Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz westlake #21696 üzenetére

    "In order to undergo binning, manufactured products require testing. Finished products enter a machine[5][6] that can test hundreds of pieces at a time, taking only a few hours to complete. Each piece can be tested to determine its highest stable clock frequency and accompanying voltage and temperature while running."
    Wikipedia - Product binning.

    Link1 - Link2

    Tökre úgy viselkedtek, mintha ez valami új fogalom lenne. :DDD Amikor megvizsgálják a chipet akkor nem csak azt vizsgálják, hogy "oké, ezek a magok jól működnek". Azt is vizsgálják, hogy hány V-on mehetnek, mekkora frekit bírnak stb. Ez egy minőség-ellenőrzési folyamat. Hogy most ezt az NV GPU-k esetében egy 8 karú polipgép végzi vagy egy kemencébe dugják őket a fene tudja, látogass meg egy gyárat de nem hiszem, hogy beengednek.... Szerintem a minőségellenőrzés folyamata nem publikus legalább is nem a teljes folyamat.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák