Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sohasem bugáztam el semmit. Akkora balek-lámpa van a fejemen, hogy biztosan lebuknék, mert azt kimagyarázni nem tudnám.
Ha okoskodok valamit a vonalkódokkal, és Rottenbiller, akkor biztosan bevetném a nem tudok semmiről semmit dolgot. Ilyen ábrázattal:Persze ez utóbbi is lopás, nem is tudom minek magyarázkodok...
-
Játékos
addikt
Egyetértek veled! Valóban nem dicső tett, de annyira meglepődtem, hogí Attis így megnyílt ilyen témában, hogy elragadtattam magam...
Egyébként valóban fiatal voltam (nem tom, mikor jelent meg a 9800PRO), de nem akarok hazudni, nem voltam rászorulva egyáltalán. Nem is adtam el nagyon sokáig. Akkor nem is volt tán gyorsabb kari tőle, csak a 9800XT.
Nem tudom, jó "mókának" tünt. Kihívást láttam benne. Volt vagy 4-5 szekuritis bácsi, én meg sétáltam kifelé természetes mosollyal az arcomon. Ha akkor, ott az ajtóban hánytam volna ott egyet, az tömény adrenalin lett volna, semmi egyéb!De öszintén mondom, nagyon rég volt ilyen...
hájjakmeg!
Persze egy multi az más.
-
Elmör
őstag
válasz
Játékos #18795 üzenetére
Mehetek veled legközelebb vásárolni?
Tényleg csúnya dolog. Ha még átcseréli valaki és úgy fizet érte normál összeget az ok, de a hazakísérős az már durva, biztos régen volt és szegény voltál mint a templom egere és utána gyóntál, úgy már elfogadom.
Nekem életemben egyszer volt csak zsebben hazakísérem dolgom és nagyon-nagyon megbántam. Voltam kb 12, amikor egy táborban megtetszett 1 srác matchboxa. Nem lehetett már kapni olyat, eladni nem akarta így az utolsó napon kicsempésztem a wc-be aztán másnap hazavittem. Olyan elkeseredett volt a srác, hogy ha most mennék vissza az időben jókora pofont adnék magamnak és ez még csúnyább dolog, mert itt nem egy mocsok multi lett megkárosítva, hanem az a gyerek, aki tényleg sír a játékért.
Egyébként terveztem, hogy visszaadom neki, mert miután hazavittem soha nem játszottam vele, gondolom féltem is, hogy lebukok otthon (volt vagy 200 matchim, de anyám mégis tudta melyik új) meg a lelkiismeretem is furdalt. Na pont ezért vagyok vele úgy, hogy ha másnál látok egy jó cuccot akkor inkább irigykedjek (ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy magamban elmondom minden kocsognak, de szépen megcsodálom és talán egyszer nekem is lesz), de ne vetemedjek ilyen galád dologra. Persze egy multi az más.
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #18794 üzenetére
Na ezt nem gondoltam volna rólad Papi!
Magamról természetesen, de rólad nem.
Nekem így volt Roces görkorim, meg Drága joystikom is. De a legdurvább, az egy Radeon 9800 PRO volt, amikor még a 9700PRO-t istenítette mindenki. A VGA 96k volt a MM-ban, én meg hazakísértem a zsebemben...Fujj, de csúny dolog ez!
-
Játékos
addikt
válasz
DonMedve #18790 üzenetére
Szia Mackó!
Neked volt Roccat Kone is, ugye?! Azzal mi volt a baj? Egyébként iszonyatosan csalódott vagyok! Ilyen drága cuccok, és szar az összes!
A Logitech, mint márka, nekem önmagában már okozott csalódást, de ha azt mondod, hogy az egér megbízható, neked elhiszem.
-
DonMedve
addikt
válasz
Játékos #18789 üzenetére
Esetleg ez?Ha nem lenne a G9 tuti ezt venném.De most egeret addig nem veszek amíg a G9 meg nem hal!Hasonló mint a G5,de sokkal többet tud!Én nagyon szerettem azt is,G9 előtt az volt!
-
Játékos
addikt
Egyébként nézegettem a Lachesis topikját, és nagyon sok probléma van vele!
Azért egy 16-17k-s egértől nem erre számítottam! Egy kicsit el vagyok bizonytalanodva.
-
Elmör
őstag
válasz
Játékos #18786 üzenetére
Ha ugyanannyiba kerül a használt meg az új is, csak más féle, de mondjuk kb megegyezik a tulajdonságaiban akkor sztem egyértelmű.
2100 DPI-vel már teljesen megelégednék, nekem most asszem 1000DPI a max
A jelenlegi egeredet hagyd ott ahol van, így anya legközelebb is azt használhatja. -
Játékos
addikt
válasz
Laraxior #18783 üzenetére
DPI-vel hogy állok? 'szomtuggya!
Egy 1000 éves Razer Boomslang egérkém van, még golyós!!
Egyébként az asszem, 2100DPI. Én nagyon szerettem, illetve szeretem még most is, csak anya odab...ta az asztalhoz mérgében, mert a gyerekek felkurelták a zagyát. Ennek következtében az alja lejár, a teteje meg recseg ropog. Persze megmondta, hogy még mindig jobb, mintha a gyerekeket verte volna az asztalhoz.
Mondtam neki, hogy ingyen bevarrták volna a fejüket a sebészeten, nem került volna 15k-ba, így legközelebb mérlegeljen a cselekedetet megelőzően!
Egyébként aszittem, hogy a Lachesis, meg a DA ugyanolyan formájú!
12k az apróban egy 2 hónapos Lachesis, de ennyiért van itt helyben Death Adder a boltban. Nem is tudom... -
biggamer
veterán
-
Játékos
addikt
Attisnak is köszi az egérkét!
Lara!
Illetve bárki más, aki Razerrel jóban van.A Lachesis megéri a felárat a Deathadderhez képest? Nem specifikációkra gondolok, hanem valós tapasztlatokra!
Köszi! -
shteer
titán
DIGI WARS
Episode III
We are online -
Elmör
őstag
válasz
Laraxior #18765 üzenetére
Szia Fater!
Nagyobb tuning guru vagy mint én, de nem lehet, hogy azért nem vált vissza a karid, mert már a win startuppal engedélyezed az OC-t? Tudom, hogy csak 3D performance, de lehet akkor is bezavar. Próbáltad alap beállításokkal is? Ha az a kép amit linkeltél már a visszavétel órajeleit mutatja, akkor nem szóltam, nem tudhatom fejből az összes kari gyári órajelét.Attis: köszi, Zolival is jót röhögtünk ezen. Brutális néha mi megy a boltban ha még O. Attila is lejön és elkezdek sztorizgatni, akkor ha valaki bejön azt látja, hogy 3 férfi röhög a pultnál, de vajon miért?
Ha ad rá tényleg 3 nap garit, akkor gyorsan le tudod tesztelni, kiderül pár óra után ha gond van vele sztem. -
Játékos
addikt
válasz
DonMedve #18776 üzenetére
Jól mondja Lara! Másrészt gondolkodj józan paraszti ésszel! Az, hogy az egyik forró, a másik nem, nem jelent sokmindent, hacsaknem most pasztáztad mindkettőt újra. Lehet, hogy azért hűvösebb az egyik, mert záraz a paszta alatta, esetleg kevés. Teccikérteni?!
Köszi az egérajánlatokat! Milyen gamer egérre gondoltál Attis? -
Sziasztok!
Szerintetek meg merjem venni ezt a procit?
Subaruwrc árulja:eladó a fent említett dobozos polírozatlan proci.
FPO. Q820A600
VID: 1.1v-1.25v
garancia 3 nap próba. beszámítás csere nincs, posta van, vevő állja.
ár- 39990.-
4ghz-hez 1.32v kell neki.
4.3-hoz 1.36v
pár eredmény:
600-as fsb-n superpi 32M
4611mhz-en 10mp alatt superpi 1m-ben.
léghűtéssel max superpi 32M-4650mhz.
és max 1M-4800mhz.
4600mhz 3d05 stabil léggel.De hajtotta 6.4-en LN-el is
-
DonMedve
addikt
Rátérve a másik problematikára!Mit tudtok az ASUS P5Q-ról??!Arra gyanakszok,hogy a chipset-em melegszik,érdekes módon,az everest max 48-49°-ot ir rá.De ilyenkor dolgozik a gép.De a bordát nem tudom megfogni szinte.Az Asszony gépébe nézem,ott alapba ir rá 55°-ot a Gigabyte,de még játék közben is megfogható.Nem értem komolyan.Raktam rá egy 4cm-es ventit,az kevésnek bizonyult,raktam mellé egy 8cm-est,most úgy ahogy megy,de laggjaim most is vannak!Nem tudom mit csináljak??Vegyek rá egy korrekt chipset hűtőt,vagy vigyem vissza gariba?
-
Laraxior
titán
válasz
Antimatrix #18770 üzenetére
haver aszongya lépjek be az ő nikkjével mert kell egy teloszám..én meg ezzel irtam ide
szal értitek
-
Laraxior
titán
Erre tudtok mondani valamit?
két NiBiTor-os képből az első az én kártyám biosa megnyitva a másik pedig egy másik XFX Black Edition (666MHz version) Mindkét kártya biosa az órajeleket és a feszeket nem nézve egyezik. Tehát 2D-be visszavette fesz és órajel... nekem viszont istennek se működik az órajel visszavételÉrdekesség hogy az everestben kellene lennie egy 2D és egy 3D-s sornak is,de nekem csak egy van
Próbáltam már millióféle drivert,de csak ennyire tudom visszavenni amennyire a riva tuner engedi, és amikor gamelek akkor manuálisan állítom be neki a "game" órajeleket, amit elmentettem egy profilba a rivában, és persze külön a ventit is...
-
Elmör
őstag
válasz
Játékos #18757 üzenetére
Nem semmi, de nemkéne.
Mondjuk milyen esetekben nem lenne gond: "drágám mosd le légyszi az ablakokat" - nem kell létra, "drágám mosd le a kocsit" - egyterű tetejét is szépen le tudja törölgetni középen, "drágám ki kellene takarítani, festeni" - plafont simán eléri a pókhálók miatt meg festéshez is és végül a legnagyobb: állatkertben: "drágám b@sszá má le egy pofont ennek a zsiráfnak" -
Laraxior
titán
válasz
Játékos #18760 üzenetére
van az apróban Razer Lachesis
vagy valamilyen Razer, nekem nem jönnek be mondjuk az ilyen extravagáns alakú egerek azért vagyok razerpárti...és hirhedten agressziv gamer vagyok, és ennek ellenére még mindig él az egerem,pedig kapott ez már ütést, vizet...stb...de él még mindig
-
Játékos
addikt
Srácok!
Milyen egérkét éri meg vásárolni a ~10k-s kategóriában?? Köszi az ajánlatokat!
-
Elmör
őstag
válasz
Játékos #18744 üzenetére
Ha bejön hozzánk egy laptop és nem dohányzott előtte a tulaj vagy nem is a tulaj hozza be (aki dohányzik, a futár nem) akkor is tudom, hogy az dohányos gép és nagyon undorító tud lenni, rögtön kezet is mosok utána kétszer. Nem szeretem ha olyan szagú, mintha rögtön elszívtam volna 20 szálat egyfolytában.
Ez kb olyan, mint amikor valaki mindig a laptop felett eszik, csak az belül kicsit undorítóbb. Kocsiból is csak a nemdohányzót lennék hajlandó megvenni.
Pont erről jut eszembe, hétvégén mosattam a kocsit, meg belülről is kiszedték a leveleket, piszkot a szőnyegről és környékéről és erre a csávó rágyújt és úgy mászik befelé.Rögtön szóltam neki, hogy ha már én sem dohányzok ott bent, akkor már ő se tegye 1 pillanatra se (persze rögtön visszakérdez: "Te dohányzol?" - IQ mínuszban), még jó hogy megvárom mindig a mosást.
-
kispéé
senior tag
Sziasztok!
Ha nincs ellenetekre, kértem a moderátorokat, hogy pisti barátunkat távolítsák el erről az oldalról, mert továbbra sem küldte vissza a pénzem. Úgy eltűnt mint a villám, persze mindennap bejelentkezik. Gondolom arra játszik, hogy lecsillapodnak a hullámok és újra visszatér. Ha sikerült eltávolítani, tudom,hogy vissza fog jönni új névvel, de résen leszek újra befogom mártani a csalók topikba, hogy továbbra se tudjon üzletelni.
Szeretnék köszönetet mondani azoknak akik segítettek pistit lebuktatni, név szerint nem említek senkit, az illetők úgy is tudják, hogy Nekik szól!
További jó fórumozást kívánok és szélhámos mentes üzletelést!
Üdv
KisP -
Gaben01
őstag
Én úgy látom itt van még: [link]
Ráadásul az utolsó feltűnés időpontja is érdekes (2009-07-14).Ez a pelenkás szavazós dolog nem akar összejönni Attis,hiába próbálkozok.
-
Ezmiez? Kitettek egy moderátort?
-
Laraxior
titán
Végre én is Crysis DVD tulaj leszek
Sikerült mentenem egy példányt..1000ft-ért
-
shteer
titán
-
Igazuk van! Én is felárat számítok fel a rohadt bagósoknak! Olyan mocskos tud lenni a gépük, hogy az elképzelhetetlen;
a ventilátorokon zsíros-nikotinos lerakódás amit még alkohollal sem lehet lemosni
a billentyűzet sárgállik a ragacsos nikotintól
a gép tele van cigaretta hamuvalMost is egy tejnagykerben dolgozom; a tetőtéri irodában folyamatosan bagóznak a gépek rettenetes állapotban vannak, nekem minden látogatásom után le kell fürdenem és teljesen át kell öltöznöm. A gyártósoron az érlelőt vezérlő számítógéphez szívesebben nyúlok hozzá pedig abban néha áll a megerjedt túró
-
zack
nagyúr
Persze hogy komolyan gondolta.
Még egy örökzöld téma: Apple gari
-
DonMedve
addikt
válasz
Laraxior #18735 üzenetére
Hmm,most biztonség kedvéért kipróbáltam az Asszony GTS-ével.Mi történt???Ugyanaz!Amúgy a karin nincs tuning!Azt nem tuningoltam.Na mindegy,kicseréltem a karit,elindittom a gámát,ugyanazt produkálja.Hopp mondom,más bibi van!Mondom itt valami melegedési gondok vannak.Megnézem az észeki hid bordáját,tűzforró.De a meória is eléggé melegszik,pedig az gyakorlatilag majdnem gyári frekin megy!
-
DonMedve
addikt
Na skacok,úgyfest bahalt az GTX!Nem birja a gyári órajeleit sem!
Holnap megy gariba!
-
Elmör
őstag
Most éjszaka nagyon jól megy, lehet maradok a FireFoxnál.
-
-
Elmör
őstag
Megőrülök!
Mi a csudától lehet az, hogy a netem szarul megy? Bekapcsoltam a gépet/routert és kb fél óra múlva elkezdett lassulni. Töltés nem ment és bármelyik lapot nyitom meg, mintha 56K-s netem lenne. Ugyanakkor a töltés meg szépen fut ha elindítom és később is marad gyors.
Fogtam kihúztam a routert majd vissza és láss csodát megint jó aztán később megint nem.
Elkezdett meghalni a router? IE 8 szívás van?
Már gondolkoztam azon is, hogy mi van ha valaki megpróbálja használni a hálózatomat, de sztem ennyi restart után már elment volna tőle a kedve nem?
Olyan a jelenség, mint amikor Vista alatt kevés memóriám volt és már az is telítődött pár netes videó után, de ugyanakkor most látom ,hogy 50% fölé nem megy a használat. Vírusom elvileg nincs, tegnap kerestettem a gépen. -
Ne froclizzátok, mert fel lesztek nyomva télapónál mint a végbélkúp!
De olvashattátok, hogy az aprós topicban lett modi, tehát pánikra semmi ok
Meg nem is baj, hogy lett pár hirdetéses moderátor, mert az a kupleráj ami az apróhirdetéses fórumban van, az már gyalázat. -
így kekeckedjezek DonMedvével:
-
Játékos
addikt
válasz
KillHates #18698 üzenetére
Attis!
Nem tudok regelni ezen az oldalon! Eddig háromszor próbáltam, de még próbálom később majd.
shteer:
igen, egy feltöltés alkalmával ment bele vagy fél lityi víz, mert elfogyott a desztillált akkor éppen. Nem egy centis lerakódásra kell gondolni, ezért is nem értem, mi a fenét szaroznak. Ja, és egyetlen egy komponensen sincs nyoma se a vízkőnek, csak a memóriablokkokon.Tegnap felhítt egy bácsi, hogy menjek már befizetni a zúpécés csekket, ha nem akarok korlátozást.
Úgyis mentem edzeni, útbaejtettem őket, adtam a néninek pénzt, klikk-katt, bámul a monitorra, majd aszongya: mé' 30-as netet teccik használni, mikor ennyibe kerül a 120-as??!?!!!?
Megköszöntem szépen, hogy a parasztot milyen faszán tájékoztatják, erre ő mondja, hogy tájékozódjak én!
Mondom neki: nyuszika! Egy kurva mail, az nem nagy fáradság a felhasználókn felé! Végülis vagy 6 éve vagyok előfizetőjük, miért foglalkoznának velem.
Mivel TV-t sok éve nem nézek, így nehéz ezeket a majom reklámokat "elcsípni". Szó szót követett, aláíratott velem 3 db. papírt, meg adott egy dobozt, hogy kössem be otthon magamnak, oszt akkor lesz 120 Mbites csomag. Oszt tényleg!
De nem is a letöltés, aminek örülök, hanem a feltöltés. 1 MB-tal lehet arányt javítani bőséggel!
Béke! -
Súlyos:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest