Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- VR topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
Milyen felbontáson?? 1280 x 1024; 4xAA?? Az teljesen normális véleményem szerint. Nekem mióta így tolom nincs minden mapon a fix250. Füstről már nem is beszélek....
Amennyire én olvasgattam itt - ott, játékokban a quaddal sem mész sokkal többre. Nem használja ki a 4 magot az MW2 sem, a CoD4 meg pláne nem. De kíváncsi vagyok mennyire javul. Ha sokkal, akkor én is eltöprengek egy upgrade-en. Akkor viszont egy cefet jó E8400 keresi majd új gazdáját.
-
SipiBcs
őstag
Jogos a két pont.
Most, hogy kijött egy cikk a leendőbeli elképzelésekről, hogy fizetni kell esetleg a multi használatáért a további részekben. Meglepően olvasom, hogy mindez a hardcore gamer-ek javait szolgálja és az ő kívánalmaiknak megfelelően folytatják.
Kérdem én: a lean, a sebzési arány, a war hiány, a dedikált serverek kénytelen nélkülözése, az a steam-es játékkereső.... ugyanazokat az érdekeket szolgálja??Mára ki is panaszkodtam magam!

-
SipiBcs
őstag
Tanulság: ne üsd a billentyűzetet, mert nem fog tetszeni az új gumi!
Vagy: jobb tegnap 1 szétvert minőségi, mint ma egy új, de ép klaviatúra!

Ovecs: Csinálj egy c-mos resetet, lehet attól helyreáll. Csak ne felejtsd újraállítani a pontos időt a tunning mellett, mert úgy jársz mint én!
Órákba tellett, míg rájöttem miért nem fut egyik - másik program! 
-
PyroS
senior tag
Hunor:
Na szóval tegnap este kipróbáltam a Zalman füles.Lehet,hogy csak placebo hatás de nagyon jól lehetett hallani minden kis neszt a játék alatt.Rendesen szólt a térhangzás bár ebben az Audigy 4 is sokat számíthat.Szóval nekem bejött ez a combo.Igaz ez elején nagyon furcsa és szokatlan volt de már megszoktam.
-
PyroS
senior tag
Egyenlőre még csak tesztelni van nálam de szerintem marad ez.Jó áron adja a srác és korrekt is mert előbb kipróbálhatom.Furcsa még a hangzása,még war alatt sem tudtam tesztelni de filmek alatt jó hangja van.Holnap meg kapok egy Audigy 4 hangkarit azzal még jobban szól.Legalább is nagyon remélem.

-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Tomi, amit tavaly decemberben vettem, azt alairom, hogy szar szeria. Nade amit 3-4 honap mulva Asus Germany szervizbe visszakuldve uj zsugat kaptam (mas S/N szoval tuti 0km-est adtak ujbol) es hogy azon ugyanugy 3 honapon belul beszart, ugyanugy...az mar nekem magas. Amit legutoljara kaptam 0km-est bolti uj keszletbol, azon meg 1 percig nem ment a gyari hutes
-
SipiBcs
őstag
Nem is kell takaróznod! Nincs miért. Ahhoz képest, hogy az elmúlt félévben elenyészően keveset toltad a CoD4-et...
Persze azt már láttuk, hogy aki tud, az tud 150-es pingel is!
Speciel én ma este a vízparton leszek, ha minden igaz. Húzom.... a halat meg a páleszes butykost!

-
SipiBcs
őstag
Előferdül.... Van egy kipárnázott hely a részedre, két feles pálesszal és 1 sörrel!

Más: Felugrottam 1-2 serverre.... hajigálja ki a kiskölyköket violation hack üzenettel a PB. Úgyhogy dolgozik az új verzió!

Kislányhangú teenagerek még hisztiztek is a voice chat-en, hogy ne 'má.. most rakhatom fel az újat, azt nem fogja felismerni a PB.... a guta majdnem megütött. Persze admin a közelben nem volt!

-
PyroS
senior tag
Hello Huni.
Mi a helyzet veled?Ugyanúgy sikerült neki is bejutni mint Booz-nak:sok sok kenőpénzzel
.
Paul majd priviben küldöm a számlaszámot ahová az éves 1 milliós tagsági díjat utalhatod
.Booz: te meg megint kifecseged Mr.Klánleader titkait
.Este valószínű,hogy nem leszek. -
PyroS
senior tag
-
PyroS
senior tag
-
booz
senior tag
köhöm nem akarok felvágni de nekem picit jobb van

nézd csak
Windows XP SP3, Vista Ultimate SP1 x64
ASUS R.O.G Rampage 2 Extreme
Core i7 965ESw30@4750MHz
3x2GB Corsair 1866 8-7-7-20CR1
2xeVGA GTX280FTW SLi 740/1485/2800
3xMtron7500 64GB SSD RAID 1
2 Seagate Barracuda ES 1TB RAID 0
Soundblaster X-Fi Fatility Platinum
Enermax 1000W(1100W peak) DXX PSU (SLi certified) -
PyroS
senior tag
-
Balinov
titán
Elvezetes, Tomb raiderek, Pince of Persiak sosem jottek be, de ennek megfogott a hangulata. Igaz, a fent emlitett chapter vege fele,mikor menekultem eleg jol beroccent az FPS, igaz, utana a mirrors edge program mukodese leallt uzenet is kijott,szoval valszeg nem a zsuga fogyott el alola (1680*1050, highest minden, 4x-es elsimitas)
-
Balinov
titán
Oooo..ilyenrol megmondom oszinten nem hallottam, nincs sok itteni magyar ismerosom, akinek sajat kocsija lenne.
Sztem reszigazsag szagu ez az infod,ugyanis,Morickapelda:
Van egy kocsi, X neven van, X vezeti,ahoz hogy Y is vezethesse, kell a kocsira olyan biztositast kotni, ahol Y is fel van tuntetve. Magyaran ha veszunk kocsit az en nevemre, nekem olyan biztositast kell kotnom a kocsira, amiben a Parom is szerepel, maskulonben vezetni vezetheti ugyan a kocsit, de ha a Garda elkapja, megkennek jo kis birsaggal. Szerencse ebben, hogy alitolag nem sokkal dragabb, ha + sofor is fel van vezetve a kocsibiztositasban.
Nem panaszkodhatsz, nekem 4 evembe telt dolgozo emberkent otthon, hogy egy akkor 12eves 205-os ongyujtost megtudjak venni. Es az sem teljesen a sajat erombol..
-
PyroS
senior tag
Szedem lefelé és én is kielemezem
.Viszont sajnos nálam is fennt áll az mint Sipinek.200 fölött van a NYEV-es szerón a pingem
.Már beszéltem a T-Home Ügyfélszlg,de ők sem tudtak megoldást.Újra indították a netemet de még szarabb lett mint volt.Próbáltam a Hunor féle trükköt de semmi változás
. -
Sirandrish
legenda
persze..biztosan számit valamit..egy szroros waron akár a győzelmet is eldöntheti az hogy ő már 300méterről lát téged a fűben..de egy olyan waron ahol 8pont dönt ott nincs jelentősége..és PCW warokon sem...
Engem is dühit de miután kipróbáltam énis ilyen cfg-ket csak sajnálni tudom azokat akik használják mert a játék ocsmány lesz..
-
-
Balinov
titán
-
Miért, egy Scythe olcsóbb? És az sem feltétlenül jobb egy Hyper TX2-nél, vagy Hyper212-nél... Az ára meg mindennek annyi, amennyit kérnek érte. De! Bemegy Gipsz Jakab a boltba, s mondják neki, hogy a gyárinál sokkal halkabb lesz a gépe, ha vesz rá egy Zalmant 12k-ért. És megveszi, mert már hallotta régebben, hogy a Zalman jó. Vagy egy full láma csak azt gondolja, hogy a drágább a jobb. Nem mindenki PH-zik, de azért ők is vesznek procihűtőt!

-
Balinov
titán
Azt tudtam, Athomi, hogy a vdrop jelenseg,de arra nem voltam felkeszulve, hogy ennyit vdroppol. Lehet a vdropp egyebkent procifuggo? Egy darabig elleszek ezzel az E2200-al,azt majd meglassuk.
Zalman nalam leszerepelt mar a VF700AlCu-val 76GST-n.Procihutoi meg sosem tetszettek, inkabb az ArticCooling megoldasai. ha lett volna AC huto,akkor azt vettem volna az OCZ Vendetta helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Órákba tellett, míg rájöttem miért nem fut egyik - másik program! 

.Vagyis gondolom a warez miatt csinálták ilyenre.
.Csak azért írtam,hogy gondolom majd ezen is butítani akarnak.Bár ha nem lehet modolni akkor lehet,hogy megmarad ilyen állapotban.
.A war mód miatt érdekelne engem is,bár gondolom majd jön ki ehez is Pro mod.Cod4 alatt jó kis banda jött itt össze.Jó lenne folytatni ezeket a jó hangulatú warokat.
.
, nem volt ez rossz, főleg nem így elsőre
,vapor x meg kb ott van 
.