Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Üdv!
Mivel a gép multimédiára, letöltésre, internetezésre lenne szánva szerintem bőven elég lenne neked az Atomos rendszer egy ION1/ ION2 GPU-val. Én a helyedben magam raknám össze a konfigot, ZOTAC MAG-ot biztosan nem vennék. Mivel letöltésre is használod majd- gondolom fontos lehet az archiválás is, ezekbe a cuccokban nincs DVD író, ami egy HTPC gépnél elengedhetetlen legalábbis szerintem.
Multimédia oldalról megközelítve a dolgot az NVIDIA ION megoldásai a legjobbak, más alternatívát - amennyiben az alacsony fogyasztás is valamennyire fontos (bár az ár/érték arány lehet nagyon is kérdéses
) nem igen tudok elképzelni... Egy XBMC Dherma-val ami a DXVA2-őt is támogatja nem lesz gondod a nagyfelbontású filmekkel sem. Egy profibb távirányító, esetleg kisméretű vezetéknélküli billentyűzet csak fokozza az élményt.
Egy SSD-vel megtámogatva, valamint egy nagyobb HDD-vel (a letöltéseknek) megspékelve valóban egy klassz kis géped lehetne
Persze biztos vannak akik másképp látják, én a saját tapasztalatomból indultam ki, tehát mondhatni elfogult is lehetek az egyik irányban
Mondjuk a kényszerűség vitt rá, de útólag nem bántam meg semmit 
A saját koncepcióm képekben pedig itt található.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) nem igen tudok elképzelni... Egy XBMC Dherma-val ami a DXVA2-őt is támogatja nem lesz gondod a nagyfelbontású filmekkel sem. Egy profibb távirányító, esetleg kisméretű vezetéknélküli billentyűzet csak fokozza az élményt.
Egy SSD-vel megtámogatva, valamint egy nagyobb HDD-vel (a letöltéseknek) megspékelve valóban egy klassz kis géped lehetne
Mondjuk a kényszerűség vitt rá, de útólag nem bántam meg semmit