Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Nikon DSLR topik
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Akciókamerák
Aktív témák
-
erdoke
titán
Szoftver szempontból:
Én úgy látom, a computeres meghajtók nem túl finnyásak, úgyhogy a legjobb lemezektől a leggagyibb full-fapad teszkós CD-kig mindent tudok használni. A komolyabb, archiválandó anyagokat persze én is nívósabb lemezekre írom (TDK Reflex Ultra), mint pl. scannelt családi fotók, jó filmek, amiket soxor és sokáig akarok nézni stb., de az ''egyszerhasználatos'' dolgokat gagyisztikus lemezekre írom. Nekem nagyon jók a tapasztalataim a színes és fekete SmartBuy lemezekkel, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon fílingesek, főleg a koromfeketék, a kékek viszont nagyon szépek!
Visszakanyarodva egy pillára a ''Long - Short'' problémához, úgy látom, hogy a ''Long strategy'' jellegű lemezek voltak a régebbi, lassúbb írásra szánt típusok (2x ... 24x), míg a mai ''modern'', gyors (24x, 32x, 40x, 48x) lemezek ''Short strategy'' jellegűek. Gondolom más a festékanyag típusa és technológiailag szükséges volt a váltás az elérendő nagyobb írási sebességekhez, csak legfeljebb a régi típusú audio CD-játszók nem rajonganak ezért a festéktípus-váltásért.
Az általam alkalmazott írási sebességek:
AUDIO
- a ''hőskorban'' 1x, közben lélegzetvisszafojtás
- később 2x
- ma magamnak szigorúan csak 4x, másnak 4x ... 16x (sok mindentől függ)
ADAT
- archiválási célú írásnál 4x
- egyéb írásnál 8x ... 32x (írótól függ; a céges íróm korszerű, az otthoni 8x4x32x)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest