Új hozzászólás Aktív témák
-
VoltanIgor
aktív tag
Én döbbenten állok az iróniájával az egésznek, emberek. Olyan, mint a 80-as években, amikor vették az emberek a Videoton Colorstart (vagy Superstar volt?), ami néha hajlamos volt felrobbanni a picsába a tévétorna, vagy az esti mese közben.
Hova a bánatba siet mindenki? Még olyanok is, akik váltig álltították itt a fórumon, hogy ők bizony kivárnak. Nyugodtság van, pár hónap, és szép meg jó lesz. Akinek 4090-ese van most, annak dafke ráér váltani az 5090-re. Akinek 4080-asa, annak meg az 5080-ra. Mi ez a rush? Tudjuk, mit tudnak a kártyák. Jön ki valami olyan játék, ami indokolja a váltást az előző genről? Hát, embere válogatja, igaz, de én jelenleg teljesen jól elvagyok a 4080-al.
Értem, ketyeg a gari, el kell kapni a jó lecsapó árat, amin el lehet adni, de most éppen teljesen őrült árcunami van minden téren, amit nyersz a réven, elveszted a vámon. Elvileg felnőtt ember itt mindenki talán. Nem értem...
Én előrendeltem a kártyát Alzán, majd szólnak ha lesz. Ha röhejes áron, akkor röhögök én is, és bocsnem. Pár hónap, és elmúlik ez a cunami, ahogy eddig is.
Addig meg talán hegesztenek normális drivert is hozzá, esetleg módosított cuccok is lejönnek a gyártósorról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest