- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dikk
tag
"1 hónap várakozás után nvidia feld*ghatja magának, aztán veszek egy 3870-est, vagy kitudja"
Vegyél azt... Azt se lehet kapni...
De nyugodtan mondd hogy az nv a szar mert nem csinál eleget a 88GT-ből... Ha maxon van a gyártási prioritás akkor a túl nagy igény az ami miatt nincs európába elég...
-
engusz
veterán
Úgy hírlik, hogy nem az nVidianál van a szűk keresztmetszet. GPU-ból szarásig van.
-
csutkaa
senior tag
hááát igen.. egy ilyen kártyát nem hagyhatok alapon
X2-val az a bajom hogy vissza fogja a vga-t igy tunningolva csinált 9400 körül hol ott c2d olyan 11.000 és 12.000 pont között csinálna.
700/2000 csak teszt ereéig ment... huzamosabb ideig nem birja memória gyári hűtéssel.amin használom az 680/1900 az viszont atom stabil
és 61 fok körül van a kari.
-
Én csak 1024*768-ban játszom: 19" CRT monitor, 100HZ, 4xAA + 8-16xAF. És igen, 8800GT-t tervezek venni.
Na ezt add össze!
Más: haverem ma tudott volna hozni a Ramiból olyan 63k bruttóért MSI OC 8800GT kártyát, de ez nekem sok(k). Őszintén: nem szándékozom 50-55k-nál többet kiadni érte. De mikor lesz annyi?
-
Dikk
tag
én a 6600-nál is megoldottam a hűtést VF700-al mert a gpu alatt a foglalat felé volt még egy kis hülyeség (biztos amit te is írtál) megfogtam vágtam le egy alu lemezt felpolíroztam bekentem két felöl zalman trutyival két helyen kifurtam ahol kell aztán feszesen rajta van és 50 fok körül van a kártya.
Kérdés hogy a 8800GT-nek elég e a VF700??? (A gyárihoz képest.) mert ha elég ill jobb mint a gyári akkor házi tuningba rá témázom azt majd látom hogy lesz cash és egy vf1000-re beruházok késöbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged