Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz BomiBoogie #6001 üzenetére
Ez is szerintem jó hangulatos, csak néha jön valami csúnya idő és mindig elveri a napos időt.
-
Daemon75
tag
Aha, az a kutya (??) (guruljka ) , aztán marhára fél tőlem, azért van állandóan a p..csámba. Jobban szeret engem mint téged, mert én mindig dajkálom.
És nem tépkedek én semmit, de ha tovább gonoszkodsz akkor megtudod milyen az ha én tépkedésbe kezdek!!players Az hát... tudnék mesélni....
BomiBoogie Hidd el mi is azon lennénk (hisz láthatod, hogy humorban nincs hiány ) , csak mindig van aki megzavarja itt a családias idillt azzal, hogy nem tud mit kezdeni az életével és a másikét akarja megnyomorítani. Ez a szomorú...
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
h1mpi
félisten
válasz BomiBoogie #6001 üzenetére
Pont Tirexivel (is) az volt. Csak jönnek a flame keltő Trollok és tönkre teszik az egészet.
Fully electric lifestyle!
-
norb55
őstag
válasz trufa12 #6004 üzenetére
Ezt azt hittem a trolloknak írtad. Ja hogy nekünk címezted, Igen minden emberbe van hiba, Tirexibe is, és attól nem lesz a szemünkbe rossz, mert elolvastam egy 20 éves sráccal beszélgetett levelét.
Aki édesanyámat utcasarokra képzeli, az már nem ember a számomra.
Tirexi azt írta, hogy magyarország egy szemétdomb, ezzel én is eggyet értek, a legtöbb ember szétdobálja a szemetét az utcán, szerinted mijen jelzőt lehetne kitalálni rá? Akváriumokat üvegtáblákat és ablakokat dobálnak ki ott ahol lakok a határba. Magyarország lakosságára én se tudnák szebb szelzőt mondani. Aki saját hazáját ennyibe nézni az milyen ember lehet. Amúgy nekem az a Balázs fiú 20 évessen a modorával elég gyerek ésszel gondolkozik.Szerintem Tirexi lenne itt a legkisebb gond akivel foglalkozni kellene, aki nem találja fel magát menjen és szedje a szemetet.
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
És, honnan tudod biztosra, hogy az a beszélgetés valójában Tirexivel folyt?? Én nem hiszek soha az ilyennek, mert egy nicket gyártani bárki tud, és az ő nevében írogatni...ma már semmit nem szabad elhinni csak amit a saját szemeddel látsz, vagy a bőrödön tapasztalsz.(bár lassan már ezt sem...) Még a stílus sem egyezett...a "barátom" szó vagy 50 x még nem bizonyíték semmire...mindenkinek vagy egy stílusa amiben ír, és azt tökéletesen leutánozni úgysem lehet, mert kilóg az a bizonyos lóláb...én továbbra is csak azt hiszem el amit saját magam látok, írhat és linkelhet bárki bármit..
-
törölt tag
Ma reggel halgattam a class fm rádiót és beszartam s röhögéstől! 1992 fortuna!!!! [link]
-
norb55
őstag
válasz trufa12 #6007 üzenetére
Pedig csak minden ember odafigyelne a saját rendjére, már is el lehetne érni egy tisztább országot. De a sok fiatal, meg felnőtt azt tartja nagyravalóra ha mások előtt eldobom a szemetes papírt, cigi csikket eltaposom.
Hát igen erre tényleg büszke lehet magára.Sokal tisztább lehetne magyarország, kivülről, és az emberek belülről is. Csak mindenkinek tennie kellene valamit.
players111 Nekem egy zenei klipp jött be
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
a német tolmács kicsit ... .DxdDmeg úgy az egész
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
norb55
őstag
[link] Végzetes hiba ( Fatality error)
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #6009 üzenetére
Én is Morning show örült vagyok, minden reggel azt hallgatom ma retro nap van/volt egész jó
Norb 92'-ben még a tapsolós lepkét tolta a homokban.. honnan tudná..trufa12 Jah ez jó. Balázsék könnyesre röhögték magukat a repülő szőnyegen
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
[link]A rohadt macska hogy elsompojgott a videóba.
Players én még 1992-be bicajozni tanúltam, akkor szórakoztam a csengővel.
h1mpi Szerintem hasonló volna a szitu.
A linken lévő csajt vagy hasonlót, hozzám is küldhettek, a gépemhez hozzá se kellene nyúlnom többet, megcsinálna mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #6018 üzenetére
Pfúúú ne is mondd!! Gondolhatod, hogy engem se kellett félteni.. 14 évesen már kemény rokker csaj voltam, csak fiú társaságban...ajhhh..és még mi volt később... ..mondjuk annyi, hogy én nem a szép lányokat nézegettem akkoriban...
Norb nem egy olyan fajta ám aki ilyenen besértődik, nem kell félteni!
Norb Aztán találtál is valamit tyúksz@ron kívül Dollár Papa??
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #6020 üzenetére
Megint javíttatni akarod?
Akkor már lemegyünk a ralli pályára majd ott kipróbálhatod Az utcánk túl rövid, most hogy behozták a szennyvizet, néhol akkora gödrök lettek, hogy a szemetesautó elakadt.Leggközelebb repülővel gyere.
Daemon75 Persze lementem agyagig, már akkor profi bányász voltam.
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #6028 üzenetére
Amúgy nagyon jó, majd eljössz kipróbállod, felveszem videóra ahogy szerencsétlenkedünk
Amúgy tényleg jó dolog, neked is a fiaidnak kellne venni egyet, pár gyerek játék ot vennél rá.
Egész más a pc és a konzol, mintha teljessen más világ volna a kettő még játékok terén is. Néha olyan jó elbénáskodni a kontrollerrel.Nemjó mert ha te jössz akkor kalapácsal fogsz jönni.
Azt hittem húzzam ki a tápcsatlakozóból.
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #6028 üzenetére
Én is ezt mondtam neki!! Legjobb módszer!
De tudod mi volt a legnagyobb baj? Hogy egyáltalán bekapcsolta!!Norb Igen! És ha már kihúztad, vidd ki az utcára és dobd valami úthenger vagy markoló alá, most úgyis van ott feléltek jó pár! Ennyi! Probléma meg lesz oldva. Többet nefélj tuti nem fog világítani neked narancssárgán!
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #6033 üzenetére
Egyik jobb mint a másik!! A kesztyű stipi-stopi!! Lágyékvédőt meg felveheti Norb nehezéknek , övön alul úgyse ütök, akkora rohadék azért nem vagyok.
Norb Naaaa!! Harapni nem harapok jóó! Az a pár karmolásnyom is csak merő véletlen került a múltkor a nyakadra...
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #6036 üzenetére
Abba 5x körbefutnám, mire 1x megmozdulna,.. épp a múltkor hallottam, hogy csak a sisakjuk 17 kiló! Akkor még hol a többi...
És különben is, kikérem magamnak....hát mi vagyok én, valami nehézfegyver? ..még ilyet....Azért a box meg a tenisz nem egy rokon sportág!!
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz Daemon75 #6040 üzenetére
Te egy nehézbombázó vagy. A leggnagyobb óvintézkedések lépnek nállunk érvénybe mikor azt mondod jössz hozzám. Bomba biztos zsaluk lecsukódnak, ajtókon ablakokon.
players111 Arra tudok eggy jobbmegoldást, lefutsz hozzám, köszönsz, majd vissza. Garantállom az idő alatt elégeted a felesleges kalóriát.
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
De görény vagy!! Ezért tényleg megverlek!! Gyúrjá wazze, gyúrjá mire megyek!!!
players Az igaz! És ha még azt nézzük, hogy teniszütővel mekkora maflást lehet adni ugye.....
És a tortát meg képes voltál együl befalni, úgy hogy nem adtál? Hát szégyelld magad!
-
norb55
őstag
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #6045 üzenetére
Jólvan látom én a dörgést, ..mondjátok meg nyugodtan ha utáltok, nem kell célozgatni rá Kezdjem el a földet is magamra dobálni?
Majd a norb is így kap tőlem legközelebb 2 tálca sütit ....mert ha tudni akarod, 1 sz@ros szelettel nem éri ám be, ...az etalon 2 tepsi amit én szoktam vinni neki, és abból volt olyan, hogy megevett 1-el majdnem egy ültő helyében.
-
Daemon75
tag
Egy kis Gru-s modding?? [link] Jópofa szerintem.
(...csak, hogy ne unatkozzatok itt a nagy csendben.. )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest