Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kranazoli

senior tag

válasz Abu85 #337 üzenetére

Épp ez az anyagi ok, ami az érem ezen oldalán lévőket ugyebár a legkevésbé sem érdekli. Legyen szó akár mobil, akár desktop VGA-t használókról. (főleg mikor olyan infók jelennek meg, hogy ennyi és ennyi nyereséggel zárt az nV) De még erre is (költség takarékosság) legyintene az ember, ha az érem ezen oldalán ez nem abban mutatkozna meg, hogy szar egy driver. Ha nem is általánosságban, de pl. egy adott VGA családdal rendelkező felhasználókat elég kellemetlenül érint.

Ill. tovább gondolván ezt a költség takarékosságot ez egy olyan dolog, ami a jövőben sem nagyon fognak változtatni (főleg nem egy nagyon kicsi réteg problémái miatt). A benzin sem lesz olcsóbb; a pékektől sem halljuk, hogy olcsóbb lesz a kenyér mert olcsóbb lett a benzin; ... (ez most kisarkított példa volt a költségek kezelésére)

Én elhiszem, hogy a mobil piac prioritása nagyobb és azt is, hogy a PC-s játékosok halmaza csökken (személy szerint kigyomlálnám a Windows-ból a játékot - korábban már leírtam milyen problémáim vannak a PC-s játékokkal és közösséggel - melynek persze Én is részese vagyok) és ami trend egyértelmű, hogy egy cég abba az irányba megy. Ez ellen nem lehet tenni. Ez van. Okés. Csak "laikusként" azt kérdem Én, hogy a mobil VGA-val rendelkezőknek mennyire fontosak az újabb és újabb driver-ek? Nem tudom hány százalékuk frissítgeti a driver-eket (főképp azzal a céllal mert energia takarékosabb lesz az új) vagy épp xarik bele és net-ezik azt sem tudván, hogy az Internet Explorer-en kívül létezik másik böngésző is és az Internet nem egyenlő a böngészővel. ... De természetesen ahogy korábban is írtam notiknál legyen is ez az elsődleges cél, azt sem bánom, ha a desktop VGA-k az utolsó helyen vannak. A probléma az ha ebből a törekvésből a desktop VGA-k nem, hogy nem profitálnak; de problémák lépnek fel.

És még mindig csak azt mondom ha a fő probléma ennél a TDR-nél az agresszív órajel kapuzás, akkor miért nem lehet kidobni egy módosított Béta driver-t. Ez Számomra nem teljesen kerek. Korábbi driver-ben nem így volt ergó akkora költségbe sem kerülne kiadni egy módosított driver-t. Próbaképp meg főleg nem.

No, nagyon elmegyünk így OFF topic-ba itt, majdcsak szülnek vmi megoldást azok számára, akiket súlyt ez a TDR jelenség.

Új hozzászólás Aktív témák