- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
Nálam az új driver játékok alatt random asztal felvillanásokat produkál. Nem dob ki a játékból csak bevillan időnként.
-
Sz_Imre
senior tag
GeForce Game Ready Driver 441.66
Game Ready for MechWarrior 5: Mercenaries
The new Game Ready Driver provides the latest performance optimizations, profiles, and bug fixes for MechWarrior 5: Mercenaries. In addition, this release also provides optimal support for Detroit: Become Human. -
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Útban van a Jézuska, Gigabyte GeForce® RTX 2080 SUPER™ GAMING OC 8G kártyával.
Kérdésem: mivel tizenévig AMD volt, így Geforce driverekben nem vagyok otthon.
Letöltöttem pár napja egy:
441.41-desktop-win10-64bit-international-whql.exe (aláírás: nov.21),
ma meg egy:
441.41-desktop-win10-64bit-international-whql-rp.exe (aláírás: dec.3)
drivereket.
Kérdéseim:
* ugye mindkettő magyar?
* mit jelent a whql-rp?
* melyiket tegyem fel ha ideér a Jézuska a kártyával? -
Dtomka
veterán
Hogy leültél a gép elé
Viccet félretéve! Töltsd le a Display Driver Uninstaller progit. Gyaluld le a dirvert és utána tedd fel a legújabbat! Lehet telepítés közben történt vmi, vagy egy korábbi verzió bekavart.
Én a fentiek szerint cserélek dirvert és nem tapasztaltam problémát. -
Shaza
senior tag
Hello!
Driver frissítés után nem tudom elindítani az Nvidia Vezérlőpultot ,mit rontottam el?
Köszi!
-
csiby222
aktív tag
válasz
Jack Oneill #766 üzenetére
Konkrét FPS értékek azért jók lettek volna, meg igen egy újraindítás sem ártott volna a két teszt között. Én nem hinném, hogy ezeknek a beállításokkal bármit is lehetne nyerni ami a hiba határon túl lenne mérhető, mert ha igen akkor már szembe futottam/futottunk volna ilyen tesztekbe.
-
válasz
Jack Oneill #770 üzenetére
Úgy értem, hogy ha a játék menet közben tölt be új shader-eket, akkor a shader cache is "összeszedi" azokat, nem csak a Windows disk cache-be kerülnek be a textúrák a CPU RAM-ban. Ettől is futhat később simábban a játék, legalább is ott, ahol már jártál nemrég, és nem volt semmi, ami "kitúrja" a cache-ből a releváns shder-eket.
-
válasz
Jack Oneill #768 üzenetére
shader cache...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
jaffa 2843 #767 üzenetére
A jatekbetoltes biztos, ez igaz, de maga a pálya, helyszin, amikor máshol vagyok, az nem hinném. Mindegy, egyelőre megfigyelem máshol is.
-
válasz
Jack Oneill #766 üzenetére
Vagy csak a 2-3. indításnál már benne volt a memóriában a cucc és azért volt fluidabb.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
janos666 #765 üzenetére
Na rászántam egy csomó időt és teszteltem
Tesztalany a PUBG volt. Tudjuk jól, hogy egy baromi optimalizálatlan játék, itt most nem fogok sem gépet, sem FPS értéket említeni, mert számottevően nem az a lényeg most, hanem az, hogy a következő beállításokkal a játék sokkal fluidabb lett, sokkal folyamatosabb.
1. Energiagazdálkodás résznél ADAPTIV.
2. Összefűzött optimalizálás BE.
3. Optimalizálás számítási teljesítményre BE. -
válasz
Jack Oneill #764 üzenetére
A legtöbb játékban szerintem az sem számít (elvileg nem kéne neki, de gondolom előfordulhat néha-néha pár játékkal, hogy ezen múlik valami apró reccenés, vagy 1 fps).
-
válasz
Jack Oneill #762 üzenetére
A legtöbb program esetén szerintem semmit sem csinál az összefűzött opció. Ha mégis, akkor a teljesítmény függne csak tőle, nem a képminőség.
A másik a képminőségre hat. Játék közben nem feltétlenül veszed észre, de screenshot-okon esetleg találsz kisebb-nagyobb eltéréseket, leginkább mondjuk a talajon/padlón, ahol a leglátványosabb a trilinear/anisotropic filter működése. Erre van valami tesztprogram is (sakktáblákat, vagy rácshálókat mutogat, de talán van benne egy egyszerű "fű" textúra is), amivel látványossá tehető a különbség, de már nem emlékszem a nevére. Ez általában kis minőségkülönbség, de minimális teljesítménykülönbséggel, új kártyákon (nem 10+ éves) általában nem éri meg ezzel butítani a képet (talán még kimérni is nehéz a teljesítménykülönbséget, nem még érezni). -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #761 üzenetére
Amit még nem értek és örülnék, ha valaki megmagyarázná, az az összefűzött optimalizálás (több magos CPU-ra, eleve automata) és az optimalizálás számítási teljesítményre, hogy ezek konkrétan mire jók, érdemes-e bekapcsolni stb.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #760 üzenetére
Mondjuk az alacsony kesleltetesi módot, ami az nvidia antilag, tényleg nem tudom játékból állítgatni, csak control panelbol.
Egyébként ezt tettem ultramagasra és az energiagazdalkodast adatptivra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest