Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Apple MacBook
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Üdv!
Mivel a gép multimédiára, letöltésre, internetezésre lenne szánva szerintem bőven elég lenne neked az Atomos rendszer egy ION1/ ION2 GPU-val. Én a helyedben magam raknám össze a konfigot, ZOTAC MAG-ot biztosan nem vennék. Mivel letöltésre is használod majd- gondolom fontos lehet az archiválás is, ezekbe a cuccokban nincs DVD író, ami egy HTPC gépnél elengedhetetlen legalábbis szerintem.
Multimédia oldalról megközelítve a dolgot az NVIDIA ION megoldásai a legjobbak, más alternatívát - amennyiben az alacsony fogyasztás is valamennyire fontos (bár az ár/érték arány lehet nagyon is kérdéses
) nem igen tudok elképzelni... Egy XBMC Dherma-val ami a DXVA2-őt is támogatja nem lesz gondod a nagyfelbontású filmekkel sem. Egy profibb távirányító, esetleg kisméretű vezetéknélküli billentyűzet csak fokozza az élményt.
Egy SSD-vel megtámogatva, valamint egy nagyobb HDD-vel (a letöltéseknek) megspékelve valóban egy klassz kis géped lehetne
Persze biztos vannak akik másképp látják, én a saját tapasztalatomból indultam ki, tehát mondhatni elfogult is lehetek az egyik irányban
Mondjuk a kényszerűség vitt rá, de útólag nem bántam meg semmit 
A saját koncepcióm képekben pedig itt található.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Gigabyte H370-HD3 / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Új, bontatlan G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR eladó
- ASUS TUF GAMING B660M-E D4 alaplap
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) nem igen tudok elképzelni... Egy XBMC Dherma-val ami a DXVA2-őt is támogatja nem lesz gondod a nagyfelbontású filmekkel sem. Egy profibb távirányító, esetleg kisméretű vezetéknélküli billentyűzet csak fokozza az élményt.
Egy SSD-vel megtámogatva, valamint egy nagyobb HDD-vel (a letöltéseknek) megspékelve valóban egy klassz kis géped lehetne
Mondjuk a kényszerűség vitt rá, de útólag nem bántam meg semmit