- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- OLED TV topic
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jcs
tag
válasz CptAdamica #8983 üzenetére
Nem azt írtam, hogy vészes a helyzet. Hanem , hogy nekem az nvidia gpu a szimpatikusabb.
Ha nagyobb játékos lennék az sem érdekelne, ha leégne az ATI gpu, ugyanis így lett a nekem a 7790 ből 960asom!
És bizonyára egyedi ventiprofillal sokkal jobbanle lehet hűteni az MSI gaminget.
Hiszen 7-800 as fordulaton tudja azt amit más kártyák 1000-1200 között a 1060 asnál....szakmaiatlan vagyok ! diszlexiás és a csökkent értelmi képességű :(
-
EVL2
aktív tag
válasz CptAdamica #8778 üzenetére
Az jó kis táp. Hátha most nem lesz ilyen gondod. Az Gigánál elvileg sok a cw-s főleg a WF2 és a G1 szériában emiatt vásárlás előtt én is aggódtam de hála az égnek megúsztam. Lekopogom....
CW Giga Extremet még nem láttam vagy hallatom volna róla de az megint egy magasabb árazású kártya.
Az MSI Gaming X ről már láttam cw-s videót de itt még senki sem panaszkodott rá.
Amúgy minden gyártónál van egy két cw-s csak van akire jellemzőbb vagy úgy látszik mert sokkal több kártyát ad el. -
Hauptmann
addikt
válasz CptAdamica #8775 üzenetére
Álllítólag a legcicergősebb a Gigabyte G1Gaming. Nekem ilyen kártyám van, és egy FSP táp társaságában teljesen cicergésmentes (vagy rossz a fülem ).
A Gaming X semmiképp nem ér meg 103 ezret szerintem, ahogy a többi, 100k feletti 1060 (Xtreme, O6G) sem. Ha ilyen kártyát szeretnél, akkor inkább használtat, de kiskergarisat vegyél.
[ Szerkesztve ]
-
EVL2
aktív tag
válasz CptAdamica #8775 üzenetére
Ahogy itt már előttem is írták a tápodtól függ leginkább a cw. Ha nem valami belépőszintű cucc nem, hiszem hogy gond lesz. Vannak tápok(tipusok) amikre kicsit érzékenyebben reagálnak.
Megértem a kínlódást nekem is volt már részem benne. meg lesz is...A Gaming x-et itt mindenki nagyon dicséri. Remek kártya remek hűtéssel. Panaszosat az elmúlt 4 hónapban nem láttam még itt ebben a topikban. Strixet volt már aki nem komázta. Persze az is biztos hogy remek kártya.
[ Szerkesztve ]
-
EVL2
aktív tag
válasz CptAdamica #8772 üzenetére
A cw jelentkezik AMD és Nvidia oldalon is. Ilyen szempontból mind egy hogy melyiket választod.
-
Pubszon
veterán
válasz CptAdamica #8772 üzenetére
A zizegés nem csak a kártya hibája, legalább annyira a tápé is, sőt...
De már ez sokszor le lett írta.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz CptAdamica #8770 üzenetére
A gyári OC-k kb vicc kategória.
1%-ot ha számítanak.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Hauptmann
addikt
válasz CptAdamica #8698 üzenetére
Annak akkor nem kell eladni. De ez azért nem életszerű gondolatmenet, mert ha nálad nem cicereg, az új tulajdonosnál viszont igen (amire minden esély meg is van), akkor visszaveszed tőle?
-
Hauptmann
addikt
válasz CptAdamica #8681 üzenetére
Szerintem ez nem értékcsökkentő tényező, mert egy adott kártyánál is véletlenszerű. Az egyik táppal csöndben van, a másikkal meg cicereg.
-
szasanyi
félisten
válasz CptAdamica #8677 üzenetére
Nem lett volna szükséged rá, ha elolvasod az összefoglalót.
-
BReal
addikt
válasz CptAdamica #8672 üzenetére
A cicergés teljesen független attól a ténytől, hogy NV vagy AMD kártyáról beszélünk. Jellemzően Giga kártyáknál szokott jelentkezni. De ez is lehet azért van, mert a legtöbben azt vesznek. Több eladott Giga kártya, több coil whine. Ha zavar, állj el a vásárlástól és rendelj újat. És ahogy írták, ha van rá mód, próbáld ki másik táppal is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CptAdamica #8677 üzenetére
Nincs mit.
Azt figyelembe kell venni, hogy eladáskor majd biztos lesznek, akik problémázni fognak rajta, ha cicereg a megvásárolni kívánt kártyájuk (persze vannak, akiket egyáltalán nem zavar, és nem is foglalkoznak vele, mint pl. én, hiszen fejhallgatóval a fejemen azt se hallanám meg, ha üvöltenek mellettem). Nem működési hiba, de zavaró lehet bizonyos esetekben. -
törölt tag
-
bobalazs
nagyúr
Volt ilyenről szó hogy táponként változhat a cicergés, tápcsere megoldhatja.
Ha nem túl idegesítő a cicergés hangja szerintem nem kell visszavinned.
Nálam is cicereg minimálisan az evga, kikapcsolt hangszóróknál lehet hallani.[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Nálam a híresen cicergő Gigabyte G1Gaming teljes kussban van FSP táp mellett.
-
core i7
addikt
válasz CptAdamica #8353 üzenetére
az olcsobbat szerintem ahhoz képest ,hogy átalakítók pofátlanul drágák majdnem mind1 lenne 1 monitor
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
válasz CptAdamica #8341 üzenetére
szerintem épp ellenkezőleg az rx480 egyre erősebb DX12 ben az új driverekkel GTX 1060 hoz képest
-
ovics
aktív tag
válasz CptAdamica #8314 üzenetére
nem tudom hogy most hogy állnak a driverek miatt a dolgok, de eddig azt olvastam hogy nem igazán éri meg a 480, akkor már 470 és egy kis tuninggal be is lehet érni a 480at. nyilván abban is van némi tuning potenciál, de szvsz nem éri meg az a minimális különbség az esetleges +10.000-et
kérdezz rá a topicjában ha a mellett döntenél -
alcsa
senior tag
válasz CptAdamica #8308 üzenetére
En kerek bocsanatot, mert nem irtam le melyikre gondoltam .
-
alcsa
senior tag
válasz CptAdamica #8304 üzenetére
A Strix valtozat szinten tul hosszu, sot, az a leghosszabb. En a Dual-ra gondoltam.
(#8305) hash99: egy picit volt dragabb a Gigabyte-nal, ezert is vettem ezt
(#8306) jcs: max 26 cm, de ez a nagyon max, faltol falig. Tudom, hogy ajanlottabb a Gigabyte, es nem garancia semmi, hogy jo vagy rossz, de ha mar leszukitettem erre a kettore, a Zotac szimpatikusabb volt.
Az ara miatt annyira nem aggodtam, minimalis kulonbseg volt, es egy par evig ugysem fogok mast venni.
Meglatjuk, hogy ha jol dontottem, vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
csa33ee
aktív tag
válasz CptAdamica #8216 üzenetére
Úgy igaz.Többek közt ezért (is) adtam el a pirosat. És a cw-nak nyoma sincs,pedig nyitott házban használom.
[ Szerkesztve ]
''''jelenleg nem tudok mit mondani magának most annyira jelenleg''''
-
csa33ee
aktív tag
válasz CptAdamica #8214 üzenetére
Hangját gyakorlatilag nem hallani,a tápnak erősebb a szélzaja.Led világítás nagyon pöpec,de ez csak a kirakat,én belőttem egy zöldes-kék árnyalatot az nem zavaró.Vigyázat,a kártya hosszú, majdnem 30cm!A legutóbbi Tomb Raiderrel próbáltam,szinte minden kimaxolva, egy-két beállítást vettem vissza ultráról,többek közt a textúra részletességet ugyanis full HD-n ember nem mondja meg a különbséget a max meg az ultra közt.Tress fx-et alapból bekapcsolta,igaz egy I5 4690 procival dolgozik össze.A hőmérséklet nem ment 50 fok fölé !OC-n még nem próbáltam, egyelőre több mint elég az alap órajel.
-
csa33ee
aktív tag
válasz CptAdamica #8187 üzenetére
Én is az általad kinézett típussal rendelkezem, egy R9 290-ről váltottam.
-
NandoXXL
senior tag
290-em volt GTAV alatt OC + 10% dobott. Nos 1060 sokkal folyamatosabb képet ad, nincs mikro lagg, melegedő déli híd, halk a gép (290 befűtött mindent, a végén a táp ventije is felpörgött). Gyűlöltem, crimson-al jöttek a driver gondok.. Utána 960.. 380.. most Strix 1060 6GB öröm és boldogság azért nem egy 1070, tehát nem NV cím alatt nem aláz, viszont stabil nálam, csendes, nem fűt stb. Driverek jók, igaz csak ha okom van akkor rakok újat, némi informálódás után (ez gyártó független dolog, csak Crimson alatt sok volt a gondom, itt azért találni jó drivert persze hibást is ).
[ Szerkesztve ]
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
Bacusuz
addikt
teljesítményben erősebb, és fogyasztásban sokkal alcsonyabb, tehát mindenképpen.
Én most váltok, de lehet csak szőr-szőrben a 3g változat váltja le.
Nagy elvárásaim nincsenek, fiamnál már látom mit tud, és az nekem is elég.[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...