- Fujifilm X
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Értem.
Visszatérve a GTA-hoz, nálam nem a vref a gond. Doom max grafikán megy 100fps felett, Tomb Raider és a Battlefield 1 is nagyon jól megy. A helyzet az, hogy a GTA van elrontva, sokan panaszkodnak is ugyan erre a hibára.
Nem létezik hogy már fél terhelésen úgy gondolja hogy nincs elég fesz.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Redneck
nagyúr
Engem baromira érdekel mert az ingadozást nem bírom. Pár milisecundum drop, és már nem folyamatos. Valakit nem zavar, nem is látja, de én régi FPS játékos vagyok és nagyon rá van állva a szemem. Tudsz leírást mutatni, vagy esetleg röviden leírni a módszert? Inkább játszom kevesebb de fix fpssel és szebb látvánnyal, minthogy a nagy ingadozást (egyenetlen frametimeokat) kelljen nézzem!
Előre is köszönöm!
Szerk:
Elsősorban a Single játékok miatt kérdezem, de multiban sem lenne hátrány a stabil (akár alacsonyabb) órajel és feszültség![ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
Mi az a VREL és mit lehet tenni ellene?
Nekem a GTA megette lazán a RAM-ot és a lapozófájlt SSD-ről. Több memóriával elvileg ennyire nem droppol(mondták és YouTube videók szerint se) de én is ezért tolom 50Hz-en V-synckel.Fast Sync nálam élvezhetetlen volt.
devast: Múltkor volt hogy nem lehet belenyúlni mert hamarabb TDP limitbe ütközik és ugyanott vagy.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Pubszon
veterán
De ő nem azt kérdezte, hogy mi módon tuningoljon, hanem hogy ez a Giga kártya kb mit tud OC-ban, én pedig erre válaszoltam.
Húzza fel 1700-ra az alap órajelet, aztán játsszon, teszteljen, nem számít hogy mennyin megy boostal, azzal úgy sem tud semmit sem csinálni, ha 2050-en vagy 2150-en megy sem, mert arról nem tehet. Csak legyen stabil.
Mint írtam, a boostot ne nézze, arra nincs mit adni, mert az több tényezőtől függ. Furmark alatt nálam 200MHz-el alacsonyabb mint játék alatt, mert hamarabb eléri a TDP keretet.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
De szerinted hogy tuningoljon ha a boostot nem tudja állítani?
Csak és kizárólag az alapórajelet lehet állítani, azt húzza és az otthoni körülmények között tesztelje, hogy melyik játékban mit boostol, ezt senki nem tudja megmondani. Tehát nem is értem, hogy mit akarsz mondani.
A boost az függ a hőmérséklettől és a TDP-tól is.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
A boost OC-t hiába írom ide, az sok dologtól függ meg nem is tudjuk mi beállítani, tehát közölni sincs értelme.
Viszont ha az alap órajelet emeled, akkor a boost is emelkedik.
Ahogy emeltem az alap órajelen, a boost is több mint 100MHz-et emelkedett.
Tehát nincs miről beszélni, a kérdező pedig kapott választ a kérdésére.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
gyulaitomika
tag
Addig jó.
Köszönöm a válaszokat!
Intel Core i7 14700KF @ 3.4Ghz | Asrock Z790M PG Lightning/D4 | GeForce RTX™ 3080 VENTUS 3X 10G OC LHR | Kingston HyperX Predator RGB 32GB @ 3200mhz | be quiet! Pure Power 12 M 850W | Kingston SSD M.2 NVMe KC3000 1Tb | Toshiba 2TB HDD | Sharkoon RGB Slider White
-
dewil666
őstag
Neked van ezzel tapasztalatod?
Mert nekem van. Napi kapcsolatban állok az egyik pesti nagykerrel és tudom az árakat.
Pl egy konkrét példa: A boltban független telefon 91.990ft. Csak nekem saját részre (nem eladásra) beszerzési áron 23.000ft-ért adja. Ha a boltnak tesz rá valamennyit akkor is bődületes lesz a haszon a boltnak. Amelyik kisker nem tud profitáli, megélni annak kevés a forgalma vagy rossz a hírneve.Bocsánat NINCS Több off. Részemről befejeztem a témát!
Drachande
Milyen kártyára cseréled?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
EVL2
aktív tag
Pontosan egyetértek azzal amit mondtál. Egyszer itt már írtam róla hogy nem tartom korrektnek azokat akik direkt rájátszanak erre a 14 napra. Tesztelgetésre rendelgetnek pedig igaziból nem is akarnak vásárolni. Sajnos amikor "néha belegondolok" rájövök hogy ezért kapok folyamat használt vagy bontott terméket.
Nem örül senki sem ha akár csak bontott terméket is kap, de ha még sérült is... Szerintem még te neked sem az fordulna meg először a fejedben hogy "szegény boltosok".Ezért is írtam hogy szerintem ezt a 14 nap visszavásárlást már nem sokáig élvezhetjük mert túl sokan visszaélnek vele. (ez kb 1 hónapja volt)
Elnézést az off-ért, tényleg befejeztem.
szerk: A boltosokat a profit hajtja és ők sem azon tépődnek, hogy neked mennyire rossz hogy teljes árat fizettél egy használt vagy sérült termékért. Amikor garantálták neked a telefonba hogy bontatlan terméket kapsz. És most konkrét esetet írtam le.
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
De Te is gondolj bele hogy amit Te értékcsökkentett terméknek írsz azon is van bőven haszon nékik! Tudom mert tudom. Egy példa: amit a bolt 100e ft ért árul az kb 40e ft-ba van neki. Vagy még kevesebbe!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Pubszon
veterán
Köszi.
Az lesz, megkérdezem.
Ha 2 hónap után ezt csinálja, ettől csak rosszabb lesz attól félek. Rákerestem és látom, hogy nem egyedi a probléma. De hogy csinálhat sorozatba ilyet a Gigabyte?
Ezelőtt 4 évig ment egy AC twin hűtőm a VGA-n, amit amúgy is használtan vettem, na azok jó ventilátorok voltak. Hátha meg tudok velük egyezni.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
jcs
tag
Köszi! Igen a Te írásodra referáltam. Vajon miért ekkora a TDP target/limit...? 150W felett kell a 8 pin.
Márpedig nagyon sokan meg akarják nézni a kártyájuk maximumát. Ha tud 160-180W között fogyasztani a gpu...akkor tudjon a tápellátás miatt is..
Gondolom az MSI mérnökei is kiskaput akartak hagyni , ha valaki extrán tudna/szeretne tuningolni.
Pl egy seahawk féle megoldással. ?...szakmaiatlan vagyok ! diszlexiás és a csökkent értelmi képességű :(
-
-
Departed
őstag
Ez ilyen, 2126-nál ne számíts nagyobbra ha fejreállsz sem, ez a boost technológia határa. Te kereteket állítasz, a többit a kártya végzi.
Javaslom inkább vedd visszább a feszt addig amíg még tudja játékok alatt ezt a 2126-ot tartani, aztán csak játssz vidáman.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest