Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Fóliából van mindkét nyomtatóhoz való. A hőálló fajta lézerhez és fénymásolóhoz jó, de van - legalábbis régebben létezett - tintamegkötős is, jethez. Utóbbi ára pofátlanul magas volt, én ugyan vettem néhány ívet, de végül sosem próbáltam ki. A hőálló fóliának egyetlen gondja van: a festék nem ad rajta tökéletes fedést, a rajzolat néhol szakadozottá válhat, ami finom vonalaknál nem túl előnyös. Nem lesz olyan szép, mint pl. a régi HE-magazinhoz az előfizetőknek járó fóliamelléklet volt. Papírral ilyen gond nincs, de a levilágítási idő jóval magasabb lehet. Gyárilag lakkozott nyákot az Elektrokonthában vagy a Conradban lehet szerezni. Utóbbi alapjában drágább hely, de speciel fényérzékeny nyákból nagyobb a választék. Hagyományos (nem SMD) ültetéshez különben megteszi a kézi lakkfelvitel is, de kell hozzá némi gyakorlat, ill. több vele a macera: a lakkozás után szárítás 70°C-on negyed órát, vagy szobahőmérsékleten, de akkor 24 órán keresztül..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűnyíró topik
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete, !!! AKÁR 20.000ft-ért !!!
- Lian Li HydroShift LCD 360R, Fekete, !!! Akár 40.000ft-ért !!!
- Dream Big (Ray.mod) egyedi zöld szilikon kábel szett Corsair SF750-hez
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest