- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soraszemp
tag
válasz
HoReSz1975 #11196 üzenetére
Másik BIOS van rajta és LN2
-
h1mpi
félisten
válasz
HoReSz1975 #11196 üzenetére
ja az nagy volt
-
törölt tag
válasz
HoReSz1975 #11190 üzenetére
Grat hozzá!
Egy valley teszt jöhetne alapórajelen úgy, hogy monitorozod a gpu-z sensor ablakkal meddig boostol a kari.
-
Soraszemp
tag
válasz
Nekem is ilyen kártyám van!
3 játékot kaptam hozzá IPONtól vettem... -
h1mpi
félisten
válasz
Ahol vetted ott hány játékot ígértek hozzá? A Lihtning jó nagy darab dög ezt már más is mondta
Majd rakj fel teszteket, hogy mit bír a kicsike? -
WaterWawe
őstag
válasz
A védőfóliákat mindenképp szedd le!!
Játékok kuponon érkeznek tudtommal. -
HoReSz1975
őstag
Most jött meg az MSI GeForce N780GTX Lightning 3GB GDDR5 kártyám. Még nem szereltem be, várok azért egy kicsit, hogy átvegye a szobahőmérsékletet.
Kibontottam, de nem hittem volna, hogy ez ekkora, brutál jó néz ki
Az lenne a kérdésem, hogy a rajta lévő védő fóliákat le kell -e szedni az elejéről, ventiről és a hátuljáról, vagy rajta maradhatnak
A másik kérdés, hogy ehhez nem járt -e játék, mert nem kaptam semmit
Esetleg van -e honlap ahol lehet seriaszám, vagy egyéb azonosító szerint megnézni, hogy járt volna -e vele játék(ok)
-
h1mpi
félisten
West: oké köszi otthon meghallgatom, de nem azért kérdeztem, mert nV-n kívül vennék mást csak meglepődtem a 2 dB különbségen.
Még egy kis marketing maszlag a válogatott GPU-nak:
The GeForce® GTX 780 Ti DHS is the best gaming GPU on the planet, delivering 25% more cores and exciting new technologies to take extreme gaming to a whole new level. This is pure performance accelerated, giving you the freedom to play every title at ultra settings and max resolutions on today’s highest-definition displays.
eVGA, tehát elmehet a csipába
-
h1mpi
félisten
Ok én is így gondoltam, itt még senki se panaszkodott, sőt a mostani WF3 hűtésem se zajosabb max 100%-on..
-
h1mpi
félisten
válasz
SzlobiG #11182 üzenetére
Lassan eldől melyiket veszem, holnap lesz rendelhető elvileg a KFA2 HOF, ha tudnak szállítani azt veszem, ha nem akkor a Ichillt, mert eVGA már 1 hónapja nem rendelhető sajnos...
Más: Radeonos topikban valaki linkelt egy zaj összehasonlítást. A 780Ti és az 290X között csak 2 dB-el halkabb az nV. Létezik ez? A valóságban óriási zajkülönbség van!
-
SzlobiG
félisten
válasz
westlake #11180 üzenetére
"This DHS Edition utilises a carefully hand selected and heavily binned GTX 780 GPU, making it ideal for overclocking. Along with the iChill HerculeZ X3 Ultra cooler these cards feature huge overclocking potential."
Hmm, elvileg tényleg az, de tuti marketing bullshit lesz ez ahogy írod is.
-
BlessedElroy
senior tag
Ezt már én is felhoztam pár hete, csak a sima 780-al kapcsolatban.
[link] -
törölt tag
Egyáltalán adtak ki valaha olyan vga-t amin válogatott gpu volt?
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #11174 üzenetére
Ja értem. A 2X8 Pin akkor az a custom paneles?
-
westlake
félisten
Ez mitől válogatott? Nagyon nem lehet nagy szám egy referencia paneles megoldás.
mod: Látom. DHS. Nekem ez mese,habbal. Várom a teszteket, ahol minden ilyen kártya jobban "muzsikál". mint a referencia paneles kártyák többsége. Nem nehéz leírni, hogy válogatott GPU van a kártyán.
mod2: Azt sokkal inkább el tudom képzelni, hogy megvesznek 500 darab kártyát és kiválogatják a jobb darabokat. Ezért is referencia paneles. A GPU-kat még mindig nem válogatják. -
Inkább linkelem az oldalt ahol találtam.
Letölthetők a fájlok,leírás van hozzájuk mi van a bios-ban.
A letöltéshez sajna regisztrálni kell (de megérheti),én már bent vagyok itt jó ideje.Tehát:
MSI GTX 780 Lightning Skyn3t's Regular/LN2 "Unlocked" vBIOS Hynix and Non-Hynix
-
monosz
őstag
Erre valaki
-
h1mpi
félisten
-
-
ÁdiBá
veterán
Egyre többet lehet olvasni az új Directx-el kapcsolatban.
Szerintetek mennyire elképzelhető dolog az, hogy az új Directx kódot gond nélkül kezelje a GK110 - es gpu?!
Nem sok esély van rá?!Hardveresen esetleg, igényel e valamilyen új dolgot a következő gen. APi kód számunkra?
Ez azért érdekel engem mert még a maxwell-nél is végig csak DX11 olvasható. -
BlackSoft
addikt
-
westlake
félisten
Nem tudnátok a privát vitát privátban elintézni? Azt még megérteném, ha szakmai dologról vitatkoznátok, de ezt?
-
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS #11137 üzenetére
Ez kicsit kezd a Hofi Géza féle "ha van rajta sapka az a baj ha nincs az is baj." poénra emlékeztetni. Ird le hogy szeretnéd. Ha valaki Budapesten lakik kérem találkozzon velem, hogy megmutathassam az eredeti levelet mert bármit bárhogy csinálok az egyeseknek nem jó. Komolyan mondom vicc amit művelsz.
-
the_mad
aktív tag
Tegnap gondoltam, nyomok a Lightningra egy skyn3t bios-t. Természetesen eredménytelenül. Én parancssorból próbálkoztam (mert csak ezt az egy módot ismerem), az nvflash opcióval. Elméletileg minden jó volt, mert bejött az NV bios utility, de tovább már nem ment a dolog. Sőt, be is fagyasztotta a cmd-t.
-
k4rL^
senior tag
Megjött az Evga 780 Classified, de a csomagban csak 2db Molex -> 6pin pcie átalakító van, nem tudom minek, amikor a kártyának 2db 8pines kell. Most várok egy 8pines átalakítóra, azzal remélem menni fog.
Elég a rendszeremnek egy Xfx 550 pro, ugye? -
törölt tag
-
h1mpi
félisten
ezt kinézted maganak Players, mi?: (#11111) players111
micsoda pazarlás polcra tenni, máshol meg éheznek
-
törölt tag
válasz
HoReSz1975 #11103 üzenetére
Te vagy a nap embere!
Grat a 780 lightninghoz!
-
HoReSz1975
őstag
b@ssszus, bios beállításokra gondoltam, nem erre
-
joshua7
veterán
válasz
HoReSz1975 #11097 üzenetére
Nyilván nem tudhatja mindenki, de ez a nap hsz-a.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Notebook hibák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest