- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabahun
senior tag
Nem mára igérték az új driver a g80-hoz,amiben Physix támogatás is lesz??
-
Csabahun
senior tag
válasz
Laraxior #13248 üzenetére
Nos mivel a mondandóm a saját véleményemet tükrözi,éppen ezért neked nem kell megfogadnod.(de megteheted)És ez a vásárlás dolog sok mindentől függ,természetesen ha jó áron jutsz hozzá akkor 1értelmű ,hogy azt vedd.
És a véleménynyilvánítási jogot fentartom magamnak.Ja és azért van GTX-em mert amikor megjelent ,50eft-al olcsóbban jutottam hozzá,és valjuk be az nem kis pénz!!!
És hülye lettem volna 80-ért 7900GTX-et venni.
Az lehet,hogy nem hajtja ki az X2-ő,de még igy is maxon játszok mindennel,és nem élvezhetetlenül.De amúgy is jobban számit a vga mint a proci.
juhi07:Na ez meg a másik!!
De ettől függetlenül GRAT a kártyához
egy darabig nem lesz gondod.
Az 5700 Ultrát és a 5800 Ultrát kihagytad!
-
Csabahun
senior tag
válasz
r-chee #13234 üzenetére
Én amondó vagyok ,hogy még egy jó darabig elég lesz a 8800 GTX.Nekem is ASUS 8800 GTX-em van és egy jó darabig nem cserélem le az tuti.
Majd ha egy olyan játék amit nagyon várok sz@rul megy ,na majd akkor elgondolkozok egy cserén.
És mivel én 1280x1024-ben tudok max játszani(nekem bőven elég) szerintem egy jó darabig birja a GTX. -
-
Csabahun
senior tag
válasz
manutdzoli #13157 üzenetére
-
Csabahun
senior tag
válasz
manutdzoli #13151 üzenetére
Ez azért játéktól is függ,de ha ugyanazzal a játékkal tesztelted akkor valszeg a meleg miatt van.Az enyém 650/1620/1000 megy rendesen.
-
-
Csabahun
senior tag
válasz
hakos1987 #12145 üzenetére
Valszeg nem stabil a megadott MHZ-eken.
Talán ha lentebb vennéd és úgy tesztelnél akkor tovább bírná.
Az én ASUS 8800GTX-em 650/1600/2000-en stabil crysis alatt.
A memória már nem megy följebb mert hibázik,a shader 1650-ig ment mert utána már az is hibázott.
Gpu 670 körül adja meg magát. -
Csabahun
senior tag
Sziasztok,tudja valaki hol tudok ilyet beszerezni?? [link]
Az 5 kopoltyú alá pont ilyen passzolna ,hogy kiszivja a sok meleget.
-
Csabahun
senior tag
válasz
Dark Archon #5019 üzenetére
Persze én tudom,hogy nem az,mindennel tisztában vagyok csak megosztottam veletek.
Viccnek szántam,de azért nem lenne rossz ha tényleg küldenének egyett 18340ft-ért!! -
Csabahun
senior tag
Skacok akit esetleg érdekel egy XFX 8800GTX xxx edition 18340Ft-ért az látogasson el ide!!!
-->[link]
-
Csabahun
senior tag
válasz
JohnnyX #1802 üzenetére
A piros/zöld/kék az composit kimenet,a sárga meg video kimenet..
A sárgát componens videó jel továbbitásra tudod használni,ha van RCA ajzat a TV-n.
A p/z/k pedig csak olyan Tv készüléken ami rendelkezik composit bemenettel ami asszem ritka a hagyományos tv-ken,de LCD-n lehet már vannak. -
Csabahun
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #1407 üzenetére
Nekem akkor akadt de iszonyat módon(16FPS) amikor sok emberke volt előttem,Pl amikor verekdtek a börtönben az emberek!
Nem hiszem el,hogy a konfigom nem elég hozzá!!!!!! -
Csabahun
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #1401 üzenetére
Érdekes,hogy ezt mondod ugyanis nekem a SCDA-val semmi gondom nem volt az exe mögé kellett tenni a -ll,és ment is.
Csak az bosszantott,hogy voltak helyek ahol 16FPS-el ment és egész sok olyan hely volt.
Na ez miatt hagytam abba.
Már kérdeztem több embert is és sajna senki nem tudott választ adni ,a problémámra.
Quadro:Van 2millás modell is
[Szerkesztve] -
Csabahun
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #1402 üzenetére
Úgy ahogy Soak mester mondja!!
Az viszont érdekes,hogy vannak olyan quadro modellek amiért 300eft-ot kérnek és AGP8X ,és 256Mb ram!!!!
[Szerkesztve] -
Csabahun
senior tag
válasz
jaffa 2843 #1395 üzenetére
Tudod ki cserélt volna VGA-t!!!!!
-
Csabahun
senior tag
Mikor lesz meg a GTX???
Kiváncsi vagyok te meddig tudod húzni. -
Csabahun
senior tag
válasz
T.Peter #1382 üzenetére
Még kérdezed???
Persze ,hogy tegyél ha nem akarod,hogy hibázzon(VGA) és fagyjon a rendszered!!!!!!
És az alkatrészeknek sem tesz jót ha 80 fokosak lesznek!
Zárt házba ki se próbáld venti nélkül!!
Én is nyitott házzal használom+egy 8cm-es venti fújja el a VGA-tól a meleget.
Nekem is ASUS van ,és nagyon jó a hűtése.
[Szerkesztve] -
Csabahun
senior tag
Úgy látom ez Quadro driver(162.50)
-
Csabahun
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #1370 üzenetére
162.50-es WHQL??? ezt honnan vetted ,csak mert julius 26-án adta ki az Nvidia a 162.18 WHQL-t és most néztem meg még mindig ez a legújabb!!
Viszont érdekes ,hogy az Nvidia nem jelzi az oldalán,de megvan!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Csabahun
senior tag
A Dirt-el igazad van,iszonyat béna!!!
És itt nem a DX10.1 bosszant MINDENKIT ,hanem az ,hogy a mostani DX10-es kártyák NEM TUDJÁK A DX10.1-et ,és ez nagy különbség!!!
Mert szép és jó,ha fejlődünk,na de ne összevissza.
Amúgy nem parázik senki,csak bosszantó egy dolog,hogy miket művelnek 1-esek. -
Csabahun
senior tag
válasz
Dark Archon #1285 üzenetére
Skacok itt nem lehet ésszel fejleszteni!
Mert a fejlesztők is elvannak szálva maguktól(optimalicáció),és te hiába veszel olcsó kártyát(mivel ugye okosan akarsz venni valamit),Kb 20 FPS-el megy majd LOW-on is!
Holott mehetne szépen is ,csak nem a pénzre kellene gondolni fejlesztés közben ,hanem az optimalizációra!
Az emberke meg nem azért veszi meg a 150eft-os kártyáját ,hogy 30FPS-el menjenek a cuccok fullon,és akkor bejelentik a DX10.1-et.
Röhej. -
Csabahun
senior tag
2 hónap múlva ilyen hirdetések lesznek:
8800GTX eladó,vagy csere 8900GTX-re ráfizetéssel!!
Ár:40eft -
Csabahun
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #1281 üzenetére
Skacok ha így halad a PC piac akkor azt fogják elérni,hogy szépen lassan kihal!!
Tényleg undoritó amit művelnek velünk,mégha milliomos is lennék akkor is zavarna a dolog,hogy percenként jön ki új VGA(nem anyagi okok miatt)..
És a fejlesztők sem nézik jó szemmel,hogy még ki sem használták a DX9-et és már itt a DX10 + ez a DX10.1.
Nemtudom valaki emlékszik-e a C64-es időkre???
Na ott amikor bejött a C64 újdonság volt,és a játékok is (persze gagyik voltak akkor még).
Aztán időről időre gyönyörű játékok születtek(Turrican1,2,Last Ninja3 stb),és a hardver ugyan az volt!!!!!(nem bővitették)
Szóval a lényeg a C64 teljesen ki lett aknázva,jó lenne ha a mostani fejlesztők is igy csinálnák,és nem mindig belekezdenek valami új félmunkába!
A játékfejlesztőkre is gondolok!
Ez a DX10+10.1 egy nagy nulla,semmi,zéró nem kéne ennyire erőltetni,majd ha kiforrotta magát.
Bosszantó egy dolog!!!
Lassan tényleg konzol lesz!!!
OpenGL RULEZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
Csabahun
senior tag
válasz
C.Brigante #1247 üzenetére
Elég neki 100%,nézd meg a konfigomat!!
-
Csabahun
senior tag
Elképzelhetőnek tartom,mivel nekem sem megy az élsimitás ott ahol eddig ment(Oblivion).
A 158.22-es driverrel még be lehetett kapcsolni az élsimitást, a mostanival 162.18 viszont nem!
Én azt mondom,hogy driver hiba,ráadásul nekem még az élsimitást sem lehet alkalmazásvezéreltre tenni,mert kikapcsolt módba ugrik.
A Rainbow Six Vegasban is volt élsimitásom a 158.22-es driverrel ,162.18-al most nincs! -
Csabahun
senior tag
válasz
Tuco Ramirez #517 üzenetére
Kösz!
-
Csabahun
senior tag
Valaki cserélte már ki a gyári hőpasztát valami másra a GTX-én????
Tapasztalat?????
THX -
Csabahun
senior tag
válasz
wombation #383 üzenetére
Nos mivel mindenki tudja ,hogy a 8800-as kártyák melegszenek de nagyon,ezért nekem is volt amikor hibázott alap órajelen!
Ez akkor volt amikor zárt házban,semmi hűtéssel, S.T.A.L.K.E.R. közben piros kis csikok jelentek meg.
Egyszer csinálta csak ,azóta van hűtés és 650/2040-en stabil semmi gond vele!
Reméljük tényleg nem lesz gondod vele!
[Szerkesztve] -
Csabahun
senior tag
válasz
wombation #379 üzenetére
Nekem volt Gainward kártyám(7800GS + 512Mb) 6 hónapig,semmi gondom nem volt vele!
A többieknek:
Szerintem meg teljesen felesleges ezt a OC verziót megvenni mert ha csak a simát vennéd az is megy emelt órajeleken.
Az én GTX-em is megy 650/2050 stabilan,de ezt az órajelet is megvehettem volna OC név alatt és még fizettem volna x összeget rá.
Ez az OC egy nagy kamu dolog,olyan mint amikor a 6800GT és Ultra között 50Mhz különbség volt és az árában is hasonló 50eft!!!
Értelme nem volt az Ultrának,mert a GT-is simán fellehetett húzni Ultra szintre!!!
Ezt a MI szivatásunkra találták ki,hogy ''appám OC verzió ,emelt órajelek, király, meg is veszem'',aztán meg hazaviszi és hibázik az adott órajeleken.
[Szerkesztve] -
Csabahun
senior tag
válasz
janos666 #324 üzenetére
Nos ,mivel a kérdés az volt,hogy''Kiváncsi vagyok ,hogy egy GTX-en hogy fog futni a Crisys?'',éppen ezért ajánlottam a a videókat mert azok mind 8800GTX-el készültek(valszeg) de 2-őt tudok ami 100%,hogy 8800GTX-el készült.
Tehát a kérdésre választ kap ha megnéz egy videót.
Nemrég láttam egy videót ahol a konfigba 1db 8800GTX-volt,és ment mint a vizfolyás,úgyhogy ne aggódjon nála is menni fog folyékonyan!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest