Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Motion_Blur #10994 üzenetére
Egy darabig csak és kizárólag ACC alatt csinálta, aztán elkezdte PC2 alatt is, most már Superposition alatt is elhasal pár perc után... Eleinte azt hittem, hogy maga az OC program zavar be, mert ha kikapcsoltam őket akkor nem volt gond, de aztán véletlenül észrevettem, hogy akkor jelentkezik a hiba, ha kitolom a power limitet.
Ezen a ponton még a táp hiba is felmerült bennem, de akkor újraindulna a gép, nem csak a programok omlanának össze... írok az EVGA-nak, aztán meglátom mi lesz, de annak nem örülök, hogy ez ismeretlen jelenség... :S
BMW001: Amazonos, regisztrálva is van, szóval ha tényleg a VGA a hibás, akkor biztos nem cseszek rá, kérdés, hogy a power limit kitolás külsős szoftverrel mennyire rendeltetésszerű használat szerintük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest