Hirdetés
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
PiSoft
tag
Hali!
Nekem pont ugyanolyan VGA-m van, mint neked, és nekem a TVTool 8.0 szinte tökéletesen ment úgy, hogy az nview-t nem kapcsoltam ki. De szerintem nem annyira érdemes használni egy Ti4200-al a TVTool-t, mert az a kártya nagyon jól kezeli a TV kimenetet. Én is inkább azt használom.
Üdv:
PiSoft -
Versus
senior tag
De ha már a V8.2-est használod (feltételezem regisztrált user vagy :) ) akkor az már nem csak az nwievet támogatja hanem pl az fx-eket is,sőt egyszerű gombnyomással választhatsz az üzemmódok között. Egyébként a régebbi verziók az első indításnál ki is írják hogy kapcsold ki a dual-wievet.
-
Manitou
veterán
Feltettem ezt a TVtool progit,hogy eltávolítsam a keretet, és azóta teljes a zürzavar, ez a progi megbolondította a tv kimenetét a kártyámnak, régebben ha a monitoron és a tv-n is akartam nézni a cuccost akkor az működött,de mióta feltettem ezt a progit azóta nem is nyomja ki tv-re a képet , ha leszedem a tvtoolt, ha meg fent van akkor meg csak úgy sikerült hogy csak a tv-n volt kép a monitoron nem. ??????????????????Elbaszta a tv kimenetét a kártyámnak??
Aktív témák
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Revolut
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NIOH 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest