- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Automatizált programozóplatformon dolgozik az Apple
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Ezt írtad: "Ha megnézed a mostani új 970 árakat rádöbbensz hogy nem esett az ára"
De esett az értéket! Nem is keveset. 400 $-os termékkel számolva mondjuk = 400x50 (forintromlás!) = csak ez 20.000 Ft-t jelent.
Tehát ha a forint nem erősödött volna jóval olcsóbb lenne a GTX 970 is.
Nem kell várni semmire, valóban még mindig a GTX970 a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező kártya. De nem azért nem esett az ára itthon, mert ilyen a piac, vagy ennyire jó a cucc, vagy mittodomén'.
Egyszerűen most ez van, ilyen szar a forint.
DE: igen, még akár várni is érdemes lehet, ki tudja mikor mi történik, esés után általában emelkedés jön, egy erősebb forint erősödés a kisker áraknál is meglátszik majd idővel. Én most FullHD-n teljesen elvagyok a GTX960-al is, csak VR miatt veszek majd komolyabb kártyát. És azt pl nem szeretném megvenni a forint történelmi mélypontján ha lehetséges.
-
unrealnoise
senior tag
Te komolyan ennyire nem érted? Simán lehetne sokkal olcsóbb is a cucc, most gondolj arra mi van ha nem 50 FT-t gyengült volna a forint, hanem még erősödött volna...
Akkor nagyon nem ezt írnád.
Ezt figyelmen kívűl hagyni butaság. Mármint az OKOK egy jelentős részét. Szóval az, hogy tartja az árát külföldön pl nessze nem így van, hiszen ahol nem gyenült a helyi pénz a dollárral szemben ennyit, vagy erősödött, ott bizony már jóval olcsóbb az egy éve vásárolt kártya. és ez tény.
-
-
unrealnoise
senior tag
válasz
cyberkind #34143 üzenetére
Jó ez az ASUS is.
De most nagyon rámentem a keresésre, és lassan meg is válaszolom a saját kérdésem, hátha valaki még agyal ezen:
Itt érdemes megnézni a táblázatot, meg hogy melyik kártya esetében mennyire van emelve az órajel.
[link]EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0
EVGA GTX 970 FTW+ ACX 2.0+Ez a kettő elég durván húzva van. Teszteken, játékok alatt ez a kártya majdnem eléri az alap GTX 980 eredményeit.
120 körül kezdődik. Asszem ez lesz az. De még szétnézek használt piacon is. Egy jó kis 780 Ti-nek sem tudnék ellenállni, de nem tudom már, hogy a régebbi széria nem jelentene-e valamilyen gondolt VR alatt. (Támogatás, csak 3 GB ram, stb.)
-
unrealnoise
senior tag
Sziasztok!
Most egy GTX 960 G1 van a gépemben, szeretnék egy GTX 980-at, de jobban belegondolva nem éri meg.
Miért? Mert egy GTX 970-et X ezerért megkapsz, és a 980-as nem gyorsabb annyival, mint amennyivel többe fáj. Sajnos.Eddig a GTX 970-es G1 kártyán gondolkoztam, de most rákérdeznék, melyik a legjobb GTX 970? (leggyorsabb etc.)
Plusz lehet én is húznék rajta valamennyit, még az is kérdés lenne, hogy vízhűtéssel ki használ GTX 970-est? Milyen típusú kártyával illetve vízhűtéssel? Vagy van gyárilag vízhűtéses GTX 970?
A haza boltokban nem nagyon találtam...
Plusz egy GTX 970-nek tuti elég lenne az FSP 550-es tápom is.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest