Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tirexi

    addikt

    válasz #35434496 #5116 üzenetére

    Na már most Players barátom akkor elregélem a dolgokat néked. :)

    Annó írtam itt, hogy azért nem jönnek be a Custom hűtéses VGA-k mert fűtik a házat. Tegnap vettem fel Crysis 3 videót úgy, hogy közben ment a monitorozás.
    A GPU1 lazán volt már 84 foknál a GPU2 az 80 körül és amin megakadt a szemem az a CPU hőmérséklet volt miszerint 81 fok volt 54%-os terhelésnél... WTF????
    Na már most alulfeszelve van a két VGA és csak 1097Mhz-en mennek.

    Kérdem én tőled, ha nem lenne alul fesz és maxon mennének mondjuk kb 1150Mhz fesz emelés nélkül akkor tulajdonképpen milyen meleg lenne egy idő után a gépházban?

    Oké, hogy halkak szinte meg se nyikkannak a VGA-k de azért a 85 fok 30 perc után már nem baráti. Ráadásul még sehol sincsen a nyár amikor a szobámban is 30 fok körül van most meg csak 22.

    A legérdekesebb az volt, hogy konvertálás közben amikor 100%-on megy a CPU akkor nincsen 72 fok felett, amikor játszok és csak 54%-on megy akkor meg 82 fok. Na ez mi a radai?

    A gépház tetejébe szereltem egy ventit, hogy kifelé fújja a levegőt és játék közben ott szó szerint rendes meleg jön ki ami felmelegíti a gépház műanyag részét is.
    Számítottam arra, hogy fűtenek majd odabent, de hogy ennyire az már kicsit sok.

    A végén még saját venti profilt kell csinálnom, hogy valami normálisabb hűtés legyen csak hát akkor már meg jön a hangjuk a VGA-knak...

    (#5121) ForRedGlory:
    Most nincs rá keret mert SSD kell. :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák