Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz S_x96x_S #51644 üzenetére

Na ez a kommented már azt taglalja amiről valóban szó kellene hogy legyen,szerintem is ez a helyes megközelítés , az Etikai probléma, amivel meg abszolút egyetértek.
    Ne felejtsd el hogy itt van a két fél között egy megállpodás egy szerződés.
    Itt van egy lefektetett szerződés, ami törvény adta kereteken belül ad marketing lehetőséget egy cégnek...
    Amivel nem értünk itt egyet többen ,hogy ezt sokan jogsértőnek tartják, te is erre probáltál hozni ilyen olyan törvényi idézeteket meg stb,de ezek marketing szerződések amiben mindkét fél vállal és kér. Jogi úton érvényesíthető.
    Lehet ezt Etikátlannak is nevezni, de ahhoz látni kellene azt valóban miről van szó.
    Mert valóban lehet használni azt a szót hogy zsarolás, amikor egy cég érvényesíteni akarja a jogait egy aláírt szerződésben a másik féllel szemben?

Nekem ez furcsa ebben, hogy egy 2.5 milliós feliratkozó számmal rendelkező csatorna, nem kicsit profitál abból, hogy 2 nappal a sok kicsi ,az Nvidiát nem érdeklő csatorna elött megjeleníti a tesztjeit és azoknak meg már esélyük sincs ,hogy valami újat mutassanak. Na ez sem éppen etikátlan és itt nem az Nvidia részéről csak. Azoktól a giga csatornáktól akik ezzel visszaélnek vagy élni akarnak.
    Én az Nvidia megoldásában igazából azt tartom etikátlannak, hogy ezt egyáltalán lehetővé teszi bárkinek is, nem azt hogy feltételeket szab.
    Ezzel nagyon nem értek egyet és ebből a megközelítésből fogalmam sincs miért is kell nekik ezt erőltetni, miért nem lehet ezt elengedni.Ez az ami abszolút etikátlan és ami gusztustalan.

Új hozzászólás Aktív témák