- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Hatalmas és sokat ígér a Blackview új táblagépe
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tipuka #17568 üzenetére
Öszinte leszek ez már szerintem nem teljesen ez a topik , de az 1 link felesleges a második linken ott van minden , csak kicsi a radiátor a 980 ti szerintem elmelegíti a vizet legalább egy dual ventis hutő kellene. . a vga blokk szivatyú ott van . csak a vrm re kell valamit kitalálni . én fent szoktam hagyni a vga-n az erre való gyári kis hütőpanelt s beaplikálok a kari alá egy 12 es ventit 800-1200 fordulaton . és működik.
mondjuk nem játszom órákat . még annyi lenne . ha a vga-t a gyári hűtő elviselhető körülmények közt megfogja 70 fok alatt , akkor hagyni kell . tuningba nem lessz úgy sem jobb a kari . ezek a kártyák ki vannak hegyezve nem mennek túl sokat +ba de olyan 1500 körül elmegy még léggel is . utánn a nitró kell . víz nem ér semmit meg a fesz sem . -
NFree
addikt
válasz
tipuka #17566 üzenetére
Én , nem ismerem az ilyen vga ra valo direkt kompakt motyókat de ha épített víz kell az nem fog megálni 40k környékén . ha már van és csak a vga-t kell levizezni akkor egy univerzális gpu blokkot + egy 12cm es ventit ajánlanék a vrm re és kész olcsó és másra is fel lehet tenni (szerintem a legjobb) viszont nem szép.
-
válasz
tipuka #14947 üzenetére
Már ne is haragudj de írtam hogy 125- re le tudom engedni, akkor meg miröl beszélsz. A haverom 1070 kártyájába akarták beszámolni de ha nem tünt volna fel az sima Evga volt és ipon garis. Ez meg LEC garis. Mielött a másikat fikázod legalább figyelj oda mert így nagyon gáz.
A másik meg hogy Szegeden laksz. Nem tudom kinek hogy van ez de az én autom hagymományos benzinnel működős a benzin meg drága. Nézd meg gyorsan a térképen hogy Budapest vagy Várpalota mennyire van Szegedtől aztán szorozd be gyorsan.Amúgy meg nem tudom kinek mi köze hozzá hogy én mit miért árulok vagy mennyiért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Napelem
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Msi Amd Radeon RX5600XT 6GB
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest