- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
Dave946 #3319 üzenetére
Nem, valójában full alapon használom, csak az ilyen dolgoknál szeretem megnézni hogy hol a vége.
Jé, őstag lettem, de mikor?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Dave946 #3297 üzenetére
Itt a kis táblázat ami megmutatja melyik chipnek mennyi a maximális sebessége. Amennyiben hynix ram chip van a karidon... [link]
A vgaknál a vram az ami a legkevésbé tűri el a magas feszt illetve a melegedést. Sok karinál a vram előbb száll el mint a gpu vagy a feszültség szabályozó ha a ram túl van hajtva és én nem a lutri tuningra gondolok. -
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Dave946 #3290 üzenetére
Hali pontosan milyen márkájú vga-d van? Azért kérdem mert mocskosul sok féle variációja van mint hűtést tekintve mint órajeleket tekintve a gts 450-nek.
Szerintem jól gondolod 2250 mhz-ra húzod az 4,5 ghz lesz. Meg tudnám nézni milyen ramok vannak a karidon ha pontosítanál. Ennél a karinál jól jön a ram tuning mert a sávszélesség limitálja kicsit a kártyát nem nagyon de számít az az 500 mhz amit akarnál. Amit lord mondott igaz 4500 mhz-t a 0,5 nano secundumos időzítésű memóriák nem bírják a gts 450 karik nagy részén 0,5-ös ramok vannak nem 0,4-es. Kérdéses hogy eléred e a kitűzött célt. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
Dave946 #3047 üzenetére
Erre van szükséged A legördülő menüben állítsd be az elérhető legmagasabb feszültséget, amit a tetején találsz - SZIGORÚAN SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE. A megemelt feszültségérték értelemszerűen nemcsak megnövekedett teljesítményt hoz magával, hanem a fogyasztást is emeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest