- ZIDOO médialejátszók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- MSI notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ovics
aktív tag
válasz szasanyi #8322 üzenetére
hát mivel évek óta nem tudok nagyobb címekkel játszani, ezért gyakorlatilag ha 3 év múlva mediumon elfut a játék akkor én már boldog vagyok de azért jelenleg elvárnám a high/ultra vegyes beállításokat legalább idén
bár az árak miatt még nem aktuális a dolog, és ha így halad akkor lehet csak nyár lesz mire veszek gépet, de tervek szerint 1 hónap -
ovics
aktív tag
válasz CptAdamica #8314 üzenetére
nem tudom hogy most hogy állnak a driverek miatt a dolgok, de eddig azt olvastam hogy nem igazán éri meg a 480, akkor már 470 és egy kis tuninggal be is lehet érni a 480at. nyilván abban is van némi tuning potenciál, de szvsz nem éri meg az a minimális különbség az esetleges +10.000-et
kérdezz rá a topicjában ha a mellett döntenél -
ovics
aktív tag
az a baj, hogy tényleg berendeltünk vagy 10-et, titokban kellett volna tartani, csak nekem szólni privátba és akkor az a 2 elvész a tömegben és az év üzletét nyélbe ütöttük volna januárban
-
ovics
aktív tag
na jó, kicsit nagy a szám, bár tényleg megvenném, csak egyelőre nem tudom hova tenni :/ laptopba nehéz belepaszírozni egy ekkora dögöt bár úgy se kapjátok meg minden esetre utánajárok hogy hova rakhatnám
de inkább kivárok holnapig, aztán ha más nem berendelem magamnak én is, pár hónap garanciavesztést megérne
[ Szerkesztve ]
-
ovics
aktív tag
ha valaki megkapja ennyiért, én 70ért megveszem
-
ovics
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #8223 üzenetére
elég gyanús
-
ovics
aktív tag
tudom hogy most ez egy játékra való levetítés, és valószínűleg amds játék, de az rx480 ennyivel jobb?
illetve akkor megkérdezném még egyszer, ezt már mindenkitől, hogy a phoenix megér e +7.000-et a windforce hűtéséhez képest? kicsit ódzkodom a gigától, mert arról panaszkodtak páran, míg a másikról nem olvastam ilyet
[ Szerkesztve ]
-
ovics
aktív tag
a phoenix hűtése megér +7k-t a windforce-hoz képest?
-
ovics
aktív tag
sziasztok!
úgy néz ki hamarosan belépek a klubba. kérdésem az lenne, hogy a phoenix 6gb-s kártyái mennyire jók a tapasztalatok szerint? azt tudom hogy általánosságban a kártya megfelel fhd-ra játékra.
ennél a kártyánál azt írják a boltnál (pcx) hogy a memória órajel 4000, míg a többinél 8008-at, ez jelent valami hátrányt? -
ovics
aktív tag
sziasztok!
nagyon gondolkozok a kártyán, meg a nagy tesóján is (1060 6gb vs 1070) de olyan helyzetben vagyok, hogy vagy i5-1070 vagy i7-1060. na most ahogy olvastam az i5 néhol elfogy az 1070 alatt, szóval ettől kicsit tartok, az i7 meg kiszolgálná a következő kártyát is tutira.
a kérdés az lenne hogy mennyire elég az 1060 fullhd-ra játszani? nézegettem a teszteket, elég meggyőző, de ugye a tapasztalat néha mást mutat. hozzátenném hogy évek óta nem tudok nagy címekkel játszani mert a lapos nem bírja már, szóval azért hatalmas igényeim nincsenek, csak mondjuk 2-3 évre szolgáljon ki, némi kompromisszummal is akár.köszi előre is a válaszokat (=
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- ZIDOO médialejátszók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ukrajnai háború
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest