amit te látsz(ezzel szedik ki például a wallhackot,mert olyat mutat a monitorod,amit nem a játék tesz oda),és figyelik azt is elméletben,hogy milyen gyorsan tüzelsz,mozogsz egy határon belül.persze itt gond az,hogy az aimbot és a wallhack sokféle módon működhet,gyakorlatilag mindig jön ki más módszer,hogy a pb ne "lássa"azt,hogy más is van a képen,ezek a progik külön futnak,nem épülnek be a cod4-be,és közvetlenül a vidkarira,eltérő útvonalon teszik ki a képet.tehát nehéz figyelni a dolgot.változó meg rengeteg van,amit lehet piszkálni,magának a játék motorjának a piszkálása,sajnos nagyon ősi a motor,ami fut a codok alatt,volt idő szétcincálni,és maguk a map és modeditorok,amit mindenki szabadon letölthet,szolgáltatnak sok információt.és erre jönnek rá a configosok dolgai,aminek sokszor annyi a lényege,hogy nem csak szövegkiirást lehet bindelni gombra,hanem egymás utáni cselekvéseket,mozgást is,vagyis pl.meg lehet csinálni azt,hogy egy gombra beraksz egy ideális gránátdobás-modellezést,amivel tapasztalat alapján tuti a létező legmesszebbre megy a kezdő granyó,vagy például az elméleti legrövidebb idő alatt lövöd ki a fegyóból a golyókat,vagy animációs bugokat kihasználva olyan időzitéssel húzgálod a ravaszt,hogy a fegyver csöve nem ugrál,vagy csak minimálisan,vagyis "célon maradsz".de pl.van olyan is,hogy gombra bindelve a gombot megnyomva leraksz egy claymore-t vagy c4-et,és visszavált a fegyóra.és ezek ellen nincs is orvosság,hacsak nem javitanak valamelyik patchban az ilyesmiken.kábé ennyi nagy vonalakban.jaés egy szakos hackprogi sajna sokkal olcsóbb,mint egy eredeti cod4...konfigokat meg már magyar "szakavatott" oldalon is találni...tegnap DEDIKÁLT,PB-s,kezdéskor keyt ellenőrzős zombis szerón egy srácnak 1mp alatt ürült a desert eagle,és kábé 2mp volt max egy tárnyi P90 kiszórása.már az anim is olyan gyors volt,ahogy lőtt,hogy hibák voltak benne.no comment...
-
BandiHUN
veterán
2csipás mondjuk/map lehet...bár lehet,hogy vita forrása lesz.meg egyébként nem tudom,hogy lehet,mert elvileg csak modnál van korlátozás általánosan,mert ott nincsenek a custom slotok,normál módban azért nem lehet a gl-t is kiszedni,max nem választható a classoknál,de akinek custom slotban van a fegyón,nem érinti.egyébként van pl. a creeknél megoldás,átmész az alagúton,majd a fal mellett a kezdőjükre fel,észre sem vesznek...a roncs fahid alatt van egy feljáró...az alagút végéből nade-t,vakitót is lehet dobni...a bloc viszont tényleg gáz,mert nem lehet takarásban menni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Pitbullos #2490 üzenetére
ez a movie már fent volt tavaly is...és tudtommal leállitották a dolgot,de ne legyen igazam...egyébként nem sok értelme van,mert vagy akkora a map,hogy járűvek jól menjenek,de akkor emberrel soha nem érsz célhoz,a köcsögök meg elviszik egyedül a többszemélyes járműveket az orrod elől,vagy csak egy 20méteres rodeózás meg a beépitett fegyókkal való irtás lesz az egész...ami aránytalanná is teszi a dolgot az részére,aki szerencsésen be tud ülni ilyesmibe sztem...
-
BandiHUN
veterán
kis segitség:ha a miniadminban ki van pipálva a szerver szerkesztésénél a use maprotation as map list,akkor csak a rotation pályái látszanak,a megfelelő sorrendben,tehát látszik,mire fog majd váltani,mi hogyan van berakva...és nem is kell a törölgetéssel foglalkozni,esetleg később jól jöhetnek a custom képek is,mégsem zavarnak
-
BandiHUN
veterán
erről vélemény,lehet benne valami?
-
BandiHUN
veterán
felőlem is jöhet...
-
BandiHUN
veterán
lehet az is,de inkább arra szavazok,hogy a nagy prociterhelés az oka,nekem pl.hőfokokra lettek ilyen kimaradozások,meg a proci órajelben pillanatnyi 5,8Gigahertz,ilyesmi
vagyis jó az everest,de a szintetikus teszt sokkal jobban leterheli a procit,mint a normál használat,egyszerűen már egyéb dolgoknál is jelentkeznek problémák,pl.nekem a cfosspeed-et sem hagyja rendesen működni,összevissza frissit a 2perces mailfrissités,és a messenger is irogatja,hogy kapcsolati hibák voltak...szóval ez még akár normális is lehet.viszont tény,hogy a tápod nem egy mai darab,én kérnék valahonnan 1 estére legalább kölcsön valami tápot megnézni...igazából a tápok folyamatosan öregszenek,mert ez a rendszerű tápegység rongálja a kondenzátorokat,de ez ugyanigy kijön tv-k,videók,dvd-k esetében is,ezek 3-4év alatt meg is adják magukat,mert annyira megöregszenek a kondenzátorok a tápban,pedig nem is melegszenek.simán csak nem indul/lekapcsol a tápjuk...
-
BandiHUN
veterán
http://nyevclan.extra.hu/cucc/MiniAdmin/miniAdmin3_1.6_HUN.rar vagy a honlapról...alapból magyar.
-
BandiHUN
veterán
én a miniadminban be tudtam hivni a map mp_carentan -nal... majd be kell irni a maprotationba,esetleg áttenni a szerót csak a 4 úl mapra,a régieket szükség esetén úgyis be tudja hivni mindenki vagy mittudomén...akár mondjuk megoldani,hogy vegyesen sd és tdm vagy free for all módban is.ki mit kiván...most úgyis ezekre harap mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó komplett AI erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest