Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
hát nem tudom én biztos nem csinálnám hogy leszállok Kairóban és bebuszozok a belvárosba keresni valami szállást
Tunéziában tizenéve még vonatoztunk meg kóvályogtunk magunk, lehet ma már azt se csinálnám. Elég érdekes érzés volt már a vonaton is a földre szotyizó, telefonon zenét hallgató fiatalok között, de amikor leszállzunk El Jem (bocs lehet nem így írják ahol egy kolosszeum van) állomáson amivel szemben egy kávézó volt és kb 50 ember figyelt meredten (szőke leendő feleségemmel voltam)..
(ma mondjuk már odaadnám 2 tevéért bár akkor nem kaptam komoly ajánlatot pedig jól néz ki
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest