- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Szép jó napot!
Mi kell a klubbtagsági felvételhez?
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Na jó, itt sem történik semmi. Elmentem lefeküdni.
Ha valaki segíteni szeretne egy "sorstársunknak", mert sürgősen pénzre lenne szüksége, az dobja be az aláírásomat a sajátja helyére. Szerintem nagyon korrekt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Laraxior #4656 üzenetére
Ha már így összjöttünk, kérnék egy kis okítást. Próbáltam itt a topicokból kihámozni a lényeget, de nem sikerült. Hogy is van ez a Raid pontosan? Milyen HW kell hozzá, mennyivel jobb, mi a lényeg?
Légyszi úgy, minta totál hülye lennék (persze ez nem zárja ki, hogy tényleg hülye vagyok )
-
TazLeacher
nagyúr
Köszi a válaszokat! Egylőre most nincs ilyenekhez "kedvem". Csak érdekelt. Ha esetleg raptorra adom a fejem, akkor már 150GB-s az elég ez Oprendszernek meg a 2-5 játéknak, ami épp fent van.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Beowulf_78 #5002 üzenetére
Na, megvan az én Quadom is...már csak a lap kell, meg valami hűtő, és rakhatom össze.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Beowulf_78 #5008 üzenetére
Köszönöm az üdvözlést. Üdvözlet az üdvözlők klubjában.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Laraxior #5859 üzenetére
Ezt a történetet mondjuk úgy, hogy részben ismerem. Kötöttek egy egyességet úgymond, hogy elkerüli az aprókat. Erre UP-ért banolták. Jó, igazuk van, mert mondták, hogy kerülje el. Kicsit máshogy értelmezték a kerülje el dolgot, de ez van...de azért ez már nem túlzás, hogy csakazért is...nem tudom. Lehet neked van igazd...
-
TazLeacher
nagyúr
A sok ellenérv, jótanács, segítség, és miegymás ellenére megléptem egy nem túl logikus lépst, de IGEN, dupla tagságot váltottam a klubba.
Végre együtt az ikrek:
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Beowulf_78 #6219 üzenetére
Rohadt szerencsétlen vagyok. Megvettem a lapot, és hiányzik a dobozból az alaplapi kishűtő felfogatója.
Már intézem, de megvan az első BUG.
Egyelőre őssze van rakva, de ennyi. Bekapcsoltam, megy, aztán mentem lefeküdni 03:15-kor.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Beowulf_78 #6231 üzenetére
Sajna jön a 7vége, de hétfőn megy vissza cimbora nagykerbe, és intézi a cumót!
De köszi a felajánlást!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Laraxior #6234 üzenetére
Jövő héten lesz min2, de amig nem tudom normálisan összerakni, addig nem tudom a kábeleket elrendezni, nincs addig kép.
Meg addig nem is kinzom. Ja, és fingom sincs, hogy kell ezzel a lappal tuningolni, illetve most váltottam DDr3-ra, ez is új még.
Szóval:
Aki tud esetleg segíteni az XFX 790i tuningbeállításaival, illetve kicsit tudna mesélni ebben a lapban a DDR3 tuningról, az szívesen fogadnám.Illetve hogy kell nem windowsosan BIOS-t frissíteni?
-
TazLeacher
nagyúr
Mi van itt? 2 napig nem olvasom a hszeket, erre mi történik...megyek át a 280-asba megnézem mi történt ott, olvasgatok ott is egy kicsit, csak, hogy képbe legyek. Csók mindenkinek itt. Úgynézem itt a sava-borsa a közösségnek.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz biggamer #9715 üzenetére
Néztem, hogy egy kicsit lyukacsos lett. Mondjuk igazából pont tök mind1 szerintem, hogy itt, vagy ott folyik a társalgás. A lényeg, hogy jó legyen a közösség, itt meg jó, ott meg jó (volt) ennyi. Mostanában szinte csak read only üzemmódon vagyok itt is, ott is. (Lassan már mindent tudok az itteni kemény mag családi életéről. ).
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Beowulf_78 #13940 üzenetére
Grat a pirosakhoz...furcsa látni tőled, de monjuk neked nem ez az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Thunderbird
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest