Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Én sem vagyok tőle elragadtatva de ezt már ecseteltem korábban
Nálam az utolsó jó cod a 2 volt. Azzal még mai napig is játszogatok néha
Bár a 4-el is toltam vagy egy évig rendszeresen úgy szerény heti 20-24 órát összesen
A BFC-re is ez a sors vár most már van pénz lehet rendelni most a jövő héten be is szerzem úgy döntöttem
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Laraxior #20292 üzenetére
Hát azért ezt se mondanám ennyire.
Ált azért játszok haverommal mert neki jobb a nete mint az átlagnak és ő általában a host, amúgy meg szanaszét laggol bárhova megyek játszani.
Ez az egyik része a többi meg az hogy sokat dobál a steam is ki de sorolhatnám.
Amúgy nem lenne rossz játék dedikált serverekkel és sd-ben nem 6körrel. -
ADAM1337
nagyúr
Pont néztem hogy megvegyem-e a bf bc2-t erre látom a sok rinyát a topikjába a multival kapcsolatban.
Jól tettem hogy nem siettem el, max akkor veszem meg ha mindent kijavítanak még 1x nem fürdők be mint ezzel az mw2-vel is.
Amúgy mw2 dlc-ről itt nem tudtok valamit mostanában kéne kijönnie. -
Cyberpunk
félisten
Pedig a sokmagos rendszerekben elég nagy potenciál rejlik játékok terén is fizika, AI számítások stb..
De majd talán a következő konzol generációtól mert sajnos a mai játékokat erősen kötik ahhoz az az elsődleges cél piac. Amit aztán több kevesebb sikerrel portolnak át PC-re. Tisztelet a kivételnek
DX11-el is hasonló a helyzet. Látványban pedig lenne különbség nem is kicsit gondoljunk csak a tesszallációra. Persze ne a már megjelent játékokban alkalmazottra mert az édes kevés.
És hát igen a mostani VGA-k beleértve az ATI HD5xxx-es vagy GTX4xx-es VGA-kat még nem igen lesznek erre alkalmasak. Bár az előjelek szerint a Fermi az gyorsabb lesz tesszallációban mint az ATI DX11-es kártyái. Bár szerintem az előbbit is megfogják majd a ténylegesen DX11-es játékok.
Ebből is az a tanulság vonható le hogy új DX API-t használó kártyát nem érdemes megvenni az első szériából.
Én is még jó darabig el leszek az elavult DX10-es kártyámmal -
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #20287 üzenetére
Már 2 évvel ezelőtt is, ezek az érvek szóltak mellette, meg ott volt az, amit te is említesz, hogy "majd a játékok valamikor talán"...ami még mindig csak ábránd. Videókonvertálásra jelenleg kevesen használják, grafikai munkára még kevesebben, a DX11 meg jövőre lesz csak igazán használható. Addig egy olyan fícsör marad, mint a DX10.1 az elején. Mindenki azért vett ATi-t, mert az tudja a DX10.1-et, és az milyen jó. Jött összesen 4-5 játék, ami jó is volt, és ennyi volt a DX10.1-es korszak.
A DX11 hosszabb korszak lesz, ez nem vitás, de még nagyon az elején vagyunk. Jövőre fog igazán beindulni, addig még csak "bontogatni fogja a szárnyait". Jelenleg túl sok erőforrás kell a DX11-hez GPU szinten, látványban elhanyagolható a különbség, ezért még tök felesleges arra gondolni, hogy a DX11 mit fog kihasználni és mit nem. Jelenleg az 5xxx csúcs kártyákat is megfogják a DX11 fícsörök, így pedig tök mindegy hogy kihasználja e a 4 magot vagy sem. Lehet mégsem lett olyan jó a DX11 mint írták, és lesz majd év vége felé, jövő évben egy esetleges optimalizáltabb 11.1.
Ahhoz képest hogy azt hangoztatták hónapokig hogy tök szép, és tök gyors lesz...ehhez képest úgy néz ki, hogy kapufát lőttek, mert se nem gyors, és jelenleg nem szebb. -
Cyberpunk
félisten
Hát DX11-es korszakban már előtérbe kerülhetnek a masszívan párhuzamosított program kóddal írt játékok. Szóval van rá esély hogy egyre több játék profitálni fog belőlük.
Már most is van olyan terület ami kihasználja a 4 vagy több magos CPU-k erejét mint pl.:
3DsMax, vagy az egyéb videó konvertáló/szerkesztő programok.
Ezek alatt sokkal jobban jársz egy 4 magos procival mint egy 4GHz főlé húzott 2 magossal. i7-nél meg egyáltalán nem bonyolult a tuning, bár melegedni melegszenek -
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #20285 üzenetére
Amíg nem fogja szinte minden kihasználni a 4 magot, addig nem is fogok váltani 2 magról.
A procim tudja a 4,4-4,5Ghz-et, így sehol se érzem hiányát a 4 magnak.De ha ténylegesen használni fogják az alkalmazások, majd akkor váltok. Volt 3,8Ghz futkorászó Q6600 procim, és nem voltam hanyattesve a 4 mag előnyeitől. Kicsit gyorsabban dolgozott WinRAR alatt, no és persze a benchmarkok is kihasználták.
Ekkora "előny" miatt egyelőre még nincs értelme cserélnem, mert amíg a száraz Mhz-et használják ki a játékok és alkalmazások, addig a mostani procimhoz képest csak bukhatok, ami a teljesítményt illeti. Nem beszélve a nehezebb tuningról, és a melegedésről.
-
Cyberpunk
félisten
-
biggamer
veterán
De jó, hogy nem vettem meg a i7 920-ast, nálunk már kapni a 930-ast ugyanannyiért.
S1366 Intel Core i7 930 2.8GHz 4 mag + HT, 8MB cache, D0 step, 45nm 67 990 Ft
-
zack
nagyúr
válasz
keIdor #20278 üzenetére
Az ára lesz a döntő. Ha annyi lesz kb. mint az 5870, akkor lehet Fermi-t veszek év végén. Persze ha megoldják a melegedési problémákat.
Ha túlárazzák, akkor viszont bele fognak bukni, ez szinte biztos. Ezt a kártyát 5970 áron nem lehet majd eladni 1-2 fanatikuson kívül. -
keIdor
titán
-
Cyberpunk
félisten
Na skacok újra megy a Beload
-
Cyberpunk
félisten
Hát én úgy tudom két GPU-nál több már nem valami jó elég rosszul skálázódik. Vagy az négynél van
Ja teljesítmény megugrik 40%-al ahol az adott játék is engedi+ a fogyasztás is szépen megnő. És a zaj is
Én meg lehet hogy várok még egy darabig a Fermi-vel. Valami azt súgja hogy nem igazán éri meg az első szériából venni inkább dobok a gépbe egy jó árusított GTX260 SLI-t. Lapot amúgy sem kell cserélnem X58 miatt
DX11 meg el mehet a francba amíg nem lesz akkora nagy különbség és persze sok játék. -
Laraxior
titán
gondolkodom, minek is a CF? Crysis-t nem játszom már... inkább veszek belőle egy airsoft fegyót
-
Laraxior
titán
nah egyelőre nincsen CF-em...
mire megjön a lap elmegy az egyik VGA..még várni kell rá picit
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Zoli1222 #20266 üzenetére
Kösz, de sajna nem a közelében lakom
Én somogyi vagyok egy Tab-hoz közeli istenháta mögötti helyen
Henk: Nem sajnos most szerver költözés van az hogy mikor indulnak újra nem tudni remélem akkortájt max mint ami kivan náluk írva.
Állítólag Ukrajnába költöztetik a szerót.
A Red Faction-t meg BitTorrent-ről szedem jobb híján. Bár az 1st-re is reggelve vagyok de az meg egy kalap sz@r -
keIdor
titán
Napoleon Total War-t próbáljátok ki, iszonyat jó lett! Napoleon (azaz én
) visszaadtam a magyaroknak a függetlenségüket, és megkapták Horvátországot, meg Erdélyt vele együtt.
-
Laraxior
titán
köcsögposta...megint ott rekedt a cuccom..majd hétfőn... kicsit vagyok ideg...2000ft-os pk, és basznak kihozni... mocskos kommunista banda
-
Cyberpunk
félisten
válasz
keIdor #20258 üzenetére
Igen talán egy későbbi stepping megoldhatja az alacsony órajel problémát is.
Meg most nem tudni hogy merre megy a piac szóval ha elkezdik nyomatni az agyon tesszallált játékokat akkor még lehet jobb is nem is kicsit
Persze ettől még lehet hogy R600 szindróma lesz a vége
Szóval várjuk ki a végét. Sztem még nem lefutott ez a meccs. -
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk #20255 üzenetére
A kártya az gyors lesz még így is az tuti. Nekem tetszik is... a gond amit írnak is: a magas előállítási költség, meg hogy nem sikerült elérni a tervezett órajeleket sem.
Drága memória, drága nyomtatott áramkör, drága a nagydarab GPU is. A gyenge driverek és alacsony órajelek miatt kapunk majd a GTX-480-ból egy HD5870 teljesítményt 135k-ért (ennyi lesz úgy tűnik).
És akkor még az 5870-ből is hozhatnak ki plusz teljesítményt.
Amúgy állítólag a startra csak 5000 kártyát küldenek ki világszerte, és hónapokig hiány várható... -
-
keIdor
titán
-
zack
nagyúr
nVidia is felzárkózott driverek terén, az ATi-hoz. Sőt. Ezzel a driverrel túl is szárnyalta az ATi-t.
vigyazat_kartyagyilkos_nvidia_frissites a 196.75 driver
-
Zoli1222
őstag
Tegnap este óta nekem is fent figyel a gépemen a BF2, erre egész hétvégén nem érek rá vele játszani.
-
ADAM1337
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
Játékos #20230 üzenetére
Eldőlt.
A drágábbik kártya tulaja át akart baszni.illetve el akarta hallgatni hogy volt a kártya szervízben, "szemcsésedés" hibával. Állítólag szétszedték és újrapasztázták, és "teszt ok"-ot kapott. De furi volt a szitu nagyon. 2db Asus 4870 X2-öt használt, amiből a nem garisat akarta megtartani, ami önmagában véve gyanús. Aztán ami még furább volt, hogy nyitott jól szellőző házban 77 fokosak voltak a GPU-k 2D-ben terheletlenül, amit soknak tartottam gari ide vagy oda. Mondtam neki, hogy direkt át akar kúrni, és nem korrekt, szóval nem köll a szarja. Mit mondjak. A JOBBIK-at vettem.
53k-ért megvettem az olcsóbbikat, és lám-lám...a GPU csak 65 fok.
Szóval annak a kártyának a torka is véres volt, hiába lobogtatta az ember a 1,5 éves gariját.De legalább nyugodt lelkiismerettel vettem meg az olcsóbbikat.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Laraxior #20235 üzenetére
Tényleg most látom.
Viszont nekem csak moduláris jöhet szóba. (A modding miatt is.)
Jah nem is mutattam miféle lett a végeredmény: [link]
Igaz ez egy pre-work lett, majd igazán tartós és minőségi festést egy ismerős csinál lehetőleg minél hamarabb.
És sokan mondták hogy legyen a fekete is selyem-matt, szóval az is változni fog rajta. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Laraxior #20233 üzenetére
Egy szóval nem mondtam hogy nem lesz durva.
Ez az avp meg dirt2 is csak divat dx11 lett (ati szponzorral...)Más: Hamarosan tervezem a 2. vga beiktatását viszont így is kevés a kábel szám a rendszeremhez.
Ti melyik tápot vennétek HX750 vagy a HX850 egy gtx260 sli-hez.
Tudom hogy elég a tx650 is csak kíváncsiság. (Meg ezen csak 2db pcie táp van) -
keIdor
titán
válasz
Laraxior #20224 üzenetére
Az még csúszhat 2011-re is simán.
Amúgy jó reggelt mindenkinek.(mikor küldték pont kajáltam, hát kár volt)
-
Játékos
addikt
-
zack
nagyúr
válasz
Zoli1222 #20228 üzenetére
Nem jött össze. Nem múlott sokon, de elvitték az orrom előtt. Persze 80k-ért vihettem volna én is, de én 75k-ért akartam. Holnap el is hozhattam volna, de ma jelentkeztek érte, beszámított a tulaja egy GTX260-at +50k kapott még. Nem járt rosszul. Nem bánom, nem ér 75k sem jelenleg. Holnap ha minden igaz 53k-ért (zacsis, 3 hó garral) veszek egy 4870 X2-öt ami 5-7% gyengébb mint a 295, és 15-25k olcsóbb.
Van egy drágábbik verzió is, az 65k, dobozos 2 év garis és nem Sapphire hanem Asus.
Holnap döntök majd melyik legyen, ha elvitték az enyémet. -
zack
nagyúr
válasz
Laraxior #20226 üzenetére
Kell is majd hozzá kakaó...azt az infót kaptam, hogy hasonló eljárások lesznek benne mint az Aliens Vs. Predator-ban, szóval ha meglesz a 4870 X2-öm holnap, akkor majd le fogom tudni csekkolni, mit tud AVP alatt 1920-ban.
Te melyiket vennéd?
Zacsis Sapphire 4870 X2 minden tartozékával 3 hó garival 53k
Dobozos Asus 4870 X2 minden tartozékával 2 év Extreme Digital garival 65k-ért. -
Laraxior
titán
-
zack
nagyúr
válasz
Laraxior #20219 üzenetére
"good by nVidia"?
Módosítsd akkor erre: "Welcome back nVidia!"
Úgy néz ki nekem is meglesz 75k-ért a GTX295. Úgy számolom, Fermi megjelenésekor nem fog módosulni számottevően az ár, ill. fog, mert mindenki gyorsba el akarja majd adni, de a kezdeti "ereszd el a hajamat" után be fog állni ismét, és nem sokkal fog kevesebbet érni mint 75k.
Azért nem várom meg a Fermi-t mert nem leszek "úttörő". Öreg motoros vagyok, és jóval kifizetődőbb várni pár hónapot a vételt illetően, mint az elején beleugrani. Még ha jó is lesz, gyártástechnológiai szempontból új terméknél sok a hibalehetőség. A driverekről nem is beszélve. Aki megveszi, egy darabig tuti nem fog normálisan játszani, véleményem szerint meg fog ismétlődni az, ami az Ati 5xxx kártyáival. E közben meg szépen csöndben kijött az új WHQL nV driver, amiben SLI rendszereknél 30% gyorsulást ígérnek Crysis Warhead-ben.De az 1 GPU-s megoldásoknál is 13-15%...
Majd nyár végén lesz érdemes Fermi-t venni. Előbb nem hiszem. -
Laraxior
titán
Crysis 2-ben lesz 3D.... ennyit a CF rendszeremről....
asszem váltás lesz..Fermire
-
Cyberpunk
félisten
Ja reméljük mert akkor én megyek a 101-es szobába az biztos
Ezt látátok már [link]. Kiszivárgott GTX470-es képek
Ütős lesz a kicsike már alig várom hogy egy ilyen vagy akár a nagy tesó a gépemben landoljon
Hiába Crysis-hoz Full HD-ban kell a kakaó -
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #20212 üzenetére
A melóbajárás tényleg gáz még BKV-val is lenne egy 8-10K, nemhogy kocsival.
Ami viszont nagyon tud idegesíteni, ha valaki azért megy 70-el kint, hogy kevés legyen a fogyija. Ez Bp-en nem jellemző, de anyumék felé igen. Basszus akkor legalább menjen 90-el vagy ne menjen kocsival, mert a 70 és a 90 között nem hiszem, hogy lenne akár 1 liter is az eltérés.
Én sem szeretem amikor világít a kis lámpám, de akkor inkább a gyorsítással spórolok, nem a tempóval. -
zack
nagyúr
válasz
Laraxior #20212 üzenetére
Ez a gond nekem is, a mindennapi közlekedés...nem a 1x-1x elugrani hétvégén motorozni.
Ha ezt használom a városban, heti 4k-ért tankolok, és ha hétvégén túrázunk, az még 10k. Sztem többet fogyaszt mint az autód.Városban 7,5-8L. Túrázás alatt ez lemegy 7-7,5L-re. Attól függ hogy 140-160-al csordogálunk vagy 200-230.
Nekem is amig be nem indul a porta szezon, addig rövidebbre fogom a gyeplőt benzin téren is. -
-
Játékos
addikt
Persze, kitartok egy darabig. Az bosszant, hogy olyan jó dolgok vannak benne, és elkúrják ezzel a tetves itunes-el
Olyan minőségi érzés egy ilyen kütyü, meg sokkal rendszerbiztosabb, mint egy Winmobile, de itt olyan érzésem van, mintha börtönben lennék, a Dián meg szabad voltam, szinte minden t testre lehetett szabni. Monnyuk jobban szól fülessel, meg olyan gyors, meg kényelmes a nagy kijelző miatt.Kétségbe vagyok esve!
Mindegy, egy kis időt még hagyok neki. -
Elmör
őstag
Engem is a benya ára aggaszt.
Bakker pont most lesz végre feltuningolva a kocsim, erre agyon akarnak ütni 350-es benzinnel. Mondjuk ha 330-as benzint néztél akkor gondolom Te 98-ast adsz a kicsikének, nekem elvileg elég lesz a 95-ös is.
Ja meg a gyertya csere, hát nem bepaliztak, hogy vegyek irtó drága NGK iridium platinum szuper gyújtóst csekély 20K-ért? (4db, de mondtam is a srácnak ,ha csak megint 30K-t tudok menni akkor feldugom neki egyszerre mind a 4-et)
Elvileg csütörtökön szét lesz kapva a motor, hétfőn küldi munkapadra, aztán péntek felé már elkezdi bejáratni, utána héten meg én folytatom és kb március végére, április elejére meg lesz a programozás is. 1,5 baron akarja nyomatni, nekem kicsit soknak hangzik, főleg úgy, hogy 5000-nél fog megindulni, ha jól számolt, viszont erőben maradni fog 300 alatt, pedig 0.5-0.7 baron már érnek el 210 lovakat ilyen konfiggal, igaz pár dolog nem teljesen ugyanaz.
Azért örülök neki, hogy végre valami történik és közelebb kerülök az álomkocsihoz. -
zack
nagyúr
válasz
Laraxior #20199 üzenetére
Ne is mondd fater..
Nekem is itt a VGA project, azon kívül beüzemeltem a nagyvasat is, megvettem hozzá a gyertyákat, csekély 14k-ért a 4db-ot. A szelepálításon nyerni fogok elvileg, mert nem 30k lesz csak 15-20k. Az olajon sajnos nem tudok spórolni...16-20k fixen a 4L. Nekem is megjött a féléves teljesítményadó..
Mivel egyik VGA bizniszemet se láttam soha vissza nem térő alkalomnak, így nem eröltettem se a GTX 295-öt, se a 4870 X2 project-et. Lehet most nem is lesz belőle semmi, és maradni fog egyelőre az 1db 4890. Aztán lehet beszámíttatom majd egy Fermi-be, vagy esetleg egy 5870-be. Crysis 2-höz kelleni fog a kakaó, és ha lehet, Fermi-vel tolnám végig az első nap megvett eredeti példányomat.Majd nyáron váltok. Akkor elvileg jobban fog menni a szekér, és könnyebben fogok VGA-t cserélni mint most. Most minden tartalékom el fog menni a motorra, de most ez a legfontosabb. Mivel télen robogót se használtam, ma szembesültem a 330ft benzinárral.
Félelmetes.
A 100-as benya árát meg se mertem nézni. Gondolom 400ft közelében van 1L.
-
zack
nagyúr
válasz
Játékos #20206 üzenetére
Legalább kipróbáltad.
Nem szabad túl hirtelen mobilt váltani. Jól utána kell nézni a dolgoknak, mert érhetnek meglepetések. Egy jó dolog van az iPhone-ban, hogy igen népszerű modell, sokan keresik, ha esetleg úgy döntenél hogy eladod, nem fog rajtad maradni.
De azért ha már megvetted, próbáld meg megszokni.
Én tuti nem tudnám megszokni a köcsög iTunes-t. -
Cyberpunk
félisten
válasz
Játékos #20206 üzenetére
Hát igen az Iphone-nak ez az átka persze meglehet azt is hack-elni nem nagy ügy.
Én egyedül a kezelhetőséget irigylem tőle eddig még egy gyártó sem tudta úgy megcsinálni mint az Apple, no meg a játékokat
De nekem jobban bejön például az Android mint OS inkább azt mint OSX-et
De amire most rá vagyok kattanva az a Nokia N900 bitang jó lett az új Maemo OS egyértelműen a jelenlegi legjobb mobil fronton
A magamfajta kütyübolond kockáknak igazi csemege -
Játékos
addikt
válasz
KillHates #20203 üzenetére
Lófarkat! A Diámat cseréltem le, amire gyűjtöttem fél évig, majd kipótoltam pár tuzessel, amire megint gyűjtöttem fél évig...
Viszont Matyinak igaza van! Horror ez az egész, amit pl. egy egyszerű csengőhanggal szopni lehet.A gép nagyon-nagyon jó, meg szép, de amit az itunes művel az ember idegeival, azt nem tudom, meddig tudom tolerálni...
-
Zoli1222
őstag
válasz
ADAM1337 #20200 üzenetére
Szépen alakul.
Még a ventik felfogatása is piros gumival lett megoldva!
(#20199) Laraxior: én pont fordítva vagyok ezzel a játékkal. Szégyen, nem szégyen, nem sok eredeti játékkal büszkélkedem, de ezt tuti eredetibe lesz meg. Már folynak a tárgyalások rendelés terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest