- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz South Velen #6888 üzenetére
megmentett az ipon, ez hatalmas ( :
a hatalmas titok ennyi:
rendeltél volna kettőt ha difi van az egyikkel
mert tudod mikor rárabolnak egy shopra kicsit megbillenhet a a rendszer, ami egyébként náluk nem túl fényes, szóval nem hibátlanok
mondtam már párszor:
hol is nyomják a kezedbe a fél millás' notebook árát helyben mert nem teccik'? - most egyébként náluk sem a covid miatt -
pcland még elvileg a jobbak közt van, de tavasszal rendesen tortúra volt hogy egy defektes talpú hűtőt visszavegyenek
el kezdi nekem mondani a tag hogy küldjem vissza a csomagolást is - amit visszaküldtem volna, mert szándékosan nem cseszek ki bolttal -
de nem kötelességem...ha akarom akkor visszaküldöm, de ők akkor pénzt vonnak le, de nem vonhatnak le
ott fejeztük be amikor megkértem a hatályos kormányrendeletből legyen oly kedves idézni az idevágó passzust, mert én nem látom...
az nem jött, de hirtelen kaptam ingyen futárt - ami nem lett volna kötelességük -, és hirtelen már nem is volt fontos a csomagolás
és akkor az alza kotsog' mert törölte pár ember rendelését, gratulálok
valószínűleg 100 emberből max 5 emberét törölték, akiket érint biztos kellemetlen, %-osan pedig semmi kategória
de mindenki onnan vásárol ahol akar, mondjuk speciel nem az én bajomszerk:
RazoR
az a múlt, valamikor _volt_ annyi, és valamikor lesz annyi megint
de jelenleg mivel a te kártyád jóval többet ér mint amennyiért vetted, így nem nagy érvágás
ha nem lenne egy 5600xt-d, akkor már necces "benyelni" az új árakat, de van
ha jönnek a kisebb nv-k és kaphatóak is lesznek nyugodj meg, 80-at sem fogsz kapni 5600xt-ért ha hozzák az eddigi teljeítmény ugrásokat
tehát forintosítva igazából akor sem lennél sokkal előrébb/hátrébb, mint most
a piac áraz, te meg vagy nézegeted az emelkedő árakat vagy lépsz, vagy pedig nem lépsz sehova és nem lesz új kártyád, az is egy megoldás[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest