Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Fontolgatom egy letoltős/netezős filmezös kisgépecske beszerzését. A fogyasztás nem nagyon számít, az egyedi ház mellé egyedi hűtés se jelent gondot, így a teljesítmény és az ár a sarkalatos pont. A gép 24/7 menne, míg el nem avul. Legkomolyabb igénybevételnek a fullHD filmeket jelölném meg, Win7 és letöltés mellett.
Láttam, hoyg már vannak Pentium és Celeron procival szerelt IONITX-ek is, valamint nézegettem a zotac nettopokat. Itt találtam AMDset is, ami kifejezetten tetszik, de erről még kevesebbet tudok, mint az ION-ról magáról...

Sajnos nekem is itt cseng a fülemben a "több jobb" elv, ami ellen nehéz harcolni megfelelő tudás híján. Simán megvenném 300$-ért a 1.3 GHz-es SU4100-al szerelt ION1-es nettopot, és valszeg a teljesítményével nem is lenne gondom, de könnyen lehet, hogy a 240$-os ATI/AMD-vel szerelt gép is elég lenne.
Ezért kérem segítségeteket, hogy lámpásim legyetek az adatok sűrű, fekete ködében.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Arc Raiders
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest