Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Tooom van windows topik, de itt mindenre tudtok valami jo tanacsot, szovalllll
120x raktam ujra a windowst, mert szivat(ott) a gepem, nah jo talan kevesebbszer
Es egyszer csak jott az otlet, windows update nem kell nekem, szoval kihuztam a ethernet kabelt es anelkul telepitettem, felment a friss windows, (elotte uj bios a lapra) update-ek tiltva es lass csodat, nem fagy a gepem, 3D-s alkalmazasok mennek DE csakis alaporajelek mellett, kitolt TDP-vel, ez most masodlagos gond, mert mar oda jutottam, hogy az egesz gep full instabilla valt.
Most meg nem vilagos, hogy tap a gyenge, vagy van 2 sz@r Giga VGA-m, majd tap csere utan kiderul.
De vissza a lenyeghez, windows update nelkul tokeletesen elvagyok, mert az is lehetett a ludas.
De az MS Store nem hajlando visszarakni a vasarolt jatekaimat amig nem kapcsolom vissza az windows frissiteseket...
Nah most vagy windows 7 lesz a gepen, es ezt az idegbajt elfelejtem orokre, vagy nemtom...de kezd elegem lenni az MS eroszakos sz@rjaibol...
Nem fogom bekockaztatni a windows frissitest, mert jelenleg ott tartok, hogy masfel het szivas utan ujra stabil a gepem, es egyelore szeretnem is igy tartani...
Otletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hogwarts Legacy teszt
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Asustor NAS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest