Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
válasz
sunny84 #20598 üzenetére
A "gyárihibás" nem az enyém volt, nekem eddig még szerencsére ilyen gondom nem volt.
Ja, nVidia 4ever.Zack: Championsból volt nekem is már olajszűrőm, de általában azt veszem meg, amelyiket éppen megkapom. A Unixos sima is teljesen bevált eddig. A gyertyákból persze mindig NGK-t veszek ahogy a vezérműszíj, vízpumpa, stb. is mindig a gyári előírás szerinti, azokból nem érdemes kockáztatni.
A hátsó féknél is megbántam, hogy nem gyárit vagy legalább valami márkásat vettem, de most ez is megoldódni látszik.
-
zack
nagyúr
Én se gyári szűrőt használok. A gyári Suzuki 5-6k körül van, amit meg én veszek Champion 2,5k. Nem mindegy. Noname utángyártottat sosem használnék, mert nagy a rizikó ha gyenge minőségű. A Champion-t meg nem kell bemutatnom. Nagyon tuti cucc, mindenben.
A gyári is jó persze, de nem vagyok hajlandó megfizetni, a Japánból 88 kézen keresztül az országba jött alkatrészt. Így is van olyan, amikor nem lehet mást csinálni, meg kell venni az eredetit, és perkálni kell. -
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #20596 üzenetére
Nem mondod, hogy a Peu olajszűrő olyan drága?
A vicc az, hogy eddig egyszer sem használtam gyári Honda olajszűrőt és minden nagy mágus azt mondogatta, hogy ez nem lesz így jó, mire minap belinkelnek egy gyári olajszűrőt 5-6K után és még rosszabb volt a belseje, mint az utángyártottnak. Persze lehet gyári hibás, de ennek valamiért szétmállott a belseje, nem hiszem, hogy az olaj tette volna. -
Henk
veterán
válasz
Pttypang #20594 üzenetére
Hát ez főleg a bolt hibája mert össze vannak keverve. Az 1 az a freezer 7 pro rev.2 ez az újabb kiadás ez jó 775/1156/1366 és az összes amd-re de ennek a képe a 3. linken szerepel a fehér lapátos ventis. A 2. és 3. ugyanaz a hűtő csak 775-re jó az árkülönbséget nem értem. Illetve asszem a 7 pro-ból kiadtak egy újabb fehér lapátos ventis verziót de ez is csak 775-re volt jó, talán innen az árkülönbözet a 2-3 között, mindenesetre a képek biztos rosszul vannak feltűntetve. Az első meg talán azért olcsóbb mint a többi mert azok kifutó szériák és már az újból kapnak csak, mondjuk érdemesebb is azt venni.
-
Azt tudnám miért drágább az lga 775-ös freezer 7 pro mint az lga 1366-os...
-
Gyerekek! Blu-Ray, HD-DVD meghajtó nem kell valakinek a gépébe. Természetesen fórumtársaknak jóárasítva!
-
Elmör
őstag
Ne már fater, pedig jó lesz az ám később, csak fel kell fedezni pár helyet és viszik tovább a történetet.
Ebből a szempontból olyan mint bármelyik 3D-s GTA. Igaz itt az elején terelgettek A pontból B pontba, mint mondjuk egy FPS-ben, de amint kiteljesedik a sziget rengeteg új dolgot lehet megismerni. Én minden nap elmegyek a Disco hajóhoz, mert iszonyat feelinges, ahogy bumm-bumm-og már messziről.Az tény, hogy vannak benne üresjáratok, de amint megcsinálsz 3-4 mellékküldetést máris folytatódik a szál. Gondoltam én is a múltkor, hogy kicsit felfüggesztem, de aztán megint találtam egy újabb repülőt amivel elvoltam vagy 1 órát.
A Splinter Cell gyün PC-re is, de az Alan Wake miatt kicsit irigy vagyok.
-
zack
nagyúr
Gyorsan véget vetettem a Just Cause 2-nek...
Szép, de u.a. a feeling maradt mint az első része. Az elején jó volt, ez tévesztett meg...küldetéseket kellett teljesíteni, és ez bejött, mert átlátható volt. Aztán kibasztak a szigetcsoporthoz, és onnantól jött a céltalan vonulgatás. Nah...akkor mondtam, hogy "köszönöm szépen, nekem ennyi elég volt belőle".
Most rákaptam boxon a Splinter Cell Conviction-re... Alan Wake-ig ki fog tartani.Cyberpunk:
Én nem vettem észre semmi ilyesmit ATi-nál.
-
Cyberpunk
félisten
Jó kis játék lesz ez a Crysis2 egyszóval alázni fog
Azért reméljük egy HD5970-es elég lesz neki Full HD-ban max grafon. Na jó talán az AA-ból engedünk egy kicsit.
Minden esetre az elődöt az a kártya már szépen viszi.Egyébként ti akik ATI-ra váltottatok nem tapasztaltatok olyan jelenséget hogy hiába magas az fps még is berángat a játék. FSB1000 kolléga ecsetelte ezt a GTX470/480 topikban.
Mert ettől azért egy kissé megijedtem már csak ez hiányozna hogy kiadok 150k-t egy VGA-ra aztán szopoka
Mert én ilyet eddig a GTX260-al nem tapasztaltam. -
zack
nagyúr
Elkezdtem a Just Cause 2-öt. Mit mondjak. Tök más mint az első része, ami ebben az esetben nagy pozitívum. Ugyanis az első rész iszonyat vontatott volt.
1920x1080-ban mindent full-ra téve, 30-60fps között ingadozik 4870 X2-vel. Jól optimalizált játék, bár az nv logó ott figyel az elején.
Végre egy igazán jó játék Battlefield BC2 után. -
biggamer
veterán
Hivatalos Crysis 2 Trailer : [link]
-
Eddie141
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Eddie141 #20561 üzenetére
Már most is lehet sejteni. Kicsit gyorsabb mint egy HD5870, viszont a HD5970 mögött elmarad csúnyán. Igaz hogy az két GPU-s de az nV annak szánta ellenfeléül.
No majd talán egy új Rev. az meg legfeljebb az őszre esedékes.
Viszont tessszelációban jobb a Fermi ha a jövőben elkezdik a fejlesztők kihasználni ezt az eljárást akkor még lehet jobb vétel. -
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #20559 üzenetére
Hát...szerintem nem éri meg, de te tudod. 1920x1200-ba még bőven jó egy 5870 ami jóval olcsóbb. Persze ha "tele vagy", akkor nem beszéllek le róla.
Jeleneleg, és még jó pár hónapig nem fogod kihasználni rendesen, mert nincs játék, ami megfogja, még túl sok az 5970 a mostani játékoknak. A jövőre meg még kár gondolni...lehet a Crysis 2 a Fermi-t fogja szeretni, és akkor cumi lesz. Akkor kell bika VGA-t venni, ha esetleg jövögetnek ki azok a játékok, amikhez már kellhet 1920x1200 full-hoz egy 5970.
-
Cyberpunk
félisten
Hát lehet hogy én is szakítok az nVidia-val egy időre. Nagyon gondolkodóba ejtett egy HD5970-es
A legnagyobb probléma hogy nem férne be a házba, de majd a flex megoldja
-
Laraxior
titán
-
Elmör
őstag
Ma feldobtam a napomat egy kis PC gamezással, gondoltam kipróbálom a Just Cause-t (2006), mert ez valamiért kimaradt nekem. Sajnos 1280X1024 fölé nem lehetett állítani, viszont pozitív, hogy elindult Vista X64-en! A játékmenet tetszett, egy pályát végigtoltam, aztán már telepítettem is a második részt, ami nemrég jött ki, hát ez még jobban tetszik. Pörög és szép is. A benchmarkja szerint maxon elérem az átlag 24 fps-t, na mondom ez nem valami jó hír, de az tényleg a fullmax volt, kicsit visszavéve máris 30 fps fölött voltam, ennyi elég is ennek a játéknak.
Most látom az első GTX480 tulajt, hű anyám ennek micsoda kiálló heatpipe rendszere van és megint visszahozták, hogy a nyák hátlapját nem burkolták be. A hőmérsékletek korrektek szerintem, bár ezt a házat nem ismerem.
-
Laraxior
titán
-
-
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #20542 üzenetére
Azt hiszem egy 675 csúnyán szétesett egyszer a ringen a szemem láttára.
Emlékszem, hogy az ember amikor kijött vele, mindenkinek kikerekedtek a szemei, hogy milyen csili-vili, meg gyári idomos, és így akar felmenni pályára, volt benne vagy 2000km...nem tartott sokáig a körözgetése. Valahol lerohadt, úgy mentek be érte a pályamentők, azt hittük bukta volt.
Elég nagy blama. Főleg azok után, hogy nem olcsó motor. A Suzukim eddig csak kopó alkatrészeket kért, no és persze olajat. Van benne közel 40.000km, amit én raktam bele 4,5 év alatt, de még sose hagyott ott sehol. -
ADAM1337
nagyúr
Megvettem ezt a Bad company 2-t multija miatt eddig nagyon meggyöző, jobban letud kötni mint a cod6.
Sokkal jobb a hitbox is tényleg az embert kell löni nem csak "cod-osan rárántani", arról nem beszélve hogy dedikált server is van nem kell laggtengerben játszani.
Szerintem 8k-t simán megér a game.Mod: kimaradt iszonyat pörgös a játék menet is.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem a kedvenc motor típusom a Tryumph Daytona 675
Valami brutálisan jó hangja van mintha egy MotoGP-s gép lenne
-
Elmör
őstag
Látod ezért sem motorozok.
Elkényelmesedtem tudom, de ha egyszer így érzem jól magam. Párszor már elkezdtem edzeni, gondoltam ez a fránya izomláz csak elmúlik 3-4 nap után, de nem, 1 hét után feladtam. Nem erőltettem túl magamat, de azért próbáltam ledolgozni a túlsúlyomat a napi rendszeres esti felülésekkel, súlyzózással, néha futással, de ez az izomláz úgy eluralkodott rajtam, hogy beadtam a derekam szinte szó szerint (az is csak 2 irányba mozgott egy hét után). Amit meg úgy kellene művelnem, hogy közben nem érzem jól magam, arra azt mondom nem az igazi. Tény, hogy nem pörgetem nagyon a szívemet, talán ezért is megélek még sok-sok évet. -
zack
nagyúr
"Ringen is már 3-4 kör után elkezdett fájni a karom"
Erre azt mondaná az egyik barátom, aki a ringen is menőnek számít, hogy "puding vagy".
Basszus. Senki se mondta hogy nem kell fittnek lenni. Már egy amatőr GSX-R kupás versenyzőnek is az edzés csak egy része a motorozás. Sok futás, és konditerem a hét nagy részében. Hogy ne fáradjon el a karuk.Ha autóban elfárad, mi lenne veled motoron?
Mert motoron a combnyaknál levő izmok a kiüléstől igen hamar kezdenek görcsölni, ha nem vagy hozzászokva. Aztán erre jön rá a váll, kar, csukló.
-
zack
nagyúr
válasz
KillHates #20537 üzenetére
Szoros meccs lenne. De a nagyobb nyomaték és a többletsúly miatt sokkal nyersebben lehet rátekerni a gázt a busára. A gixxerre rá kell nehezedni, mert egy 4000rpm-ről indított gyorsulásnál is szinte képtelenség lent tartani az elejét. Ha meg felkapja, akkor vége is a dalnak, mert gáz vissza kell venni minimálisan és így tuti bukó. Ettől függetlenül nagyon sok múlik a pilótán is ill. az adott formáján. Elég egy apró hiba, és a másik ellép 20-30m simán.
-
Nekem volt egy első generációs disznóm, de nem voltam tőle elájulva. Ge*i mód ment de nehéz volt és olyan fordulóköre volt mint a Titanic-nak.
Szerintem a gixert pont 400m-en nem veri meg a haya. Inkább nagyobb távon mutatkozik meg a dagi ereje; a hosszú tengelytáv és a nagyobb súly miatt nagyobb sebességnél is durvábban lehet tolni neki mint a kecsesebb gixernek. Pont a szörnyeteg haya az ami az egyik legkezesebb gyorsasági motor (már amilyen kezes lehet 170LE két keréken)
De szerintem Te ezekről sokkal többet tudszJa és szerintem Elemér kocsijában már 160-nál összefossa magát az ember! Kb 10 centire a segged a földtől, egy kispolák is hegyomlásnak néz ki belőle, ezért úgy érzed a sebességet mintha egy gördeszkán feküdnél hanyatt és úgy döngetnél le az érdi emelkedőn!
-
Elmör
őstag
Nem tagadom, hogy nem életveszélyes már most 200-nál se.
Viszont a kanyargással sincs bajom, bár a francnak van kedve annyira kormányozgatni, Ringen is már 3-4 kör után elkezdett fájni a karom.
A gyorsulás azért nem csak annyiból áll, hogy végigmész, mert ugyanazzal a kocsival/motorral van aki akár 1 másodperccel jobbat megy, mert jobban kuplungol vagy valamit tud. Persze pályán vezetni sokkal több tudást, ráérzést igényel, viszont oda jobb is lenne egy nem FWD. -
zack
nagyúr
Nem tudom mennyit tudnék 400m-en. A Haya valószínű megverne. Egyrészt 300ccm nagyobb, nyomatékosabb, ha meg van piszkálva erősebb, hosszabb és nehezebb is. Ez mind előnyére van egy 1000-es GSX-r-rel szemben. Ki köll jönni a Haya-val a ringre, meg fel a a Mátrába, és ott mindjáá kiderül hogy mennyire univerzális.
Nem az az élvezet hogy gyorsulsz álló helyzetből egyenes úton 400 métert, mert ehhez nagy tudás nem kell. Jóval nagyobb élmény kanyarogni. Persze ide azért már vezetni is tudni kell. Ringen is amikor 30cm vagy a betontól, és karcolod a koptatóval a betont...nah. Ez élmény. Sosem értettem azokat, akik az egyenes utakat szeretik. Sokkal jobb élmény egy nagy kanyarsebesség, mint egy végsebesség egyenes úton.
A kocsid lehet hogy 1100Kg/280LE . Ahhoz hogy a vége jelentőse megnőjjön, aerodinamikailag is át kell varriálni. Nagyobb leszorító erő, szélesebb papucsok, stb. Mert el ne meséld, hogy egy 1100Kg Civic 250km/h környékén nem lesz életveszélyes, még ha a motorja alkalmas is ekkora tempóra. Úgy el fog "könnyülni" hogy nem lesz biztonságos. Egy kis úthiba bármi, és kész a baj.A motor az élő példa erre. 1-1 jelentéktelennek tünő idom eltávolítása is nagy turbulenciát okoz 200 felett. Megtervezték szélcsatornában, hogy kell stabilan bírnia a 250 feletti tempót. Ha ezt megbontod, végzetes is lehet akár, azon túl hogy nem lesz stabil, és nem is fog úgy menni.
Egy épített autóval pont ez a baj. Nincs összhangban az aerodinamika a motorteljesítménnyel. -
Elmör
őstag
Autó meg motor semmiképp sem említhető egy lapon. Nemhiába van külön autó meg motor kategória. Elhiszem még azt is, hogy egy 650-es motor simán odaveri a nála kétszer erősebb kocsikat, amióta egyik haverom vett egyet és megmutatta mit tud. Pedig az még 100 paci sincs, de nagyon megy.
Mondjuk kíváncsi lennék mennyit mennél 402 méteren, márcsak összehasonlításképp is a többi motorhoz képest. Szoktak lenni Hayabusák kint, na azok mennek szépen 7-8-as időket. Kocsik közül úgy tudom most Sanya Civicje viszi a pálmát 9,5 Sec-el, de persze van Dragster ami megy akár 6-os, 7-es időt is.A végsebességemre azért kíváncsi leszek (GPS megmutatja pontosan), ugyanis a kocsim 1100 kg, lesz reményeim szerint 280 paci legalább és a váltó is át lesz variálva, hosszabb egyesem lesz, illetve a 4-5 is asszem hosszabb lesz.
-
zack
nagyúr
válasz
Eddie141 #20532 üzenetére
Nem szoktam gyorsulgatni. Már mint ha az illegális dolgokra ill. ha a H.ringre gondolsz.
Van egy bivaly motorom, amit már 5 éve terelgetek (összességében 7 éve használok 100LE feletti motorokat), és ha mellém áll egy Ferrari F430 a lámpánál, az a kötelessége, hogy porba alázza lámpától lámpáig.Utcai autókat tekintve szinte nincs ellenfél. esetleg egy Gallardo, Murcielago, de ők is csak akkor, ha nincs jó napom, és nem ideális fordulatszámon váltok. ill. még a Veyron az, ami 100% hogy megfogna, de kicsi az esélye hogy összeakadjak vele.
Egy régebbi és gyengébb Yamaha R1-et nem tudott odaverni 3-400m távon egy 600LE 911 Turbo. Kb. 3-4m verte a motor, de verte.El lehet képzelni mi tudnak a mai 1000-es sportmotorok.
Szóval hiába érzi úgy valaki, hogy jól vezeti az autóját...ettől még nagy valószínűséggel az első napot sem élné túl egy 170LE motoron.
-
Eddie141
senior tag
válasz
xenonn #20530 üzenetére
A legújabbal semmi gond nincs, ha jól tudom, az a 193.17
Azt a drivert letörölték, és tudtommal csak igen kevés kártya, vagy egyáltalán egy sem hibásodott meg a driver miatt, mert a geforce-kben is van hála istennek hőmérséklet védelem
A driverben a venti szabályzás lett elrontva, de eltávolították, és elviekben sehonnan nem lehet már leszedni -
xenonn
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani egy nvidia drivert ami friss és elfogadható? Valamikor február fele volt egy kari égető hibás driver és azóta nem tudom mi az ami jó.
Köszi a segítséget előre is. -
zack
nagyúr
"Nálam az óra 230-at mutat, amikor kb 215-el megyek, gyárilag ennyi a vége a Civicnek, most azért már több lesz, remélem jóval több, olyan 260-270-re számítok."
Mit csinálnak az autódból vazze? Viper GTS-t?
Vagy lesz bent 2db 4kg NOS palack?
Felejtsd el a ezt a végsebességet. Egyszerű fizika.
200 felett nagyon más a fizika. Mondom ezt úgy, hogy GSX-R 1000-et terelgetek. Aminél 1Kg-ra 1LE jut. Így megy 310-et kb., mert csak 299Km/h-ig mér az óra.
Szerintem ha 15km/h fog többet menni végben, már örülhetsz. -
Eddie141
senior tag
2007-es Accordot vett, de sajnos azóta már történt egy balesete vele, totálkáros lett, és végül most 1 hete vásárolt egy Golf Plus-t (2008-ast), mert mostmár nem vágyik több izgalomra, hanem kényelemre
Amúgy az accord nem s-type volt, csak a sima mocis vadállat
Egyértelmű, hogy érdekel, és köszönöm az ajánlatotIlyet biztosan nem hagyok ki
Lehet, hogy majd KillHates-nál találkozunk legrosszabb esetben egyszer
De messze sem lakunk egymástól, és én is járok sűrűn Pesten
Amúgy a hosszú, és néhol valóban kissé kaotikus irományomnak az lett volna a lényege kb, hogy a moci is lehet olyan biztonságos, mint a kocsi, ha megfelelően és kifinomult technikával hajtja az ember, és ugyanazon árból sokkal nagyobb élvezet motorozni, mint autózni.
De ha baleset történik akkor én is szivesebben autóznák, csak van mi megvédjenNomeg a tél sem kellemes a motoron, pedig még hajdanán lementem vígan 300km-et a haverokkal robogón -2fokban (igaz, hogy utána a tusolóban gondolkoztam, hogy fiu vagyok-e vagy lány, mert még a hóesés is elkapott minket
, de ez egy másik történet
Hja?! És úgy indult, hogy max 15km-et moccozunk, így csak egy farmert vettem fel
)
Változnak az idők/igények és a lehetőségek is erősen, ahogy öregszik az ember..A helycserésnél sztem ta a preztizs kérdésre gondoltál igaz?
Ott abból indultam ki, hogy adott összegnél, ami nem haladja meg a 800e Ft-t ebben az esetben
-
Elmör
őstag
válasz
Eddie141 #20526 üzenetére
Azért te is jól megírtad, hogy melyik a jobb, a kocsi vagy az autó.
Oda valamelyik helyére motort akartál írni gondolom.
Az Accord mondjuk a 2.5-ös motorral sportos, de az nem több lóerő? Mondjuk évjáratot nem írtál, de a 2.5 TypeS az valami 190 paci környékén van és tényleg tudja a 240-et.
Ha régi Accord, akkor meglehet, hogy tényleg csak 165, de akkor viszont kicsit kétlem a 240-et eléri, az inkább 220. Nálam az óra 230-at mutat, amikor kb 215-el megyek, gyárilag ennyi a vége a Civicnek, most azért már több lesz, remélem jóval több, olyan 260-270-re számítok.
Mondjuk a tököm kivan, hogy már 5 hete nincs kocsim, nem tudok semmi konkrétumot róla, mivel még nem állt össze a motor, meg még pár apróság meglepetés tuti lesz és még be is kell majd járatni.
Főnököm már most azzal szivat, hogy ez már csak télre lesz kész és örüljek, ha meglesz 200 lóerő. Na mondom az beb@szna ennyi pénzért.
Ma amikor felhívtam a szerelőt ennyit mondott: szereztem neked olcsón egy nagyobb szívósort nagyobb pillangóval ja meg a Koni gátlókat is megérdeklődtem, kellenek? Rögtön visszakérdeztem mennyiért, majd a szimpi ár után kapásból igent mondtam, nem is gondoltam bele mennyi pénzem van, mert ezt mire ki kell fizetnem még tuti kapok 2 fizut, ha nem 3-at.
Ha végre kész lesz és be lesz járatva akkor megmutatom ha érdekel. -
Eddie141
senior tag
"az igazi gyorsulás, repítés mégis a motoron van, közvetlenebb is az élmény"
Teljesen egyetértek. Engem már gyerekkorom óta vonz a motorozás. Robogózni már nagyon sokat robogóztam
A jogsimat én is csak most kezdem mocira.
Nagyapámmal már évek óta ezen vitatkozunk, hogy meik a jobb, a kocsi, vagy az autó?
Én azona véleményen vagyok, hogy bár az autóban több a tér, több ember szállitható, és több a biztonsági eszköz, ami meg tud védeni, a motor azért mégis agilisebb, talán könnyebben elsisszolsz a baleset elöl. Természetesen, ha előre tudható, és elkerülhetetlen balesetről van szó, akkor én is szivesebben ülnék kocsiban.
De azért most nézz ki az ablakon. Gyönyörű az idő, kb 17 fok van nállunk a napon, és 7ágra süt a nap. Nincs is kellemesebb ilyenkor, mint mocira pattani (tegnap már rövidnaciban toltam a városban). És az az élménytöblet amit megad egy 800ezer ft-s moci egy 800ezer ft-s kocsival szemben, az leirhatatlan. Plussz azért a két kategória közül a mocinak nagyobb a preztizse is talán
Az utolsó mondat haláli
Nagyapám 2 éve vásárolt egy vadi új Accordot, 16v 2,5-ös motor, 165 paci, és utána bachot hallgatva (zenetanár volt
) száguldott 240-el. Mondom gratulálok
-
Elmör
őstag
válasz
Eddie141 #20524 üzenetére
Nekem akkor sem lenne könnyű, mert max robogózhatok, nincs nagy mocira jogsim, meg nem is vezettem még soha.
Az autóban valahogy jobban megbízok, mert 4 keréken megy, de azért az igazi gyorsulás, repítés mégis a motoron van, közvetlenebb is az élmény, bár azzal már lehet régen a síromban feküdnék, ahogy vezetek sokak szerint.
Most ez a Civic is veszélyes lesz, de reménykedek benne, hogy azért ha eddig tudtam vigyázni akkor ezután kicsit erősebb motorral is megmarad ez.
Egyébként most a Civicek ára mélyrepülésben van, ha tudsz spórolni 1-2 évig, akkor simán lehet venni már milla alatt is jó állapotút 2000-es évjaratban. Addig csinálták az igazi Civicet, sajnos ami utána jön már csak halovány mása.Ültem új TypeR-ben is, de nem győzött meg, nincs olyan hangja sem, mint az 1.6VTi-nek gyárilag. Persze van akit ez nem zavar, de ha már egy sport(os) kocsiban ülsz akkor az ne arról szóljon, hogy micsoda jól lehet benne Bach-ot hallgatni.
-
Eddie141
senior tag
Hát azzal egyetértek, hogy ha adok el, akkor nekem is van egy limit ami alá nem megyek, csak nagyon ritkán, és ahhoz már nagyon sokáig kell hirdetnem
Viszont én nem szeretek úgy vásárolni, hogy nem alkudtam legalább egy picit
Az úgy feldobja a napomat, ha tudom, hogy van egy jó cucc, jó áron, és alkudok belölle, így mégjobb, és ezáltal mondjuk az utam ingyen volt
(vagy belefér egy süti
)
Hajjaj anno de szerettem volna én is egy civic-etDe végül elhatároztam, hogy amig nincs komoly állás, meg semmi folyamatos és biztos egzisztencia, addig max moci. Nomeg azért én privilégiumot élvezek, mert nevelőapumnak is van kocsija, meg apának is, és apánál még mocik is vannak
(Tudom-tudom, így könnyű
)
-
zack
nagyúr
Végigtoltam a BC2 single playert. Ennyire hangulatos, jó játékkal rég nem találkoztam. Szinte minden pillanatát ki lehetett élvezni. Pörgős volt a játékmenet, viszonylag hosszú (nem easy fokozaton), és kellően változatos is. Rangsorolva, Crysis után, szorosan ott van a második helyen!
-
Cyberpunk
félisten
-
Laraxior
titán
-
Elmör
őstag
válasz
Eddie141 #20517 üzenetére
Utálok alkudozni, de most kivételesen talán jól jártam.
Kellett a kocsimhoz egy full rozsdamentes kipuff, amit egy ismerősöm árult, ugyanolyan Civicje volt, mint nekem ami van. Persze árról nem dumáltunk sokáig, én meg átkutattam a netet, hogy mennyiért is lehetne venni. Márkásak (Skunk2, Mugen, stb.) 100K körül jártak, amik nem annyira azok 70-80K-ért mentek. Erre beszélgetek a sráccal, kiderül, hogy csak egyszer volt a kocsiján 5 percig, mert túl hangos volt neki és hogy 130K-ért vette. Uh mondom az nagyon durva ár, viszont nem annyira márkás (talán American Racing-es) és hogy mondjak rá én árat. Az igazat mondtam neki, hogy fing fogalmam sincs, talán akkor rögtön kellett volna rá mondani 50K-t, mert akkor volt is nálam pénz és akkor az jobban hatott volna rá, na végülis telóban elkezdtünk alkudozni és végül 60K-t adtam érte.
2 dolog miatt adtam ennyit: nem akartam vele szemét lenni, ki tudja mikor szorulok még a segítségére, másrészt ott van a szerelőnél a kocsim és a rendszer is ott van, tehát nem kell megkérnem senkit ,hogy vigyen már ki hozzá kocsival a kipuffal.Ha fixen annyit mondott volna, hogy 70K akkor kapásból ejtem az ügyet, nem szoktam elkezdeni ,hogy ugyan már legyen 60K. Persze azt nem tudtam, hogy neki nincs konkrét elképzelése, mert ha én adok el valamit, akkor van 1 határ amit meghúzok és az alá nem megyek, anno ezért sem adtam el a kocsit, nem akartam milla alá menni vele, utólag már úgy látom kicsit hiba volt, főleg hogy ez a benzinár is egyre thrilleresebb.
U.i.: talit jó ötletnek tartom ha megközelíthető normálisan BKV-val vagy ha megvárjátok a kocsimat akkor bárhol.
Már vettem GPS-t is, talán nem tévedek el.
-
Eddie141
senior tag
válasz
Játékos #20516 üzenetére
Sajnos nem. De mentségemre szolgáljon, hogy az illető lejött érte Pestről
Sürgős volt a srácnak, és én mondtam, hogy délután már sem járművem, sem kedvem nem volt felmenni Pestre. Mondta nem gáz, mert hazafelé csak egy 20km-es kitérő neki, igy eljön érte, csak kérte, hogy engedjek az árból. Eléggé szőrös szivű voltam, de azért jó áron adtam oda (34500 volt a vége)
Hja? És a srác elvileg regisztrálva van ph-n, de azóta sem hallatott magáról, és akkor is csak telefonon hivott, igy buktam a pirosat.. Ezt annyira nem szeretem.
Illetve egyszer még felhívott, vasárnap este kb 9 óra körül.
Ilyet szól: nem indul a kártya. Még időm sem volt köszönni, vagy válaszolni, mert magának befejezte a mondatot: jah? nincs bedugva a 6tűs plussz. Oksa. És erre letetteÉn meg sem szólaltam. Azóta sem hallottam felőle. Ennyit erről. Mostanában ilyen szerencsém van
(Engem senki sem szeret
)
Szerk.:Amúgy magamból kiindulva, hogy nem szeretek semmit sem megvenni alku nélkül, igy én is szoktam engedni az árból (ritka alkalmakat kivéve)
-
zack
nagyúr
válasz
KillHates #20511 üzenetére
Meglátjuk hogy alakul az év további része.
Egyelőre anyagilag borzalmas mélyrepülésbe vagyok, már 2 hónapja.
Így kedvem sincs nagyon semmihez. Nem gondoltam volna 1-2 évvel ezelőtt, hogy heti 3k-ért tankolni is "fájdalmas" lesz. Ráadásul megjött a 350ft benzinár is.
-
DonMedve
addikt
Arra én is jelentkezem Attis!
-
válasz
Laraxior #20506 üzenetére
Hali! Fú basszus mintha tegnap lett volna... Gubbasztottunk a Westendben és kockoltunk. A "jófenekű" barátnéd meg butikozott
Tényleg kellene egy nagyobb összeröffenést szerveznünk. Nekem az egész nyár szabad, mert nincsen pénzünk nyaralni menni.
Többiek, hogy tervezik a Bora-bora szigeteki nyaralást? -
ADAM1337
nagyúr
Nem tud valaki hasonló gtx260-akat ?
-
Laraxior
titán
-
Játékos
addikt
válasz
VIPowER #20504 üzenetére
Elsősorban Zoomplayert, mert totálisan testreszabható, ffdshow a codec (avisynth-tel), meg ac3filter persze. Ezt volt a legegyszerűbb a távirányítóhoz konvigolni. Illetve inkább a távot ehhez.
Néha használok XMBC-t, de inkább a szépsége/egyszerűsége/könnyű kezelhetősége miatt, mintsem a kép minőségéért. A kölyköknek tetszik inkább... -
VIPowER
őstag
válasz
Játékos #20503 üzenetére
VMR9 (ablak mod) -ban nem jó a kép.
A másik VMR9 ,amint láthatod, valami leképzés nélküli mód.
EVR-el ugyanolyan a kép mint az (ablak mod)-os VMR9-el, hogy miért, azt meg nem mondom Neked.
Te amúgy milyen lejátszóprogit használsz?
Amint látod nálam KMPlayer van, meg néha Neuwiew Media Player-t használok ha nagyon pocsék a film minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Biliárd és snooker topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest