Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Táp ventilátor csere
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Mini-ITX
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
hackeeeee #24606 üzenetére
Asbee másutt már idézte.
The card features 6 GB of memory, half that of the GTX Titan X, but at 288 GB/s, the memory bandwidth is the same. The GPU can address the entire 6 GB of memory at a consistent speed.
PS: 336 GB/s csak az elméleti maximum teljes értékű GPU-nál is, aminek csak egy része realizálható. -
stratova
veterán
válasz
rapidsquirel #23849 üzenetére
Igen az enyém light volt, még így is elvertem majd 400-at a gépre (2004-et írtunk 5 évi spórolt zsebpénzemet jelentette), soha többet annyit (arányaiban)
Az első Most Wantedet még vitte.
Bocs a nosztalgiáért. -
stratova
veterán
válasz
kiszpista900 #23792 üzenetére
Szubjektív véleményt ha szabad nyilvánítanom
Ha nem is visz mindent maxon, de feltételezem 970 kaliberű kártyával azért vállalható kompomisszumot lehet kötni jelentős grafikai romlás nélkül a legtöbb játékban. Ha pedig nem ér semmit a 8x MSAA ne használd, vagy ne ilyen magas beállítással.
Lehet már felmerült a témában, de Hardocp igen részletes játékteszteket szokott készíteni, ez történt a GTA V-tel is. Sőt ebben az esetben nagyon kitettek magukértGrand Theft Auto V Single GPU Performance Review Part 1
Grand Theft Auto V Multi-GPU Performance Review Part 2
Grand Theft Auto V IQ Features Performance - Part 3
Grand Theft Auto V Shadow Features Performance - Part 4Ha drágállod a Titan X-et esetleg még várhatsz GTX 980 Ti-re.
Nv általában nem kapkodja el a köztes (sweetspot?) modellek bevezetését, de ez egy teljesen érthető üzletpolitika. -
stratova
veterán
válasz
Poiro7 #22830 üzenetére
Furmarknak extrém magas az ALU:tex terhelése (hasonlóan egy 3D Mark Texel Fillrate teszthez ami GCN-nek fekszik jobban míg a Pixel Fillrate Maxwellnek). Emiatt nem lehet csak ebből 1:1-ben levetíteni a játék alatti teljesítményt, viszont keményen befűt a kártyáknak.
(#22833) Archanon én ugyan itt a TV előtt ahol kis túlzással meg tudom számolni a pixeleket, látok némi javulást, de textúrák romlása tán zavaróbb, mint amennyivel kisebb az árnyék zajossága. Ennél jobb ötletem nincs.
Asbee
Köszi, a két kép alapján nem láttam, vagy csak vaksi vagyok.
-
stratova
veterán
Szép darab ez a GTX 970 Black. Annyira fekete, hogy nem látom, felfekszik a borda a VRM-re is?
(#22824) Archanon
If you actually have the equipment to run the game with "Übersampling" fully on (Übersampling=2 in User.ini), then it will decrease it somewhat. Most of us don't have that option though...The other option that seems to lessen it rather well is setting "AllowSharpen" in "User.ini" to "0". "AllowSharpen" doesn't correspond to a specific setting in the configurator, but it gets enabled/disabled along with AA. However, AA is a separate setting in "User.ini", so disable "AllowSharpen" manually if you still want AA.
-
stratova
veterán
válasz
MiklosSaS #22289 üzenetére
Sürgős vagy inkább csak túráztatod rajta az agyad? GTX 980 TI nem játszik? Legutóbbi pletykák szerint május 16-26 között esedékes a megjelenése, azaz elvileg hamarabb jelenik meg, mint R9 390X és olcsóbb lesz mint a Titan X (utóbbival megegyező GPU-val csak fele annyi RAM-mal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Oc 3 év alza gar
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest